Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

À kullanican. Oha fransuzcayi nerde ögrendin? Gotureyim kiz tek canjm sikiliyo. Yakinda basliycam ben de Sassy gibi hikaye yazmaya. Fransiz mit pesimde falan diye bcbcbxb
Okulda öğrendim de kullanılmadığımdan unuttum hep ya. Connaissez vous la littérature comparée? Götür beni. 😂😂 Bol bol pratik yaparız, özlemişim.

Okulda öğrendim de kullanılmadığımdan unuttum hep ya. Connaissez vous la littérature comparée? Götür beni. 😂😂 Bol bol pratik yaparız, özlemişim.
Kulaktan kulağa konuşmayalım lütfen topluluk içinde ayıp :63: anlamiyosss

Sabah 9:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam b.ekmek
Şekersiz çay
Yarım salatalık 1 domates

Öğlen 13.00
Börülce salatası yoğurt 2 dilim t.b ekmek

Arada 1 elma bir çilek yedim

Akşam
Bamya yemeği ,yoğurt ,
2 dilim t.b

Suyu netlestirmedim ama öğlene kadar 5-6 bardak içmiştim 2 litreyi kesin geçti egzersiz yapmadım yatmadan yapacagim :KK45:
Chocolita Chocolita

Badilerim sizde bakin :KK53:
çok iyi badi böyle devam et benim de diyetim seninkine benziyor biraz.. bence böyle devam et tatlı kaçırmadığın sürece kesin sonuç alırsın :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK19: :KK19: :KK5:

çok iyi badi böyle devam et benim de diyetim seninkine benziyor biraz.. bence böyle devam et tatlı kaçırmadığın sürece kesin sonuç alırsın :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK19: :KK19: :KK5:
Ne tatlısı tatlı falan yok ..ben zaten öyle kriz falan yaşamam tatlı krizi ..en fazla ekmek kriiz yasarim :KK53:

Ne tatlısı tatlı falan yok ..ben zaten öyle kriz falan yaşamam tatlı krizi ..en fazla ekmek kriiz yasarim :KK53:
Bende bir oturuşta bir ekmek yerdim minik inan bırakması çok kolay oldu 😁
Tatlı abur cubur daha zor valla sen bir hafta ekmeksiz yasa alışırsın

X