- 24 Nisan 2021
- 280
- 783
- 54
Boyum 157cm . Hedefim 60 kg . 4 adimda yani ilk hedef 75 kg ,ikinci adim 70kg kg,üçüncü adim 65 kg, son adim 60 kg olarak gruplamak istiyorum. Troid sorunum ve insulin direncim, ayri zamanda ayağimda aşil tendonu deformasyonu oluşdu . Bu rahatsizliklar çok hizli kilo vermemeye sebep . Ama kilonun kendiside çok hastaliğa sebep :)) Yani umarim sizlerle birlikde sağlam adimlarla ilerlerim.Boy ve hedef kiloyu da rica edicem
Pes etmek yok, herşeyin başı spor ve sağlıklı beslenme, ve biz bunu başarıcazSiz inandıysanız bende inanıyorum.
Merhaba. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazabilirsinizMerhabalar beni de alır mısınız araniza
Tartılarin tamam olmasını bekliyorum. Biraz daha bekleyeyim. Önümüzdeki hafta 2 den sonra atılan tartıları kabul etmeyeceğimHadi bakalım herkes tartı fotoğrafınaaa birinciler ve gruplar tekrar açıklansıb böylece, kaldığımız yerden devammm
En doğrusu, birşey yapıyorsak saati saatine olmadı, özel bir durum olur o zaman zaten bildirilmesi lazımTartılarin tamam olmasını bekliyorum. Biraz daha bekleyeyim. Önümüzdeki hafta 2 den sonra atılan tartıları kabul etmeyeceğim
Tartiyi akşam paylassam olur mu pilim bitmiş74 cikmistim diyetisyende boyum 158 hedef kilom 60Merhaba. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazabilirsiniz
Tartıyı sabah aç karnına çekip atarsanız daha iyi olur. Yarın atın istersenizTartiyi akşam paylassam olur mu pilim bitmiş74 cikmistim diyetisyende boyum 158 hedef kilom 60
Şimdi gönderdim. Dün 25K i zorlayınca kalkamamışım. Yaz tatili de başladı çocukların kaldıran da olmamış. İnşAllah bugün Yürüyebilirim. Soğuma esnemelerini de ihmal edince epey ağrım var. Zorlayıp kasları yaralamak istemiyorum.Merhaba. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazabilirsiniz
Keşke yürüyüşü o kadar zorlamasaydin geçmiş olsun. Tartılara dikkat edelim canım olur muŞimdi gönderdim. Dün 25K i zorlayınca kalkamamışım. Yaz tatili de başladı çocukların kaldıran da olmamış. İnşAllah bugün Yürüyebilirim. Soğuma esnemelerini de ihmal edince epey ağrım var. Zorlayıp kasları yaralamak istemiyorum.
Bu arada öğlen 4 lere kadar uyumuyorum yanlış anlaşılmasın. 8 saat geriden geliyor yerel saat burada.Şimdi gönderdim. Dün 25K i zorlayınca kalkamamışım. Yaz tatili de başladı çocukların kaldıran da olmamış. İnşAllah bugün Yürüyebilirim. Soğuma esnemelerini de ihmal edince epey ağrım var. Zorlayıp kasları yaralamak istemiyorum.
Wuww hepınızı tebrık ederım kızlar ,emeğine saglık28 Mayıs Yıldız Savaşları
Ağır sıklet yıldız savaşlarında
Tank Girl yıldızıasliogretmen
Elektra Natchios yıldızıMigrenben la karşılaştı!
Ve kazanaaannn bomba kızasliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3434046
Ve böylece Tank kızım geçen haftanin intikamını aldı!
Bu grubun kızları düştü mü kalkıyor. Bayılıyorum
Bakalim önümüzdeki yıldız savaslarinda Elektra yıldızı zaferle dönebilecek mi?
Eki Görüntüle 3434045
Hafif siklet Yıldız savaşlarında
Black Canary yıldızıWizardmom
Süper Girl yıldızıtavsannesi yle karşı karşıya geldi
Ve kazanaaaannn Canary kadınWizardmom oldu!
Eki Görüntüle 3434044
Böylece sexy Canary bir kez daha Süper Girl'e karşı gücünü kanıtlamış oldu!
Super Girl için 3. Yenilgibakalim bu hafta çıkaracağı yıldız şaşırtacak mı
Yoksa Black Canary kadınları yenilmez mi?
Eki Görüntüle 3434043
1'incilerimiz Wizardmom asliogretmen
2 gun menü bildiriminden muaf
500 kalori ödül hakkı
Varsa cezaniz silindi
2'incilerimiz
Migrenben tavsannesi (dikkat) 300 kalori ödül hakkı
1. Olan grup Black Canary
Eki Görüntüle 3434047
Ceza adımı çıkan olursa 1 günlük cezası yarıya düşer
Hepinizi tebrik ederim
Evet en iyisi öyle yapalım biz. Bayağı saat farki var biz de beklememis oluruzBu arada öğlen 4 lere kadar uyumuyorum yanlış anlaşılmasın. 8 saat geriden geliyor yerel saat burada.Aslında ben gecikme olmasın diye pazartesiden pazartesiye tartılabilirim. Sonuçta 7 gün. Haftasonu aile yemeklerinin farkı olur tartıda ama sonuçta haftalık sonuç. Ne dersiniz. Pazartesi aç karnına tartılıp gece yatmadan gönderirim. Böylece TR saatine göre Salı sabah olmuş olur. Chocolita Migrenben