Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tbk lerGünaydın güzel Hanımlar
Cumartesi:97
Bugün: 95,4
Eki Görüntüle 3497995
Ben hazırlıklara devam ediyoree
Akşam görüşürüz
Hoşgeldin yuvanaCanım kaptanım bugün tartıldım bu sekilde hazırlıkta olursam cokk sevinirim LenaG
Bu haftada hazirlikta kalacağım canımnurovic canım harika koruman güzel olmuş ve yağdan gitmiş tebrik ediyorum seni de canım takımlara girecek misin bu hafta
Tbk ederimGecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503
Sitare55 LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3497999
Kızlar kızlar harikasınız ne güzel eksiler var öyle gorebildiklerimi cokk tebrik etmek istedim Ankee @bluegreeneyes Mthn83 @Jou sibel_84 daha yazamadigim tüm herkes eksileriniz bol olsun yüzünüz hepp gülsün
Canım yağ oranın kaç çıkmış merak ettimTbk ler
Hoşgeldin yuvana
Bu haftada hazirlikta kalacağım canım
Tbk ederim
Canım geliyor inanki sadece biraz daha sabırSağol canım biz de bi 50leri görebilsek artık
21 canım yaaaaaaaaCanım yağ oranın kaç çıkmış merak ettim
Canım geliyor inanki sadece biraz daha sabır
Daha ne olsun canım ekşi eksidir üzülmee21 canım yaaaaaaaa
Olsun canım moralini bozma her vucüt aynı değil kimisi hızlı veriyor kimisş az az veriypr. Ama önemli olan pes etmemek sen menü ver beni de etiketle he miLenaG Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit
O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım
yinede sabit geldim
Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum
Kız beni şakaladınnmı sen seni gidi gidi tebrik ederim çiçeeemmGecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503
Sitare55 LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3497999
Oh ellerine sağlık, benim pilav, salata, patates ve biber kaldı. Onları da 15:00 gibi yapsam kafiTeşekkür ederiz Kaptanım
Teşekkür ederim Canım
Benim hazırlıklar yeni bitti
Boncuk2307 canım ben hazirlikta kalayım bu haftada.Merhabalar hanımlar, siz tartı bildirimlerinizi paylaşırken hazırlıkta olmak isteyen kişiler lütfen ben hazırlıkta olmak istiyorum diye tekrar yazsın kaptanımızın işi olduğu için bugünlük onun yaptığı şeyleri ben devralıyorum. Kim hazırlıkta olduğunu derse ona göre takım kurarız sorun çıkmasın. Herkesin bol eksileri olsun inşallah
Ohhhh afiyet olsun. Ben tekrardan diyetisyene başladım. Kafama göre olmayacak o iş.bozmayacamm bugün akşama bol etli dolma yanına bol yoğurt yiyecem
İnşallah canım eksi olsun benim olsunTebrikler metabolizmmani alnından öpmelisin
Tebrikler canım bu da demek oluyor ki haftaya harika eksi göreceksin
Teşekkür ettim canım benim.
Amin hepimiz insallahKızlar kızlar harikasınız ne güzel eksiler var öyle gorebildiklerimi cokk tebrik etmek istedim Ankee @bluegreeneyes Mthn83 @Jou sibel_84 daha yazamadigim tüm herkes eksileriniz bol olsun yüzünüz hepp gülsün
Teşekkürler canım
Reglden ötürü bence.Bende bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 Mthn83
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 72.2
Fark + 700
Reglim uykusuzluk ve çok düzenli olmayan uykularım buna sebep oldu Eki Görüntüle 3498016