- 16 Aralık 2019
- 20.174
- 80.213
- 31
Bu dünkü demi canım 12 haziran demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dünkü demi canım 12 haziran demi
Geçmiş olsun nur topu gibi 10.000 adım veya 45 dk egzersiz cezan geldiİyi geceler anca gelebildim kahvaltıda peynir diyet dışı yedim 100 kaloriyi geçmiştir bı de tuzsuz simit öğlen yok temizliğe vurdum kendimi türk kahvesi küçük kahverengi şeyle gecistirdim bu 100 kalori altı akşam şehriye çorbası patates yemeği 2 dilim kavun bı dilimden az ekmek şimdi yesilcay yapacam su 2.5 lt içtim ama adim yok Chocolita Migrenben
Ödülüm vardı diye hatirliyom sankiGeçmiş olsun nur topu gibi 10.000 adım veya 45 dk egzersiz cezan geldi
Ödüle saydım canimÖdülüm vardı diye hatirliyom sanki
Dün diyet dışı cezan vardı canım. Tamamlarım dersen biraz daha bekleyeyim. Yoksa 1 uyarı vermem gerekiyor
Chocolita yarından itibaren izinliyim inşallah canım.delfinia menü gelmiş ama izinlisin diye biliyorum canım
Ayy unutmuşum yoksa çok rahat tamamlardım. Yarın yapayım artık. Sıfırlandı ya adımlar tamamlayamamÖdüle saydım canim
Dün diyet dışı cezan vardı canım. Tamamlarım dersen biraz daha bekleyeyim. Yoksa 1 uyarı vermem gerekiyor