- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok acımsı bir tadı var hep çiğ yedik ..mesela geçen yoğurdun içine bir kaşık koydum öğün olarak yemek için bir de şeftali doğradım şeftali ile yoğurdun hatrina yedimYulafı niye sevmiyonuz naptı size yavrum
Diyete girmesi benim için büyük avantaj taşkınlık yiyelim demez bir süre :))Tenceresiz kaldim anne o kendini biliyorsa hiç ses etme o zaman
Saman gibiYulafı niye sevmiyonuz naptı size yavrum
Samana hakaret etme o acı değildirSaman gibi
Belki sevenler varıdırSamana hakaret etme o acı değildir
Sevecek başka şey bulamamışlar mi doğada yenen otlari sevsinler meselaBelki sevenler varıdır
Sevecek başka şey bulamamışlar mi doğada yenen otlari sevsinler mesela
Tamam sevsin mademOtu da yulafı da dikeni de seviyordur bence.
Herkes yeşil çayı sevmez onu da seviyor mesela hele yaseminli yeşil çaya bayılıyorTamam sevsin madem
Arkadaşınıza sorarmisiniz yaseminli yeşil çayı nerden temin ediyor acaba belki bende severimHerkes yeşil çayı sevmez onu da seviyor mesela hele yaseminli yeşil çaya bayılıyor
Arpa yulaf ben de sevmiyorum at gibi ne o öleYulafı niye sevmiyonuz naptı size yavrum
Sevenleri varmış deme öyleArpa yulaf ben de sevmiyorum at gibi ne o öle
Fareyle nerde müşerref oluyoBonus benim adam kalan meyvesini ekmeğini farelerle paylasiyo ne yani onlarda mi zayiflasin
Arkadaşınıza sorarmisiniz yaseminli yeşil çayı nerden temin ediyor acaba belki bende severim
Arpa yulaf ben de sevmiyorum at gibi ne o öle
Madende bazen fare hanım /beyler onlar yemeden beğendikleri kısımlari yiyip geciyorlar cok aç geldi o şekildeFareyle nerde müşerref oluyo
alabilirmiyimMerhaba kizlar yulaftan tost çok güzel oluyor doyurucu hemde bende yogurt icinde zorlanıyorum ama krep ve tost olarak seviyorum