Valla şu sicakta benimde jöle gibi yayilasim var. Ama içimde egzersiz patlaması da var. 2 ruh hali arasındayim. Yapılacak işler var dolap düzenlemeleri falan. Kv de gelecek. Pfff
Geçmiş olsun canımOoo super, enerjin varsa hele
Ben kapmisim sifayi, aksama dogru bogaz falan gittisimdi battaniyeyle yatiyom, son 300 adimim kaldi
Yaa geçmiş olsun canım bende öyle sıcaktan bunaldın sandım hasta olduğunu bilmiyordum. Adımı istersen iyileşince yaparsınOoo super, enerjin varsa hele
Ben kapmisim sifayi, aksama dogru bogaz falan gittisimdi battaniyeyle yatiyom, son 300 adimim kaldi
Ben de aynı haldeyim. Burnum genzim tıkalı, boğazım acıyor. Çocuğun yıllık kontrolü vardı erteledim ama yürüyüşümü de yaptımOoo super, enerjin varsa hele
Allah kolaylık versin. Sen tak saatini işine bak. Epey yağ yakıyor senin işler.Valla şu sicakta benimde jöle gibi yayilasim var. Ama içimde egzersiz patlaması da var. 2 ruh hali arasındayim. Yapılacak işler var dolap düzenlemeleri falan. Kv de gelecek. Pfff
Topik 10 para etmez sendeki bu irade olmasaSayenizde..
Çok geçmiş olsunBen de aynı haldeyim. Burnum genzim tıkalı, boğazım acıyor. Çocuğun yıllık kontrolü vardı erteledim ama yürüyüşümü de yaptım
Allah şifa versin
Sadece 1 kaşik yemişsin . Süt kaymagi yağli ama sonuçda zararli besin değil. Hatta faydali yağ. Abartilmadiği takdirde sorun olmaz . Üzülme benceMenümü yazıyorum
1 dilim karpuz 1 dilim peynir 1 tane yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
Ne kadar çok 1 dedim
Kahvaltılık sos 1 yemek kaşığı
Kaymak 1 yemek kaşığı (maleseffffff)
Kaymağa olan sinirimden akşam bir şey yemedim
Diyet dışı oldu 100 kalori ya da biraz üstünde olabilir
Birazdan bunu öderim
Bol su içtim
Sırf yağ yemiş oldum amaSadece 1 kaşik yemişsin . Süt kaymagi yağli ama sonuçda zararli besin değil. Hatta faydali yağ. Abartilmadiği takdirde sorun olmaz . Üzülme bence
Yok oyle cok kotu degilim, yorgunum saniyordum sadece ama cokmeye basladim,Yaa geçmiş olsun canım bende öyle sıcaktan bunaldın sandım hasta olduğunu bilmiyordum. Adımı istersen iyileşince yaparsın
Geçmiş olsun canım
Ben de aynı haldeyim. Burnum genzim tıkalı, boğazım acıyor. Çocuğun yıllık kontrolü vardı erteledim ama yürüyüşümü de yaptım
Allah şifa versin
Inan üzülme. Ketojonik beslenmede kaymak yemeğe izin veriyorlar sağlikli yağ olduğu için .avakado,ceviz,kaymak..bunlar faydali yağ. Abartilmadigi sürece hiç sorun olmaz.üzme caniniSırf yağ yemiş oldum amakaymagin %90 i yağdan oluşuyormus. Bende kolesterol de olduğu için. Gerçi diyetten önce yediklerimin yanında bu nur alem kalıyor