Popüler Konu LenaG ile MasterFit

20241102_100604.jpg
Bugün böyle maalesef
71.4
LenaG LenaG

Hayırlı sabahlar
Geçen cumartesi 67.75
Bu hafta 67.50
Fark.-0.25
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234

Bu hafta perşembe akşamına kadar çok güzel gitti ama kendimle alakalı çok strese girdiğim durumlar oldu perşembe akşamı bozdum malesef. Böyle bir durum yaşanmasa çok daha güzel eksiyle geleceğime inanıyordum. Yine de eksi eksidir diye düşünüyor ve moralimi bozmuyorum. 🤗

Eklentiler

• IMG_20241102_121546.jpg
    IMG_20241102_121546.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 2
Günaydın güzel Hanımlar 🥰
Cumartesi:97
Bugün: 95,4 :KK49:
Eki Görüntüle 3497995
Ben hazırlıklara devam ediyoree🏃🏻‍♀️
Akşam görüşürüz 🤗💖
Tbk ler 🌸
Canım kaptanım bugün tartıldım bu sekilde hazırlıkta olursam cokk sevinirim 🥰🌸😚 LenaG LenaG
Hoşgeldin yuvana 🥰
nurovic nurovic canım harika koruman güzel olmuş ve yağdan gitmiş tebrik ediyorum seni de canım takımlara girecek misin bu hafta
Bu haftada hazirlikta kalacağım canım 💞
Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Tbk ederim 🌸

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit

O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum 🤷‍♀️
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım 😰

yinede sabit geldim

Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum
Olsun canım moralini bozma her vucüt aynı değil kimisi hızlı veriyor kimisş az az veriypr. Ama önemli olan pes etmemek sen menü ver beni de etiketle he mi 🙏🥰
Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Kız beni şakaladınnmı sen seni gidi gidi tebrik ederim çiçeeemm 🥳🥰

Merhabalar hanımlar, siz tartı bildirimlerinizi paylaşırken hazırlıkta olmak isteyen kişiler lütfen ben hazırlıkta olmak istiyorum diye tekrar yazsın kaptanımızın işi olduğu için bugünlük onun yaptığı şeyleri ben devralıyorum. Kim hazırlıkta olduğunu derse ona göre takım kurarız sorun çıkmasın. Herkesin bol eksileri olsun inşallah 🌸

Merhabalar hanımlar, siz tartı bildirimlerinizi paylaşırken hazırlıkta olmak isteyen kişiler lütfen ben hazırlıkta olmak istiyorum diye tekrar yazsın kaptanımızın işi olduğu için bugünlük onun yaptığı şeyleri ben devralıyorum. Kim hazırlıkta olduğunu derse ona göre takım kurarız sorun çıkmasın. Herkesin bol eksileri olsun inşallah
Boncuk2307 Boncuk2307 canım ben hazirlikta kalayım bu haftada.

bozmayacamm bugün akşama bol etli dolma yanına bol yoğurt yiyecem
Ohhhh afiyet olsun. Ben tekrardan diyetisyene başladım. Kafama göre olmayacak o iş.
Tebrikler metabolizmmani alnından öpmelisin 🥳

Tebrikler canım bu da demek oluyor ki haftaya harika eksi göreceksin 🥳
İnşallah canım eksi olsun benim olsun 😁😁
Sitare55 Sitare55 canımm bebişini öp yerime çok geçmiş olsun sibel_84 sibel_84 canlarım çok geçmiş olsun yeni bakıyorum bugün sayfaya Rabbim beterinden korusun 😟 LenaG LenaG canım senin de kuzucuguna çok geçmiş olsun🥺
Teşekkür ettim canım benim.
Kızlar kızlar harikasınız ne güzel eksiler var öyle gorebildiklerimi cokk tebrik etmek istedim Ankee Ankee @bluegreeneyes Mthn83 Mthn83 @Jou sibel_84 sibel_84 daha yazamadigim tüm herkes eksileriniz bol olsun yüzünüz hepp gülsün 🥰
Amin hepimiz insallah
Kızlar geriye dönük mesajlara bakamadım

Sitare55 Sitare55 canım çok geçmiş olsun 💐
sibel_84 sibel_84 canım çok geçmiş olsun 💐
LenaG LenaG canım kaptanım minoşuna çok geçmiş olsun 💐
Teşekkürler canım
Bende bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 72.2 :KK43:
Fark + 700
Reglim uykusuzluk ve çok düzenli olmayan uykularım buna sebep oldu 🙏Eki Görüntüle 3498016
Reglden ötürü bence.

X