Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kizlaaaaa kizaaaaaaaaa kilom dün sabaha göre +100 , dün öğleye göre +300 :skandal:

Neden ? Çünkü dun aksam 19da yedim , normaldekinden daha gec . Tavuklu salatadq tavuk epey vardi bir de 2 gundur ekmek yemezken 1 dilime yakin tam bugday kruton vardi salatanin icine. Ödem bunlar ödem :KK14:

Simdiiii planim:KK52:
Öğleye kadar su icilmeden wc beklenecek😅 cunku gecen hafta ictigim sular zor gitti .
90 ml turk kahvesinin pek etkisi olmaz ve bagirsak çalıştırabilir onu icip hoooop yürüyüşe 🚶🏃🏃🏃🏃
Minik deneysel çalışmamı sizlere gururla sundum😄
Eveeet sonuclar
( 1 sade Turk kahvesi icip 8700 adım yürüyüşe çıktım)

Eve gelince tartildim. -300 olmustum ( terle giden , aslında kahvenin 90 ml sayacaksak terle epey gidiyor )

Ardından lavaboya gittim.-100 de idrarla gitti🙈 bagirsaklar calismadi.
Toplam -400 bana yetti😁

Eveeet sonuclar
( 1 sade Turk kahvesi icip 8700 adım yürüyüşe çıktım)

Eve gelince tartildim. -300 olmustum ( terle giden , aslında kahvenin 90 ml sayacaksak terle epey gidiyor )

Ardından lavaboya gittim.-100 de idrarla gitti🙈 bagirsaklar calismadi.
Toplam -400 bana yetti😁
Ben 500 istemiştim git bi koş gel 😜

Günaydın güzel Hanımlar 🥰
Cumartesi:97
Bugün: 95,4 :KK49:
IMG_20241102_114501.jpg
Ben hazırlıklara devam ediyoree🏃🏻‍♀️
Akşam görüşürüz 🤗💖

3 paket margarin az mı canım tebrik ederim 🥳

Vay vayvvaayyy birileri yolu açmış bizde peşindeyiyz canım twbrik ederim 🥳

Miniminnacık artı gidet canım haftaya güzeş eksiler bizim olsun 🙏

Tebrik ederim ❤️

Emziren ve bebişi küçük bir anne sin ve harikasın bebeğim var deyip salmadın kendini 😘

Tebrik ederim 🥳❤️

Harikasın canım tebrik ederim 🥳❤️
Teşekkür ederim canım 💚 bekliyorum sizi ona göre 😘

Ben 500 istemiştim git bi koş gel 😜
Bu sabahtan beri olan eksi yoksaaa haftalik fark basķa :KK8:gecen hafta cumartesi hem sabah eksi cikmak icin yürüdüm, hem de ödülden sonra yakayim diye yürüdüm toplam 18.000 adim oldu 😅 canim cikti yaww. Yurumek de bir yere kadar 😅 bugun artik illa spor yapacaksam minik dambillarla kol çalışırım. Canim ayaklarim bacaklarim , dizlerim kıyamıyorum onlara :oops:

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit

O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum 🤷‍♀️
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım 😰

yinede sabit geldim

Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum

Teşekkür ederim canım 💚 henüz çeyrek porsiyon olamadık 🥰
Ahahaha canımm sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun 6lari gördün çok yakında 5leri de göreceksin 🥳
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit

O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum 🤷‍♀️
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım 😰

yinede sabit geldim

Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum
Canım modunu düşürme olabilir bazen böyle hazırlıkta kal en azından hem çok da uzak kalmamış olursun gruptan
Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Vayyy tebrikler canımm🥳

Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Tebrik ederim canım 💚
Ahahaha canımm sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun 6lari gördün çok yakında 5leri de göreceksin 🥳

Canım modunu düşürme olabilir bazen böyle hazırlıkta kal en azından hem çok da uzak kalmamış olursun gruptan

Vayyy tebrikler canımm🥳
5lerde gözüm pek yok 6lari diplesem kafi 🤣
Etli butlu mutlu olalım 🥰

X