- 11 Haziran 2010
- 7.606
- 13.610
Teşekkür ederim ama ben hasta değilim. Tabi daha önce yazın grip olmuşluğum var, kışın olmaktan daha kötü.Çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ama ben hasta değilim. Tabi daha önce yazın grip olmuşluğum var, kışın olmaktan daha kötü.Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederiz canım, hasta hasta uğraştın. çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versinAdım sonuçlarını yazıp geliyorum
Tebrik ediyorum canlarEki Görüntüle 3436615
Bu haftanın 1. Si Alys
2. Si Wizardmom
3. Sü Papatyamelo
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ayağınıza sağlık
Önümüzdeki hafta daha yakıcı sonuçlar bekliyorum
Birde aklimda bir soru var onu sormak istiyorum. Sadece adim sayilari mi dikkate aliniyor ? Yoksa yüzme de harcadigimiz kalori de dikkate aliniyor mu?
İyi akşamlar menumu paylasayim hemen yatacamılık limonlu su sonrasında kahvaltıda menemen bı dilim ekmek çay öğlen bol acılı bulgur pilavı üstü nohut yanına bı kase yoğurt ara öğün de yasaklı gıda yedim o yüzden akşam yok yoğurt keten tohumu yer yatarım çok yogundum spor yapamadim çapa yaptım bahcede spor yerine geçmiştir umarım Migrenben Chocolita
İyi Geceler
Chocolita canım kusura bakma e mi? Bir yandan yüksek lisans bitirme ödevleri, diğer taraftan okul, karne notları girilmesi vs kafamı bilgisayardan kaldıramıyorum. Allahım şu son iki hafta hayırlısıyla geçsin inşallah. Çok yoruldum. Bildirimlerimi geç yaptığım için üzgünüm. İnşallah senin sınavların çok güzel geçmiştir .
1 Haziran Menü ve Spor Bildirimi
09.00 4 yk patatesli yumurta
14.00 4 parça ızgara tavuk, salata, ayran
18.00 4 yk patlıcan yemeği, 2 yk pilav
2,5 litre su
5388 adım
2 Haziran Menü ve Spor Bildirimi
11.15 çeyrek simit, 1 domates, yarım kk kadar peynir, 3 zeytin, 2 hurma
18.00 5 yk kabak yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
7652 adım Chocolita Migrenben
Eki Görüntüle 3436282 Eki Görüntüle 3436283
Chocolita ben kendime dogumgunusu hediyesi dikis makinesi aldim,
ben ona bakiyorum, o bana bakiyor, daha cozemedim ne yapmam gerek
sanirim dikis ipi almam lazimmis, icinden niye cikmiyorsa hayret bisi
dikecegim de cocuklarin dizlere yama
Ben oğlanı 21 günlükken sünnet ettirmiştim:) Seneye büyük aile yemeği şeklinde mini bir tören düşünüyoruz 5 yaşında olacak
Deniz tatili inşallah Ağustos başında olacak ama bayramda klasik memlekete gideceğiz ama bir isteme nişan merasimi olacak o yüzden ilk kilo verme hedefim o törendi:)
Hadi geçmiş olsun. Benim bir uyarım olacak, dün ceza adımımı unuttum.
Büyük oğlumu 7 yaşında sünnet ettirdik, 6 yaşında yaptıracaktık pandeminin ilk yılıydı cesaret edemedik. Bebekken yaptırınca da tekrarı gerekebiliyormuş, bir kaç tanıdığın başına geldi. Küçük oğlumu da bekliyoruz daha 4 yaşında. Mevlüt davet falan olacak mı?
Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 geldi canım. Bu mesaj üstüne adım gelmiş miydi bakayım tekrar. Belki de atmissindirSabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah kahvaltısı 8.30: atıştırmalık (domates salatalık peynir) meyve suyu, 1 dilim ekmek
Öğlen: erik, kayısı
Akşam yemeği 18.00: 1 yumurtalı omşet arasına 3 dilim sucuk 2 ince dilim kaşar, 2 dilim domates, yanına da salata
Su ne kadar içtim bilmiyorum bugün denize gittik 2 saat kadar yüzdüm, saat kolumda takılı değildi o yüzden adım sayısı belirsiz, sporlarda yapıldı
Chocolita Migrenben
Tebrik ederim Alys Wizardmom Papatyamelo elinize su dökemedik valla. Yine aynı isimlerEki Görüntüle 3436615
Bu haftanın 1. Si Alys
2. Si Wizardmom
3. Sü Papatyamelo
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ayağınıza sağlık
Önümüzdeki hafta daha yakıcı sonuçlar bekliyorum
Benımde hıc ıyı olcagını sanmıyorum,onceden hıc bı kadar zorlanmamıstım bu yıl cok zorluyor kılo vermek benıTartı günü gelmiş inanmıyorum. Öyle hızlı geçti ki. Şu an fark ediyorum desem. Bu izin aldığım süreçte beslenmem iyi olamadı. Hareket zaten olamadı hep sınavdaydim. Ama yarın tartılıcam. İzin bitti. Veee kabak detoksuna baslicam. Aldım kabakları bir dereotum kaldı onu da alayım tamamim
Ben kabağı rendeleyip, biraz yağda kavuruyorum, tuz, bol kekik ve pul biber ekliyorum. Tabakta üstüne yoğurt. Dereotuna gerek yok.Tartı günü gelmiş inanmıyorum. Öyle hızlı geçti ki. Şu an fark ediyorum desem. Bu izin aldığım süreçte beslenmem iyi olamadı. Hareket zaten olamadı hep sınavdaydim. Ama yarın tartılıcam. İzin bitti. Veee kabak detoksuna baslicam. Aldım kabakları bir dereotum kaldı onu da alayım tamamim
Şimdi buna girdiğim zaman başka hiçbir şey yemicem. Detoks tarifinde hiç yağ yok. Ay hadi İnşallah yarasın bize iyi gelsin labelBen kabağı rendeleyip, biraz yağda kavuruyorum, tuz, bol kekik ve pul biber ekliyorum. Tabakta üstüne yoğurt. Dereotuna gerek yok.
Biraz yağ koy canım, yağ da gerekli. Ben de çok yağ kullanmam zaten.Şimdi buna girdiğim zaman başka hiçbir şey yemicem. Detoks tarifinde hiç yağ yok. Ay hadi İnşallah yarasın bize iyi gelsin label
Evet bunda da sabah 2 yumurta varBiraz yağ koy canım, yağ da gerekli. Ben de çok yağ kullanmam zaten.
Benim bir listem vardı sabah, 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, zeytin peynir. Öğle ve akşam kabak sote şeklinde.
Sen nereden aldın listeyi? Ben unuttum listeyi de kaybettim. Belki bilgisayarda kayıtlıdır fotoları aktarırken. Ama kabak hem çok lezzetli hem doyurucu.Evet bunda da sabah 2 yumurta var
Sen nereden aldın listeyi? Ben unuttum listeyi de kaybettim. Belki bilgisayarda kayıtlıdır fotoları aktarırken. Ama kabak hem çok lezzetli hem doyurucu.