Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben bisey yiyemiyom ki disim yok çorba içiyom 2 gündür sınav haftam Bi de hu hafta unutmuşum ama hep çorba yedim arada zaten bisey yemiyorum su bile kısıtlı icebiliyom dislerime değince beynim yaniyo sanki
Diş fena ya annemde çok çekti. Tekrar geçmiş olsun. 6-7 kilo verdi sırf dişten. Çorba içti oda sürekli. Onun öyle verecek kilosu da yoktu ama sen krizi fırsata çevirebilirsin

Son düzenleme:
Diş fena ya annemde çok çekti. Tekrar geçmiş olsun. 6-7 kilo verdi sırf dişten. Çorba içti oda sürekli. Onun öyle verecek kilosu da yoktu ama sen krizi fırsata çevirebilirsin
Keşke öyle bir bünyem olsa Allah Allah derim benim vücut yemek vermeyince bildiğin direniyor millet 2 günde erir bende gram oynamaz aç kalmakla olmuyor benimki acayip Bi yapım var

Keşke öyle bir bünyem olsa Allah Allah derim benim vücut yemek vermeyince bildiğin direniyor millet 2 günde erir bende gram oynamaz aç kalmakla olmuyor benimki acayip Bi yapım var
Malesef ben de öyleyim artık. Metabolizma gittikçe yavaşlıyor. Tükettiğimiz besinlerin (pestisid, hormon, asit vs.) vücudumuzda sebep olduğu enflamasyonlar yağları tutuyor. Temiz beslenmeye geçince çok daha kolay veriyorum. Gluten(un, makarna, bulgur, irmik vs), peynir ve diğer süt ürünleri, rafine şeker den gdolu ürünlerden uzak durunca vücudumun arındığını hissediyorum ve genel şikayetlerim(alerji, egzama, geniz akıntısı, damak kaşıntısı, karın ağrısı, eklem omuz baş ağrısı, yorgunluk..) neredeyse kayboluyor.
Temiz beslenme diye de bir grup mu açsak. 2 yıl yaptım sonra bir bozdum pir bozdum. Hala tatlı vs. Yemiyorum ama gluten fena.

20 Mayıs Menü

Sabah
2 yumurtadan omlet-1 çay kaşığı yağ ile
1 Asrın t lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara
100 ml Laktozsuz sütle latte
2 tane züber lokma - 1 çay kaşığı Züber kakaolu şey

Öğle
1 Paket Quark içine 1 yemek kaşığı granola
1.5 Yulaflı Fit Tuzlu Top

Akşam
4 köfte
1 kase salata
10 tane fırında patates
Ayran

Bu arada Laktozsuz sütle kahve içip akşam ayran ne alaka diyenler için laktozsuz süt daha tatlı olduğu için kahvenin acımsı tadını kırıyor

Son düzenleme:
Günlük Adım:10098Günlük 2.5 Litre Su

Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu Su

1 KERE SPOR

Sabah Kahvaltı 11.30
⏺1 Yumurta
⏺4 Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺Çeyrek Tam Buğday Ekmeği üzerinde eritilmiş domates
⏺Yeşil Çay

3 KERE SPOR-EV TEMİZLİĞİ

Ara Öğün 14.30
⏺ Kahve
⏺1 Hurma

3 KERE SPOR

Chocolita
Migrenben
Akşam Yemeği 18.30
⏺4 Kaşıl Bulgur Pilavı
⏺ Biraz Çorba
⏺2 Kaşık Yoğurt
⏺Bolca Yeşillikli Salata

3 KERE SPOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…