Pandoranın suratı çok komik
Ay sorma ahahaahaPandoranın suratı çok komik
Ben bisey yiyemiyom ki disim yok çorba içiyom 2 gündür sınav haftam Bi de hu hafta unutmuşum ama hep çorba yedim arada zaten bisey yemiyorum su bile kısıtlı icebiliyom dislerime değince beynim yaniyo sanki
Diş fena ya annemde çok çekti. Tekrar geçmiş olsun. 6-7 kilo verdi sırf dişten. Çorba içti oda sürekli. Onun öyle verecek kilosu da yoktu ama sen krizi fırsata çevirebilirsinBen bisey yiyemiyom ki disim yok çorba içiyom 2 gündür sınav haftam Bi de hu hafta unutmuşum ama hep çorba yedim arada zaten bisey yemiyorum su bile kısıtlı icebiliyom dislerime değince beynim yaniyo sanki
Keşke öyle bir bünyem olsa Allah Allah derim benim vücut yemek vermeyince bildiğin direniyor millet 2 günde erir bende gram oynamaz aç kalmakla olmuyor benimki acayip Bi yapım varDiş fena ya annemde çok çekti. Tekrar geçmiş olsun. 6-7 kilo verdi sırf dişten. Çorba içti oda sürekli. Onun öyle verecek kilosu da yoktu ama sen krizi fırsata çevirebilirsin
Geçmiş olsun çokomAy bugün bel ağrısından bir şekil oldum. Regl iyi vurdu bu sefer. Yarın inşallah tartima yansımaz
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda diş tedavin biter inşallah.Ben bisey yiyemiyom ki disim yok çorba içiyom 2 gündür sınav haftam Bi de hu hafta unutmuşum ama hep çorba yedim arada zaten bisey yemiyorum su bile kısıtlı icebiliyom dislerime değince beynim yaniyo sanki
Geldim geldim. Dün kizin d günü vardi, bizimki ile de limoniyiz biraz.
Malesef ben de öyleyim artık. Metabolizma gittikçe yavaşlıyor. Tükettiğimiz besinlerin (pestisid, hormon, asit vs.) vücudumuzda sebep olduğu enflamasyonlar yağları tutuyor. Temiz beslenmeye geçince çok daha kolay veriyorum. Gluten(un, makarna, bulgur, irmik vs), peynir ve diğer süt ürünleri, rafine şeker den gdolu ürünlerden uzak durunca vücudumun arındığını hissediyorum ve genel şikayetlerim(alerji, egzama, geniz akıntısı, damak kaşıntısı, karın ağrısı, eklem omuz baş ağrısı, yorgunluk..) neredeyse kayboluyor.Keşke öyle bir bünyem olsa Allah Allah derim benim vücut yemek vermeyince bildiğin direniyor millet 2 günde erir bende gram oynamaz aç kalmakla olmuyor benimki acayip Bi yapım var
Afiyet olsun canımChocolita
Sabah
2 dlm ekmek, omlet, havuc
Ogle
Meyveli yogurt
Aksam
Birer porsiyon sebze corbasi, lahana sarmasi, yogurt, salata
Su hic bilmiyorum
6400 adim
Eki Görüntüle 3430076
Günlük 2.5 Litre Su |
Allah razı olsun canım