1 haftadan önce tartilmak pek sevdiğimiz bir şey değil canım çünkü insanın motivasyonunu bitiyor. Doğru sonuçta vermiyor bilgin olsunGünaydın arkadaşlar. Dünden bugüne 200 gram verebilmişim ben daha fazla bekliyordum ama sanırım regl olmak üzere olduğumdan ödem falan topluyorumMigrenim de devam ediyor, bakalım bugün nasıl geçecek.
Sağol labelim ya olmuş dimiÇok güzel olmuş canım, eline sağlık.
O alt soldaki 3 kat atılmış haliydi
Eki Görüntüle 3428486
Bir dönem çok beğenerek yaptık bu grileri. O zaman öyleymis demek. Şimdi sadelik ferahlık istiyor insan değil miOhh mis gibi olmuş. Koyu renk özellikle ışıksız yerlerde boğuyor insanı gerçekten. Benim ev de ilk geldiğimizde komple koyu kahverengiydi. Taşınırken en açık griye çevirdik şimdi daha açık bi renk istiyorum ama sizin gibi kendim yapmaya cesaret edemem ben
Bantladim ama bazı yerlere yetmedi ya. Kapıları da bantladim güya ama sildim durdum. Yine de değdi biliyor musun beyaz beyazkarabasan gibi üstüme geliyordu o gri. Bugün de oğlumun okuma bayramı var. Yarın misafirim var. Yine hazırlık temizlikle geçer. Pazar günü dinlenirim artık
Cıss 7.000 geliyaabu arada zaten adım cezan yoktu dbsmkaak çünkü uyarı gelince ceza kalkıyor bilirsin. Baktım atıyorsun sesimi cikarmadim ama zaten senin rutinin o şekilde
Ay doğru ya tamam canım
Yok kaptanim bisiklet sürdüm yarim saat vide 5.000 kusur adimim var.Cezamız 10.000 adımdı canım ekran görüntüsü gelmemiş. 10.000 atamayanlar için Leslie yapılacaksa 45 dk demiştik. Kardiyo için 30 dk. Bugüne ait görüntü varsa bekliyorum
Menüm dün tek ögün
Ya ben ayak uyduramiyorum sanki ;(eve yorgun geliyorum , evdekiler de ac oluyor ben de kendime özel biseyler hazirlamaya enerjim kalmiyor bazen.
Çok iyi anlıyorum. Zaten sağlıksız şeyler pişmiyordur genelde. Porsiyon kontrolüyle hallet. “Porsiyonları azalt"Ya ben ayak uyduramiyorum sanki ;(eve yorgun geliyorum , evdekiler de ac oluyor ben de kendime özel biseyler hazirlamaya enerjim kalmiyor bazen.
Günlük değişimler çok realistik olmaz. Haftalık en iyisi. Aç karnına, boşaltılmış bir sindirim ve boşaltım sistemiyle mümkün olduğunca az kıyafetle :)Günaydın arkadaşlar. Dünden bugüne 200 gram verebilmişim ben daha fazla bekliyordum ama sanırım regl olmak üzere olduğumdan ödem falan topluyorumMigrenim de devam ediyor, bakalım bugün nasıl geçecek.
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş ferah ferahO alt soldaki 3 kat atılmış haliydi
Eki Görüntüle 3428486
Bayıldım.Ellerine emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim kızlarEllerine sağlık canım, çok güzel olmuş ferah ferah
Yaa çok iyi yapmışsınSonunda kendime akıllı saat aldım bu vesileyle2 bin adım daha atmıştım ama akıllı saat telefona bağlandığında ilk attığım 2 bin adım silindi sıfırlandı Yani Toplam 4bin adım normalde Sporada Devam
Eki Görüntüle 3428583
Suspuscum ceza tamam olmadığı için malesef 1 uyarı daha vermek durumundayım. 2. Uyarı oldu. 3. Uyarı diskalifiyedir dikkatli olalım.Yok kaptanim bisiklet sürdüm yarim saat vide 5.000 kusur adimim var.
Menüm dün tek ögün
Ikindi 16.30
Yogurtlu kabak Spagetti
2 dilimPizza
6 7 Antep fistigi
Cok yorgunum , daha ders calismam gerek. Ev temizlenecek ,yemek yapmam lazim.
Evde ne varsa canım biraz biraz yeniyor böyle durumlarda yapacak bir şey yok. Bende hep kendine özel diyet yemeği yapanlara çok ozenirim. Değişik değişik kürler bir şeyler üşenmeyip hazırlarlar. Şu sıra bende o kadar yoğunum ki. Yemeklerin yanına corba yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Çünkü o bana uygun olur. Kızartma yerine az yağla fırınliyorum. Böyle ufak ufak değişiklikler.Ya ben ayak uyduramiyorum sanki ;(eve yorgun geliyorum , evdekiler de ac oluyor ben de kendime özel biseyler hazirlamaya enerjim kalmiyor bazen.
7.000 küsur adim tamamdir.Çok teşekkür ederim kızlar
Yaa çok iyi yapmışsınbak gör artık onsuz şuradan şuraya gitmek istemezsin sanki vücudumun bir parçası gibi oldu
Suspuscum ceza tamam olmadığı için malesef 1 uyarı daha vermek durumundayım. 2. Uyarı oldu. 3. Uyarı diskalifiyedir dikkatli olalım.
Uyarıyı sildirmek için grup yıldızı olmak gerekir. 2 aydir benimde 2 uyarım vardı. Aylık sonuçta + gelerek almıştım. Ama grup yıldızı ola ola sildirdim. Böyle ceza diskalifiye falan bakınca sevimsiz görünüyor olabilir ama bize bunlar yaradı biliyor musun. Ben 3. Uyarıyı almamak için elimden geleni yaptım. Çünkü burada olmak istiyorum. Hedeften sapmamak istiyorum. Bu kurallar bizi bir noktada kendimize getiriyor
Bu arada 7.000 adım ilistirdimdiyet dışı adı vardı