Öğlen yediklerini sebze ve etle destekleyip akşamını hafif tutabilirsin dediğin gibi. Listeye girmeyi düşünmez misin?kızlar diyet listelerinize bakınca öglen hariç aynı gibi ben unlu gıdalarıda tamamen cıkardım sayılır yalnız öglen yemiyorum tarcınlı kahve bırde fıstık acaba öğlen az bişey yemek dahamı etkili akşam 6da salata sebze kapatıyorum günü(aşırı acıkmıyorum öğlen fıstık idare ediyor)
Tamam aşko yarın izinli sayarım. Doğum günün kutlu olsunnice sağlıklı ömürlerin olsun iyi ki varsın
listeye girmek burdaki gruba dahil olmakmıÖğlen yediklerini sebze ve etle destekleyip akşamını hafif tutabilirsin dediğin gibi. Listeye girmeyi düşünmez misin?
Sagol canım yavas yavs sporlanma vaktim geldiCok iyi spor tavsan
Menu de guzel.
Iyi eglenceler simdiden kuzum ,iyi dusunmussun aslinda kendinicin menu hazirlarsan gunu kurtarir diye dusunuyorum yada kinoali ,kurubakliyatli salata alabilirsen evden guzel olur .boyle yerler iyice pahalilandi zatenChocolita kiz yarin benim dogum gunusum, vercen mi bana izin
yakin bir sehirdeki eglence parkina gidiyoruz. Ama yemek isini evden halletmeye karar verdim, herseyler pek bir pahali.
Sandvic falan hazirlicam yanimiza, saltalik meyve falan da koyarim ama gun agilikli olarak ekmek/hamur isi agirlikli olacak.
Sagol canım yavas yavs sporlanma vaktim geldi
Iyi eglenceler simdiden kuzum ,iyi dusunmussun aslinda kendinicin menu hazirlarsan gunu kurtarir diye dusunuyorum yada kinoali ,kurubakliyatli salata alabilirsen evden guzel olur .boyle yerler iyice pahalilandi zatenSimdiden happy birthdayyyyy ,mutlu yaslarin olsun
Evet. İstersen tabilisteye girmek burdaki gruba dahil olmakmı
:) katılmayı isterim daha diyette yolum uzun ilk sayfayı okudum malesef egzersiz cok yapamıyorum rahatsızlıgım var onundısında herseye tamamEvet. İstersen tabi
Kendimi gazoz uzatan Nuri Alço gibi hissettimiçerisi güzel ama çok güllük gülistanlık değil malum cezalar kurallar
Ama konseptimiz eğlenceli. Rekabet güzel
İlk sayfada bütün kurallar yazıyor. Diyet dışı yiyeceğin adını yazmama kuralimiz var. Bunun hep açılımını yapmaya çalışıyorum ki sonradan sıkıntı olmasın. Diyete uygun ölçüde yense bile adına 'diyet dışı' diyoruz. Açıkça yazarsak 7.000 cezası var. Diyet dışı 100 kalori altında kalırsa ceza yok. Geçerse kanıtlı 10.000 adım veya 30 dk kardiyo, oda olmadı 45 dk Leslie gibi cezalar var. Hangisini yapmak istersen.kurallar cezalar ne bilmıyorum ama kaç yıldır burdayım kimsenin etlisine, sütlüsüne karışmam :) katılmayı isterim daha diyette yolum uzun
Chocolita kiz yarin benim dogum gunusum, vercen mi bana izin
yakin bir sehirdeki eglence parkina gidiyoruz. Ama yemek isini evden halletmeye karar verdim, herseyler pek bir pahali.
Sandvic falan hazirlicam yanimiza, saltalik meyve falan da koyarim ama gun agilikli olarak ekmek/hamur isi agirlikli olacak.
Çok yürüyüş yapamıyorum bu ara hep yağışlı burası ikizlerim var hava iyi olunca kaciyoz ara araBen cok begendim bu menuyu, ne guzel bol sebzeli.
Adimi az daha artirsaymissin on numaraymis
Sadece regl oldu diye günlük izin olmuyor canım
Tamamdir o zaman ben yine menümü paylaşayım sabah tuzsuz simit haşlanmış yumurta sarısı marul domates salatalık zeytin öğlen salatalık domates diyet dışı akşam yemedim misir patlatmasi küçük bı kase fındık eşliğinde yedim onu akşama saydım şimdide Yeşilçay icecemSadece regl oldu diye günlük izin olmuyor canımçok ciddi bi sıkıntı olmadığı sürece. Adım için cezalı olmadığın sürece zorunlu değilsin. Mününde 100 kalori üzeri diyet dışı varsa ertesi gün 10.000 adım şart . Kendini iyi hissettiğin zaman da atabilirsin bi kaç gün içinde .
İnan hepimiz regl gününde öyle oluyoruz