Regle rağmen o eksi de Büyük başarı benceAkşam üzeri regl oldum neyse demek ki ödemli halde -750 ödemsiz olsaydım daha çok olabilirdi deyip sevindim biraz:))
Eki Görüntüle 3436915
Yıldız Savaşlarında bu hafta
Ağır sıklette Tank Girl yıldızıasliogretmen
Elektra yıldızı @nnurc la karşı karşıya geldi
Nnurc bu hafta sağlık sorunlarından dolayı izin aldı. İnşallah çabucak iyileşirsin canım
Grup yıldızı olsa bile tartı gönderemediği için otomatik olarak 1'incimizasliogretmen oldu
Bu haftada eksi geldin tebrik ederim canımsonuç kendi başarın adına adil oldu
Böylece Tank Girl bu haftada Elektra ya karşı zaferini ilan etti
Eki Görüntüle 3436919
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda
Black Canary yıldızıPapatyamelo
Süper Girl yıldızı @Alys la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaannn Canary kızıPapatyamelo oldu
Eki Görüntüle 3436920
Black Canary yine şaşırtmadıBu haftada Süper Girl e karşı zirvede
Eki Görüntüle 3436922
1'incilerimiz
Papatyamelo asliogretmen
2 gün geçerli dokunulmazlık
500 kalori ödül hakkı
Varsa cezalariniz silindi
2'incilerimiz
@Alys @nnurc
300 kalori ödül hakkınız var
Tebrik ederim canlarım
çok teşekkür ederim delfinyam
Geç de olsa gönderdim canım , inşallah daha dikkat etmeye çalışacağım. Yoğun son iki haftam, bitecek inşallah bugünlerde geçecek
Ayy ne güzel çizmişsin, eline sağlıkMiracla resim yapıyoruz. Dalmışım Barbie evi falan cizerim şimdiAz sonra dönücem kızlar
Teşekkürler canım, senide tebrik ederimPapatyamelo tebrikler canım
Emeğine sağlıkChocolita canımmm
çok teşekkür ederim delfinyam
Geç de olsa gönderdim canım , inşallah daha dikkat etmeye çalışacağım. Yoğun son iki haftam, bitecek inşallah bugünlerde geçecekçok amin. Yoruldum, bezdum
Regle rağmen o eksi de Büyük başarı bence
Tartını yanında götürSağol canım:)) Benim düzensiz biraz o yüzden sürpriz yaptı ben de beklemiyordum cuma falan bekliyordum:)
Bu arada haftaya salı memlekette olacağım orada eski tip tartılardan var detaylı ölçüm yapamayacağım. 1 kilo oynayınca anlayabilirim elimden geldiğince paylaşırım:)
Tartını yanında götür
Kocamın delirdin herhalde bakışlarına maruz kalmak istemiyorum
ya ben ugrasıyorum resim atamıyorum beceremedim sanırımOlur. Yarın aç karnina da gönderebilirsin. Akşam ki sonuç büyük ihtimal doğru çıkmayacak