Ya ben bugün cok yoruldum 10. Bin adim cezama yarin başlasam olur muUykusuzluk zor. Bir şekilde erken uyumak lazim. Bağışıklık içinde çok önemliymis.
Dün diyet dışı vardı bu arada hareketi kanıtlarsan cezaya sayarım canım
Ne kadar adim atmam gerek suan 5.800 küsürdeyim . ;(Uykusuzluk zor. Bir şekilde erken uyumak lazim. Bağışıklık içinde çok önemliymis.
Dün diyet dışı vardı bu arada hareketi kanıtlarsan cezaya sayarım canım
Ciddi mi:) nasıl yani, belki normaldir ama bana değişik geldi. Tamir etmeyi düşünmüşlerdir herhalde. Bir iki gün bekleyecek kadar kokmamışlardır. Benim üstüme vazife değil ama ailece gidip yıkanmak filan değişik geldi.Ne kadar adim atmam gerek suan 5.800 küsürdeyim . ;(
Tam esimi cagirdim yürüyüse cikacaktim arkadas aradi ki, bizim banyo gideri bozuk sizde dus alabilir miyiz diye. Ve kaldi yürüryüsüm. Ama simdi tamamlamaya calisayim 7.000ne
Çok geçmiş olsun. Ben de çok defa içim geçti böyle arabada. Yorgunluk ve. Diyordum. Sonra vitaminlerim yerlerde çıktı. D, B12 ve demir. Tedaviden sonra düzeldi çok şükür.Geldim kaptanim, dün cok yorgundum. Hatta eve gelirken bi ara gözüm kapandi anlik Allah korudu. Kendime geldigimde yan seride gecmisim biraz.
Eve gelince normal yedim, aksam cocuklara makarna yapmistim ondan da yedim maalesef.
Sabah
Yok
Ögle 15.30
3 dilim ekmek
Kabak corbasi
2 yk kavurma
Auch ici kafat Antep fistigi
4 5 dilim karpuz
Aksam 18.00
Bi tabak makarna
Adim yok maalesef.
Maalesef yorgunluktan ne varsa yedim.
Cezam varsa da yoksa da bugun yürümeye calisacagim. Suan bile yediklerim midemde hala cok rahat hissetmiyorum kendimi.
Ne kadar adim atmam gerek suan 5.800 küsürdeyim . ;(
Tam esimi cagirdim yürüyüse cikacaktim arkadas aradi ki, bizim banyo gideri bozuk sizde dus alabilir miyiz diye. Ve kaldi yürüryüsüm. Ama simdi tamamlamaya calisayim 7.000ne
Ailecek demedim zaten , esi yok zaten.Ciddi mi:) nasıl yani, belki normaldir ama bana değişik geldi. Tamir etmeyi düşünmüşlerdir herhalde. Bir iki gün bekleyecek kadar kokmamışlardır. Benim üstüme vazife değil ama ailece gidip yıkanmak filan değişik geldi.
:) bu kızlar insana her şeyi yaptırır.Ailecek demedim zaten , esi yok zaten.
Sadece kizi dus alip cikti, sonra muhabbet kahve vs derken .
Ciddi mi:) nasıl yani, belki normaldir ama bana değişik geldi. Tamir etmeyi düşünmüşlerdir herhalde. Bir iki gün bekleyecek kadar kokmamışlardır. Benim üstüme vazife değil ama ailece gidip yıkanmak filan değişik geldi.
Tesekkür ederim.Çok geçmiş olsun. Ben de çok defa içim geçti böyle arabada. Yorgunluk ve. Diyordum. Sonra vitaminlerim yerlerde çıktı. D, B12 ve demir. Tedaviden sonra düzeldi çok şükür.
Avrupa da lazim böyle.Ahaha arkadasina guldum
Ne mutlu senin gibi arkadasi var ama
Evet canım atabilirsin. Haftalık sonuçta alınan 3 gün 10.000 adım cezası salıya kadar istedigin günler atılabilir. Diyet dışı 10.000 adım cezası 24 saat içinde atılırYa ben bugün cok yoruldum 10. Bin adim cezama yarin başlasam olur mu