- 24 Nisan 2021
- 288
- 851
- 54
Dukan birası dedikleri ... tamamdır. Bende deneyeyim teşekkürler canımYo öyle değil ben yeşilçaylı sodalı detox içeceği yapıyorum canım
Evet canım.Dukan birası dedikleri ... tamamdır. Bende deneyeyim teşekkürler canım
Kabak Detoksu yapmıştımSevgili arkadaşlarim bir konuda tecrübelerinizi paylaşmanizi ricaediyorum . Özellikle tarti öncesi vücudunuzda çok ödem varsa yaptiginiz şeyler var mi ? Su içmenin haricinde
İlk defa koşturmaca içinde iştahım kapandı. Bende şaşırdım. Azıcık da kendim tuttum. İyi motive etti ama böyle bir giriş lazımdı. Genelde verince gram gram veririm. Şu an yapabileceğime olan inancım geri geldi. Eminim sende yapacaksınŞahane!! Tebrikler onca stresin içinde aşırı yememeyi başardın bravo
Güzel eksi canım tebrik ederim. Dün sabahtan gönderme şansın olsaydı grup yıldızı olurdun
İlk sayfa güncellendi
Haftalık sonuçtaTante Rosa Denise + geldiğin için 3 gün 10.000 adım, yani toplam 30.000 adım bekliyoruz. Salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Adıma mazeretiniz olursa 45 dk kanıtlı egzersiz ya da 30 dk kardiyo yapabilirsiniz
Ben de bugün sabah siteye giremedim maalesef.Günaydın kızlar. Dün ne yaptıysam siteye giremedim. İnternetim mi zayıftı neyden bilmiyorum.
Dün sabah 1 yumurta yarım dilim peynir 2 zeytin 1 salatalık
Akşam şehriyeli tavuklu çorba 2 kase
Malesef ki 1 bardak diyet dışı içecek 37 kaloriymis. Kalorisi az olsa da diyet dışılar feci ödem yapıyor. Az da olsa kaçınmak lazım
O zaman 1. Cezayi yüzerek ödedim. Saat 13.15 havuza giriş 14.25 havuzdan çıkiş saatim. 1 saat yüzdüm.Tante Rosa Denise dün gözden kaçmış sen 1. Grupta olduğun için 1 günlük ceza adımın silindi 2 gün egzersiz bekliyorum
canım egzersiz ve yürümede sıkıntım var dr.beklıyordum hocanın çizelgesi değişmiş görüşemedim gün içinde en fazla 15 20 dk hafıf lesly yapabiliyorumYüzde toplamında kaybeden grup Süper Girl
Grup üyeleriAlys tavsannesi adyas + 1 gün kanıtlı egzersiz ve ya 10.000 adım cezaniz var. 24 saat içinde atılması gerekiyor
tavsannesi izin aldığı için dönüşe ertelendi
yaaa kaçırdımm :))Güzel eksi canım tebrik ederim. Dün sabahtan gönderme şansın olsaydı grup yıldızı olurdun
Yüzde toplamında kaybeden grup Süper Girl
Grup üyeleriAlys tavsannesi adyas + 1 gün kanıtlı egzersiz ve ya 10.000 adım cezaniz var. 24 saat içinde atılması gerekiyor
tavsannesi izin aldığı için dönüşe ertelendi
Tamam canım iyileşene kadar öyle yaparızcanım egzersiz ve yürümede sıkıntım var dr.beklıyordum hocanın çizelgesi değişmiş görüşemedim gün içinde en fazla 15 20 dk hafıf lesly yapabiliyorum
Valla şu sicakta benimde jöle gibi yayilasim var. Ama içimde egzersiz patlaması da var. 2 ruh hali arasındayim. Yapılacak işler var dolap düzenlemeleri falan. Kv de gelecek. PfffOh oh
7 gunun 6 si cezaliyim yani
Cok yorgunum ciko bugun, yatsam uyusam ne gozel olur. Esim de bugunlerde neyin var diyor, uykum var