- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilediğini sor bende profesyonel değilim ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurumAh supersin.
Gonder bana tum bilgileri, takip ettiğin kişileri
Yakinimda buyuk bir hobi dukkani var kumas ve dikiş üzerine paylasimlari hep, oraya gidicem yakin zamanda. Bazen workshop yapiyorlar galiba ama bana uyar mi bakmak lazim.
Simdilik hedefim cocuklara yama dikmek ve de paca dikmek.
Yazin da etek diksem bana yeter
Ben cok acemiyim, dun eski kumaslari birbirine diktim, seviye o ama bakicaz bakalim.
Ben seni sikistiricam yakin zamanda bekle beni.
Aslında yağda kızartma değildi fırında kızartmışlar, yağda kızartmaya benzetmeye çalışmışlar amaPatates kz. Diyet dışı adı 7000
Ama benim çarşamba adımlarım listeye girmemiş. Migrenben
Şifa olsun. Süper. Kalori ihtiyacını aşmadıkça OMAD çok faydalı diye biliyorum. Ramazanlarda omad le sıkılaşıp güzel kilo vermişliğim var.Hayır yanlış eklenmiş 1 olacak o. Ve tek öğün diyetinde porsiyon sınırı da yok zaten
Ya evet bende cok iyi veriyorum ama östrojen dengesini.bozuyormus sanırım devam edeyim mi bırakayım mi bilemedim. Doğurganlik dönemi kadınlar için çok onerilmiyormusŞifa olsun. Süper. Kalori ihtiyacını aşmadıkça OMAD çok faydalı diye biliyorum. Ramazanlarda omad le sıkılaşıp güzel kilo vermişliğim var.
Yaa tamam canım kaçırmışım hemen bakıp düzeltiyorumAma benim çarşamba adımlarım listeye girmemiş. Migrenben
Bu sayfada adım sayfasına da alıntılanmışsın aslında sevgili Migrenben ilginize duyurulur.
Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ✨🌟⭐️
Gecesine turlarım diye yazmamıştım ama çok yapamadım. 12718.www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bi yanlışlık olmuş benim hatam hepinizden özür diliyorumEki Görüntüle 3436615
Bu haftanın 1. Si Alys
2. Si Wizardmom
3. Sü Papatyamelo
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ayağınıza sağlık
Önümüzdeki hafta daha yakıcı sonuçlar bekliyorum
Merhaba. Tartı fotoğrafı bekliyorum canım. Başlangıcı fotoğrafla yapıyorummerhaba,benim boy 167, kilo 68 ile başladım
gruba yeni geldiğim için tam açıklama yapayım .16 gün oldu başlayalı her sabah maydanoz kürü ,günlük 2 litre su ,unlu gıda yok, akşam 6dan sonra sadece yeşil cay. ama dün tartıda 67.8 çıktım aşırı şişkinliğim ve regl olma zamanımdı yine de çok moralım bozuk oldukça dikkatli ve sıkı yapıyorum genel olarak şişkinlik problemim var dr.günümü bekliyorum tahliller için
tamam ama akşam benim tartının pilini eşim 10gündür alıyor:) dün başka biyerde tartılmıştım akşam göndereyim o zamanMerhaba. Tartı fotoğrafı bekliyorum canım. Başlangıcı fotoğrafla yapıyorum
Geçmiş olsun inşallah sonuclariniz iyi çıkar
Olur. Yarın aç karnina da gönderebilirsin. Akşam ki sonuç büyük ihtimal doğru çıkmayacaktamam ama akşam benim tartının pilini eşim 10gündür alıyor:) dün başka biyerde tartılmıştım akşam göndereyim o zaman
Eki Görüntüle 3436915
Yıldız Savaşlarında bu hafta
Ağır sıklette Tank Girl yıldızı asliogretmen
Elektra yıldızı nnurc la karşı karşıya geldi
Nnurc bu hafta sağlık sorunlarından dolayı izin aldı. İnşallah çabucak iyileşirsin canım
Grup yıldızı olsa bile tartı gönderemediği için otomatik olarak 1'incimiz asliogretmen oldu
Bu haftada eksi geldin tebrik ederim canım sonuç kendi başarın adına adil oldu
Böylece Tank Girl bu haftada Elektra ya karşı zaferini ilan etti
Eki Görüntüle 3436919
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda
Black Canary yıldızı Papatyamelo
Süper Girl yıldızı Alys la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaannn Canary kızı Papatyamelo oldu
Eki Görüntüle 3436920
Black Canary yine şaşırtmadı Bu haftada Süper Girl e karşı zirvede
Eki Görüntüle 3436922
1'incilerimiz
Papatyamelo asliogretmen
2 gün geçerli dokunulmazlık
500 kalori ödül hakkı
Varsa cezalariniz silindi
2'incilerimiz
Alys nnurc
300 kalori ödül hakkınız var
Tebrik ederim canlarım
Teşekkür ederimm
Dokunulmazlık ve kalori ödüllerini istediğimiz gün kullanabiliyoruz değilmi kaptanımEki Görüntüle 3436915
Yıldız Savaşlarında bu hafta
Ağır sıklette Tank Girl yıldızı asliogretmen
Elektra yıldızı nnurc la karşı karşıya geldi
Nnurc bu hafta sağlık sorunlarından dolayı izin aldı. İnşallah çabucak iyileşirsin canım
Grup yıldızı olsa bile tartı gönderemediği için otomatik olarak 1'incimiz asliogretmen oldu
Bu haftada eksi geldin tebrik ederim canım sonuç kendi başarın adına adil oldu
Böylece Tank Girl bu haftada Elektra ya karşı zaferini ilan etti
Eki Görüntüle 3436919
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda
Black Canary yıldızı Papatyamelo
Süper Girl yıldızı Alys la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaannn Canary kızı Papatyamelo oldu
Eki Görüntüle 3436920
Black Canary yine şaşırtmadı Bu haftada Süper Girl e karşı zirvede
Eki Görüntüle 3436922
1'incilerimiz
Papatyamelo asliogretmen
2 gün geçerli dokunulmazlık
500 kalori ödül hakkı
Varsa cezalariniz silindi
2'incilerimiz
Alys nnurc
300 kalori ödül hakkınız var