Emin misin canim protein shakenin lac kalori? Shakesiz 1200 1300arasi diye dusunuyorum ,adiminla sabitlemis olursunChocolita
Sabah
1 keci boynuzu, meyve
Ogle
Mercimek corbasi
Havuc
1 dlm peynirli ekmek
Ara
Protein shake
Aksam
Kiymali patlican yemegi, yogurt, 1 dlm ekmek
Bugun kalorilerimi aksam girdim ve sok, 2100 kalori almisim toplamda
Reglim gelmis catmis, normaldir diyelim.
Neyse
30 dak agirlik
10 k adim
5 dak esneme
Migrenben
Eki Görüntüle 3435019
Emin misin canim protein shakenin lac kalori? Shakesiz 1200 1300arasi diye dusunuyorum ,adiminla sabitlemis olursun
Anladim canim bu seferlik oyke olsun madem ,ama kiymadan ziyade yemek olaralda bak kalorisine benim uygulamada 228calori yazmis baktim senin icinYok kiymanin falan kalorisi yuksekmis, ondan cikmis o kadar. Az yagli almak lazim. Ben de büyük porsiyon gommusum
Sabahtan yazsam bunlari azaltirdim da iste, bugun boyle oldu.
Güle güle gitsinler:))
Cezan yok canım. Uyarı verilen durumdan ceza beklemiyorum
Reddedisi tebrik ederim1 pm kerevizli Elmalı yoğurtlu salata, bademli dereotlu barbunya, harika bir y*saklıyı reddettim. :) erik pestili Türk kahve
5 pm 80 calorie acı şey ve latte
6 pm bir porsiyon soğanlı Brüksel lahanası kavurması, üç kaşık bulgur, roka salata(domatesli)
Chocolita
Belki akşam çayının yanında hurma yerim ama yemeyedebilirim. Bu sabah tartı beni şok etti. Bu hafta artı olabilirim.direnç noktam 71. Buraya gelince bouns edip duruyor iki yukarı bir aşağı. Bu kadar yürüme koşu strength vs ye taş olsa yağ yakardı. Hiç bir yerde hamur tatlı vs. el sürmüyorum. Eskisi gibi canım da çekmiyor. Sinir bozucu ama neyse kontrolü kaybetmeyeyim. Detox filan mı yapsam. İki gün üç gün.