- 15 Şubat 2013
- 24.297
- 91.136
Aliyim sizi disari diyince de pitir pitir gitti kiyamam bxbxjxbbUçan sabrı muamelesi yapma bana
Aha bende taşıyacam nolacak bakalımYaaa bende ev taşımak zorunda kalırsam diye düşünmeye başladım
Hayır ev kira taşınma neyse de ne yicem diye düşündüm ahxhxhhxhx
Kurallarda yok öyle bir şey. Tabi az yemekte fayda varkizlae beyaz ekmek yasak mi sinir var mi ekmekte
ŞükürAllah razı olsun kızlar. Tek tek etiket yapamadım. Babam daha iyi durumda. Pazartesi servise çıkarmalarını bekliyoruz.
Ay gozunuz aydin kuzumAllah razı olsun kızlar. Tek tek etiket yapamadım. Babam daha iyi durumda. Pazartesi servise çıkarmalarını bekliyoruz.
İnşallah bir an önce toparlarsin işleriniKiz kilo alixagimi dusunmuyorum zaten bencevde veririm. Su an topugumun ustune basamiyorum cok yoruldum
Ben o kadar yurusem bir hafta markete bile gitmem market 100 metreKiz ben 7 24 yesem bu kadar yuruyemem yarin ayagim g.tumden cikmazsa iyi
Beyaz ekmek diyette yenmiyor arkadaşımkizlae beyaz ekmek yasak mi sinir var mi ekmekte
Beyaz ekmeği çok çok az tüketerek bir ayda 10 kilo verdiğimi soylemismiydim .ama depresyondaydim hatta o dönem kk ya bile gelmedimBeyaz ekmek diyette yenmiyor arkadaşım
Zaten diyet ekmek değil
Kalorisi yüksek bir dilimi bile direk yağ yapıyor.
İste bir dilim yemekle gün geçirmek öyle zayıflamak ne gereği var miniğimBeyaz ekmeği çok çok az tüketerek bir ayda 10 kilo verdiğimi soylemismiydim .ama depresyondaydim hatta o dönem kk ya bile gelmedim
Çok mu hasta olmuş doğum günü çocuğu
Pastayı görünce dirilirÇok mu hasta olmuş doğum günü çocuğu
Hurmayı azaltıp yanına yoğurt yulaf ya da keten tohumu chia tohumu falan eklerse pratik bi öğün olurSabah eşim de diyete başladı ise yemek olarak 10 tane hurma ile bir avuç fıstık götürdü
Bonus o hep böyle zayıflar ikimizde yulafi sevemedik ..çok hijyenik şartlarda da yemediği için en ideali buHurmayı azaltıp yanına yoğurt yulaf ya da keten tohumu chia tohumu falan eklerse pratik bi öğün olur
Yulafı niye sevmiyonuz naptı size yavrumBonus o hep böyle zayıflar ikimizde yulafi sevemedik ..çok hijyenik şartlarda da yemediği için en ideali bu