Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır kaptanımOo kizlar tebrik ederim skor çok iyi
Yarın ilk sayfaya eklerim Papatyamelo Wizardmom Alys
Migrenben alys sağolun kızlar
Melocum afiyet olsun, diyet dışı cezasıyla isim yazma cezası geldi 17.000 adım. Bugünü 10.000 kabul edip yarında 7.000 bekliyorum
Merhaba hoş geldiniz Yarın tartı günümüz zamanlamaniz iyi oldu. Tartı fotoğrafıyla beraber boy ve hedef kilonuzu da gonderirsinizMerhaba zayiflama grubunuza katilmak istiyorum . Ne yapmaliyim ? Nasil başlayalim
Tekrar merhaba chotcolita. Yarin tarti fotomu öglene kadar atsam oluyor mu ? Hergün yediklerimizi paylasiyoruz . Sali günleride tartiliyoruz.Başka önemli ,dikkat etmemiz gereken husus var mı? TeşekkürlerMerhaba hoş geldiniz Yarın tartı günümüz zamanlamaniz iyi oldu. Tartı fotoğrafıyla beraber boy ve hedef kilonuzu da gonderirsiniz
Tartinin aç olduktan sonra Öğlen 2 ye kadar süresi var. Onları not edip Salı günü bildirimlerini akşam yapiyorumTekrar merhaba chotcolita. Yarin tarti fotomu öglene kadar atsam oluyor mu ? Hergün yediklerimizi paylasiyoruz . Sali günleride tartiliyoruz.Başka önemli ,dikkat etmemiz gereken husus var mı? Teşekkürler