- 27 Ocak 2010
- 1.938
- 4.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dün gece fare gibi dolap karıştırdım resmen, eve paket gıda almayacağız diye cocuklara da tembihledim. Mutlaka yiyorum yoksa.Evde atıştırmalık bulundurmamanın faydası. Listede çok yemiş gibi de görünmüyorsun
Yollar yandı farkında mısın hayalet sürücü filmini izledin mi hiç. Onun motorsuz halisin
Mükemmell maşallah çok iyi gitmişGünaydınnn, Hedefe Adım Adım
Geçen Salı : 73.05
Bugün: 70.95
Yüzdelik Dilim :2.874
Chocolita
Eki Görüntüle 3433670
Teşekkür ederim inşallah birde 70 altına düşersem, sanki direnç gibi duruyorYollar yandı farkında mısın hayalet sürücü filmini izledin mi hiç. Onun motorsuz halisin
Mükemmell maşallah çok iyi gitmiş
Çok iyi vermişsiniz maşallah nasıl olduGünaydınnn, Hedefe Adım Adım
Geçen Salı : 73.05
Bugün: 70.95
Yüzdelik Dilim :2.874
Chocolita
Eki Görüntüle 3433670
Bu haftasonu sınavım var kızlar. Ful ona hazırlanırm. Mezun olmam bu sınava bağlı. Yürüyüşleri de yapmaya kalkarsam yorgunlukla adapte olamam. O yüzden bu hafta izinliyim.
Bu arada akşamlari uğrayıp menü kontrollerini yapicam
Bazen kaçamakların olsada bol bol şu+adım ve spor+ menü düzenlemesi, ve akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum aralıklı oruç, sabah 11 e kadar, bir tek şuÇok iyi vermişsiniz maşallah nasıl oldu
ayyy kiyamam, hadi basarilar.
ama gunde 10 dakikani ayirip soyle bir esneme, veya nefes egzersizi gibi bir sey yap, hem kafani bosaltmana da yardimi olur.
istersen ortak video yapalim bu hafta, 10 dakikalik klasik esneme rahatlama videosu. Hem degisik bir sey denemis oluruz, sabah aksam da yapilabilir, direk yatmadan once ve ilk kalktiginda.
Mesela bu
Yaparim dersen senle yaparim bu hafta
Boy ve hedef kiloyu da rica edicemMerhabalar,sabah aç karnina tartildim.Başlangıç kilom 79.7 kg
Sağol canım Olurr yapalim 5 dk ymis zaten. İyi olur
Tamam canım yapalım kaydedeyim şimdi teşekkür ederimGuven bana, hemen gununu guzellestirir. Tum gun masa basinda oturunca 5 dak bile büyük fark yapiyor modunda.
Tamam gunluk 1 kez yapiyoruz, yapabilirsen 2 kez sabah+alsam.