4 günün kontrolünü şimdi yaptım kızlar
Diyet dışı var. Burada olamasam da diyet dışı 100 kaloriyi geçiyorsa bilin ki ertesi gün 10.000 adım bekleniyor. Bu ceza ödenmemiş 1 uyarı geldi
Adım yarışı için sadece adım sayıları dikkate alınıyor. Ama cezalarda kanıtlı 30 dk kardiyo ya da 45 dk Leslie de geçerlidir. Bir şekilde güzel kalori yaktiysan bunu kanitlamakta gecerlidir
Ara öğünde yasaklı gıda yenmiş. 100 kalori ediyorsa ceza gelmez. Eğer geçiyorsa aynı hafta içinde 2. Diyet dışı olacağından tek seferde 20.000 adım beklerim
Sınavım güzel geçti canım çok şükür
1 gün daha menü paylaşımı olmasa uyarı geliyordu. 2 de yakalamış oldun. Meşguliyetini anlıyorum tabi seninde kosturmacan var. Bende sınav yuzunden bakamadigim için izin almıştım. Yazamayacak olursak izin alın kizlar
Yaa hayırlı olsunmerakın var demek dikiş falan yaparsın ya. Benim çok bilgim yok ama Tenceresiz kaldim anne ustasıdır hemen ona bağlanalim
Bende kilo verme hedefi olarak çocuğun sünnet mevlidine hazırlıyorum kendimi
Evet canım 1 uyarın var. Öncesinde uyarın var mıydı bakarim. Mevlüt olacak evetsizinde hayırlı olsun
Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 geldi canım. Bu mesaj üstüne adım gelmiş miydi bakayım tekrar. Belki de atmissindir
Şimdi baktım atılmamış. Yarın bekliyorum
Günaydın çok yogundum dün isciler vardı evde giremedim akşam da pilim bitti çok faydalı şeyler de yemedim zaten sabah limonlu su kahvaltida 3 adet kalem böreği zeytin peynir domates salatalık havuç öğlen pide yedim 3 dilim akşam nohutlu acılı manti yedim 8 kaşık bol hamurisili geçmiş tartı öncesi 3 lt su türk kahvesi ara öğünde@Dutt
Hem diyet dışı adı yazmışsın hem bol bol yemişsinGünaydın çok yogundum dün isciler vardı evde giremedim akşam da pilim bitti çok faydalı şeyler de yemedim zaten sabah limonlu su kahvaltida 3 adet kalem böreği zeytin peynir domates salatalık havuç öğlen pide yedim 3 dilim akşam nohutlu acılı manti yedim 8 kaşık bol hamurisili geçmiş tartı öncesi 3 lt su türk kahvesi ara öğünde@DuttChocolita
Olsun delfim izinli olmana rağmen çok bi artı yokMerhabalar
İzin dönüşü tartıda +300 gram artıdayım maalesef.
Kilom: 100,9 kg
Yüzdem:+0,298
Chocolita
Saatim takılı değildi canım ondan adım fotoğrafı atamamıştım, odamı diyet doşı adıydı düşünemedim4 günün kontrolünü şimdi yaptım kızlar
Diyet dışı var. Burada olamasam da diyet dışı 100 kaloriyi geçiyorsa bilin ki ertesi gün 10.000 adım bekleniyor. Bu ceza ödenmemiş 1 uyarı geldi
Adım yarışı için sadece adım sayıları dikkate alınıyor. Ama cezalarda kanıtlı 30 dk kardiyo ya da 45 dk Leslie de geçerlidir. Bir şekilde güzel kalori yaktiysan bunu kanitlamakta gecerlidir
Ara öğünde yasaklı gıda yenmiş. 100 kalori ediyorsa ceza gelmez. Eğer geçiyorsa aynı hafta içinde 2. Diyet dışı olacağından tek seferde 20.000 adım beklerim
Sınavım güzel geçti canım çok şükür
1 gün daha menü paylaşımı olmasa uyarı geliyordu. 2 de yakalamış oldun. Meşguliyetini anlıyorum tabi seninde kosturmacan var. Bende sınav yuzunden bakamadigim için izin almıştım. Yazamayacak olursak izin alın kizlar
Yaa hayırlı olsunmerakın var demek dikiş falan yaparsın ya. Benim çok bilgim yok ama Tenceresiz kaldim anne ustasıdır hemen ona bağlanalim
Bende kilo verme hedefi olarak çocuğun sünnet mevlidine hazırlıyorum kendimi
Evet canım 1 uyarın var. Öncesinde uyarın var mıydı bakarim. Mevlüt olacak evetsizinde hayırlı olsun
Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 geldi canım. Bu mesaj üstüne adım gelmiş miydi bakayım tekrar. Belki de atmissindir
Şimdi baktım atılmamış. Yarın bekliyorum
Patates kz. Diyet dışı adıMenü pazartesi
8 AM. Yumurta karıştırılıp yağda pişmiş
Patates kızartması gibi bir şey
Bir çay kaşığı tereyağı
Çay yeşil
1PM veggie wrap içinde saçma sapan patlıcan kabak gibi tatsız pişirilmiş sebzeler yarısını zor yedim
Marul salata zeytinyağlı
Kahve.
Meyve püresi dondurulmuş.
Akşam yemedim.
Chocolita
Yediğin hamur işleri 100 kaloriyi geçiyordur canım
Sağolasın canımOlsun delfim izinli olmana rağmen çok bi artı yok
Hemen listeys eklendi bende başlıyayım inşallahKabak Detoksu 3-5 Kilo Garantili Mucize - Nefis Yemek Tarifleri
Kabak Detoksu 3-5 Kilo Garantili Tarifi nasıl yapılır? 13.646 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tesekkur ederiz canim,su cicegi cikartiyor bir haftadir sukur hafifledi birazGeçmiş olsun canım neyi var
Alys harika bir hediye dusunmussun emin ol bir çok yerde işine yarayacak ve paça için terziye gitmeye son olacak . Türkiye de mi yaşıyorsun bilmiyorum ama çok güzel kurslar var öğretici
Kursa gitme imkanın yok ise instagram da bir kaç hoca takip ediyorum yeni başlayanlar için güzel bilgiler var
İpleri kumascidan alabilirsin minik sıfır paketler pahalı oluyor ama kumascilarda tekstilden azar azar kalan ipler satılıyor ben hep onlardan alıyorum.
1 siyah 1 beyaz büyük bobin alabilirsin hep kullanılan renkler
çocuklara kendine pijama bile diksen kârdır emin ol .
Ip
toplu iğne,
Kesimden kullanmak için makas
ilik açıcı (sökücü) yanlış diktiği zaman kurtarıcı:)
Bende bildiğim kadar yardımcı olurum istediğin zaman sorabilirsin.
Sökücü dikis makinasinjn içinden çıkıyor genelde bir bak bakalım var mı