Evet canım menü resmine gerek yokSelamlar Dutt...pardon buradan nasıl etiketliyecegi bilemedim . Henüz hakim değilim bazı şeylere.
Bir sorum daha olacak menü fotosu koymuyoruz degil mi ? Yediklerimi yazip mi etiketliyorum?
Oldu galiba :))Selamlar Dutt...pardon buradan nasıl etiketliyecegi bilemedim . Henüz hakim değilim bazı şeylere.
Bir sorum daha olacak menü fotosu koymuyoruz degil mi ? Yediklerimi yazip mi etiketliyorum?
Resim varsa adımın atabilir misin lütfen8900 adım ve 15 dk Leslie yaptim
Dene biOldu galiba :))
Ee yaptim olmamiş mi ?Dene bi
4 Haziran Yıldız Savaşçıları
Black Canaryyıldızı @Papatyamelo
Süper Girlyıldızı Alys a karşı!
Eki Görüntüle 3434144
Tank Girlyıldızı asliogretmen
Elektrayıldızı nnurc a karşı!
Eki Görüntüle 3434145
Yüzdeleriniz cok iyiydi
Tebrikler çiçeklerim
Canim eline saglik her sey icin tesekkur ederim
Yok canım olmadıEe yaptim olmamiş mi ?Kirmizi bayrak aktif
Evet canım menü resmine gerek yok@ işaretini koyup boşluk bırakmadan nick
Selamlar Dutt...pardon buradan nasıl etiketliyecegi bilemedim . Henüz hakim değilim bazı şeylere.
Selamlar Dutt...pardon buradan nasıl etiketliyecegi bilemedim . Henüz hakim değilim bazı şeylere.
Bir sorum daha olacak menü fotosu koymuyoruz degil mi ? Yediklerimi yazip mi etiketliyorum?Migrenben
C chocoTekrar selamlar. Günümün özetini paylaşiyorum. Saat 11.00_ 2 yumurtali peynirli menemen. Ara ögün yapmadim . Akşam yemeği 18.30 - ızgara et ,bol yeşellikli akdeniz salatasi. Su 1 litre içdim . Yatana kadar 2 litreye tamamlarim . 50 dakika yüzdüm . 13.500 adım attım . ( adım sayisi bugün mecburen çok oldu . Herzaman bu kadar yürüyemem . Tendon sorunu ýüzünden yasak. Bugün ekstrem durum .)
Tekrar selamlar. Günümün özetini paylaşiyorum. Saat 11.00_ 2 yumurtali peynirli menemen. Ara ögün yapmadim . Akşam yemeği 18.30 - ızgara et ,bol yeşellikli akdeniz salatasi. Su 1 litre içdim . Yatana kadar 2 litreye tamamlarim . 50 dakika yüzdüm . 13.500 adım attım . ( adım sayisi bugün mecburen çok oldu . Herzaman bu kadar yürüyemem . Tendon sorunu ýüzünden yasak. Bugün ekstrem durum .)