Dukan yapıyorum ben bir iki gün o iyi geliyorSevgili arkadaşlarim bir konuda tecrübelerinizi paylaşmanizi ricaediyorum . Özellikle tarti öncesi vücudunuzda çok ödem varsa yaptiginiz şeyler var mi ? Su içmenin haricinde
Bende seni tebrik ederim bol eksiler
İlk sayfa güncellendi
Haftalık sonuçtaasliogretmen sabit, Tante Rosa Denise + geldiğin için 3 gün 10.000 adım, yani toplam 30.000 adım bekliyoruz. Salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Adıma mazeretiniz olursa 45 dk kanıtlı egzersiz ya da 30 dk kardiyo yapabilirsiniz
Alys aylık sonuçta beklenenin altında kilo verdiğin için 5 gün 10.000 adım veya egzersiz bekliyoruz
Şahane!! Tebrikler onca stresin içinde aşırı yememeyi başardın bravoKizlarrrrrr
Yüzde -3,370
Ben de dukan yapmak istiyorum. Hiç denemedim ama çok araştırdım.Dukan yapıyorum ben bir iki gün o iyi geliyor
Bi de gün boyu içtiğim suyun içine bir dilim limon atıyorum o iyi geliyor son zamanlarda ben de çok ödem yaşıyorum limon dilimi kurtarıcım
Dukan ille de sıcak hava da güzel oluyor içine buzu doldur soğuk soğukBen de dukan yapmak istiyorum. Hiç denemedim ama çok araştırdım.
Bugün kabak kürü yaptım ama yarına kabak kalmadımarkete gitmem lazım.
Bu hafta yer çekimi mi azdı kiAy deliriyorum duttttt
Evet dukan gazozuDukan ille de sıcak hava da güzel oluyor içine buzu doldur soğuk soğuksodadan solayı gazlı içecek efekti veriyor
Teşekkürler Dutt ... Bende limonlu su içeyim bol bol. Feci şişdim yani ayaklarim aciyor şişkinlikden öyle söyliyimDukan yapıyorum ben bir iki gün o iyi geliyor
Bi de gün boyu içtiğim suyun içine bir dilim limon atıyorum o iyi geliyor son zamanlarda ben de çok ödem yaşıyorum limon dilimi kurtarıcım
Yo öyle değil ben yeşilçaylı sodalı detox içeceği yapıyorum canımTeşekkürler Dutt ... Bende limonlu su içeyim bol bol. Feci şişdim yani ayaklarim aciyor şişkinlikden öyle söyliyim
Dukanı ne şekilde yapiyorsun ? Bir gün protein diger gün protein + sebze gibi mi ? Kitabini okumuşdum ama üzerinden hayli zaman geçti.