Denenmiş detox kürleri varsa beklerim. Cumartesi den perşembeye şehir dışındayım. Dönüşte uygulayabilirim. Beslenmemi ve sporu bozmam ama detox hazırlayamam.Reddedisi tebrik ederimipler kimin elinde kendine de ispatlamış oldun
Direnç kiloya detoks iyi gelebilir
Denenmiş detox kürleri varsa beklerim. Cumartesi den perşembeye şehir dışındayım. Dönüşte uygulayabilirim. Beslenmemi ve sporu bozmam ama detox hazırlayamam.
Canım vücudu şaşırtmak için tek öğün deneyebilirsin bi kaç gün . Kabak detoksunu ben tek öğüne yapmıştım iyi de vermiştimDenenmiş detox kürleri varsa beklerim. Cumartesi den perşembeye şehir dışındayım. Dönüşte uygulayabilirim. Beslenmemi ve sporu bozmam ama detox hazırlayamam.
Yoğurt çok severim ama fazlası dokunuyor. Brüksel L da dokunuyor sanırım. Şimdi baktım sindirimi zormuş ve bazılarında bu belirtileri yapıyormuş. Her yediğimde bir şey çıkıyor. Mercimek çorbası da öyle ama çok seviyorum ikisini deMigrenben da öneri de bulunabilir. Kabak detoksu çok etkili diyorlar. Yoğurt detoksu. Benim bildiklerim. Çok önceden yapmıştım. Başka hiçbir şey yememistim. 2-3 gün sürüyor. Sınav geçsin bakicam bende
Tamam canım hastane işim var bugün eve dönünce bakarım size paylaşırımYoğurt çok severim ama fazlası dokunuyor. Brüksel L da dokunuyor sanırım. Şimdi baktım sindirimi zormuş ve bazılarında bu belirtileri yapıyormuş. Her yediğimde bir şey çıkıyor. Mercimek çorbası da öyle ama çok seviyorum ikisini de
Kabak detoxu kulağa çok iyi geliyor. Bayılırım kabağın her türlüsüne.
Migrenben müsait olunca detox paylaşırsan süper olur.
Allah güzel sonuçlarla döndürsünTamam canım hastane işim var bugün eve dönünce bakarım size paylaşırımdua edin bana
Güzel sonuçlar olsun dutumTamam canım hastane işim var bugün eve dönünce bakarım size paylaşırımdua edin bana
Yoğurt çok severim ama fazlası dokunuyor. Brüksel L da dokunuyor sanırım. Şimdi baktım sindirimi zormuş ve bazılarında bu belirtileri yapıyormuş. Her yediğimde bir şey çıkıyor. Mercimek çorbası da öyle ama çok seviyorum ikisini de
Kabak detoxu kulağa çok iyi geliyor. Bayılırım kabağın her türlüsüne.
Migrenben müsait olunca detox paylaşırsan süper olur.
Diyetisyenim benim direnç kilomda bir detox vermiştiDenenmiş detox kürleri varsa beklerim. Cumartesi den perşembeye şehir dışındayım. Dönüşte uygulayabilirim. Beslenmemi ve sporu bozmam ama detox hazırlayamam.
Ben yazana kadar Hızır gibi yetişmişsin bile. Bu iyiye işaret olmalı benim detox ve dirençi aşmak için.
İyi akşamlar hanımlar menümü paylaşayım aç karnına limonlu su kahvaltida menemen 4 adet yazmayim adını şekersiz çay zeytin peynir öglen bir kase makarna yanına salatalık akşam bezelyeli bulgur pilavı ve taze fasulye kavurması ara öğün türk kahvesi 3 lt su içtim spor yapamadim malesef regl bekliyorum akşam sabah
Etiketlemeyi unutmuşumMigrenben Chocolita
Aslında yürüyüş yapmak için çıktım, normalde o saatlerde hiçbir şey yemem.Sabah guze baslamissin, aksama dogru denge bozulmus.
Boyle gunlerde ben de zorlaniyorum.
Baska seye odaklanmak moralini yukseltebilir, diyet yerine adimi artirmaya odaklan mesela. Veya gunluk rutinine degisik bir sey ekle. Ozel bir cay veyahut bir hareket gibi. Baska seyi odaklanip onu basarinca moral otomatik yukseliyor.
Tamam aşko yarın izinli sayarım. Doğum günün kutlu olsunChocolita kiz yarin benim dogum gunusum, vercen mi bana izin
yakin bir sehirdeki eglence parkina gidiyoruz. Ama yemek isini evden halletmeye karar verdim, herseyler pek bir pahali.
Sandvic falan hazirlicam yanimiza, saltalik meyve falan da koyarim ama gun agilikli olarak ekmek/hamur isi agirlikli olacak.