Bir tuhaf oldum ama geçecek evet. Bir böyle dalga halinde bir şey gelip gitti
Evet onun stresi de ayrıydı. Geçecek.Yok hic gelmesin, hemen rahatla.
Sinav stresini yasadin zaten, bitti, bir de bunu stres etme. Direk gidecek onlar.
Sen normal duzenine geri don, bir iki gun ver kendine, sonra tartilirsin bir kez daha. Bolca suyunu ic, adimini at.
Guven bana, mucks
Kızlar bi bakın eksik varsa tamamlayalımHerkese merhaba
Bundan sonra adımlarınıza beni etiketlemeyi unutmayın kızlar
Üyeler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Toplam Alys 8787 Tante Rosa Denise 5252 Esmusumm 0 Chek 0 Nnurc 0 Chocolita 0 Asliogretmen 8765 Childdevelopment 0 Labellevie 11011 Teacher_as 10779 Wizardmom 10668 Tavsannesi 5985 Dutt 0 Papatyamelo 0 Clair de lune 0 Delfinia 0
Bekliyoruuuumİyi akşamlar menumu paylasayim limonlu su sonrasında kahvaltıda zeytin peynir salatalık domates Yeşilçay ara öğünde bi tane yeşil elma sonrasında türk kahvesi öğlen nohut salatası bı tane şeftali akşam da bı dilim patatesli ekmek sade kahve iciyorum şimdi 3 lt su adımda 11000deyim bitecek inşallah onu da paylaşırımMigrenben Chocolita
Sen bu hafta cokta stres yaptın canım ,ders calısırkende oturdunKilo demek ekstra terlemek demek. Tikanmak demek. Böyle olmak istemiyorum. Bu yaşlarda hafif hissetmek hareketli olmak gerek. Ödemden gözlerim kısılmış
Haklısın. Bazen öyle oluyor işteSen bu hafta cokta stres yaptın canım ,ders calısırkende oturdunAlys ında dedıgı gıbı cabuk ustunden atıcagını dusunuyorum bende ,bellı yedıgın bısey sısıröıstır haftasonu ısteyken gec saatte yedık sabah parmaklarım kıpırdamıyordu benım nerdeyse
Teşekkürler 1 temmuza kadar inşallah 4 kilo daha verir 70 in altina düşerimBu hafta tartı cezasınaAlys ve ben kaldık. 3 gün 10.000 cezaliyiz. Ben + olarak kaybeden grup cezasıyla beraber 4 gün aticam. Adım olarak atamazsam kardiyo Leslie şeklinde yaparım. Bu hafta çok yoğun olucam çünkü.
Bunun dışında aylik sonuçta + geldiğim için 1 uyarım var
Childdevelopment aylık sonuçta -2 kilo verdin tebrikler canım
Olur canım ama bugün tamam olması gerek. 15 dk Leslie tamamlar bunu