Cezamız 10.000 adımdı canım ekran görüntüsü gelmemiş. 10.000 atamayanlar için Leslie yapılacaksa 45 dk demiştik. Kardiyo için 30 dk. Bugüne ait görüntü varsa bekliyorumNe kadar adim atmam gerek suan 5.800 küsürdeyim . ;(
Tam esimi cagirdim yürüyüse cikacaktim arkadas aradi ki, bizim banyo gideri bozuk sizde dus alabilir miyiz diye. Ve kaldi yürüryüsüm. Ama simdi tamamlamaya calisayim 7.000ne
Yoruldun ama emeğine değecekKızlar benim işim bugün gece 3 de bitti. Evin holü boyadım. Bir de temiz iş olsun diye incik cincik özendim. Koyu gri kapattım. Dünden beri bununla uğraşıyorum. O bitti bu sefer yerdeki süpürgeliklerdeki boyaları telledim. Sonra yerleri elimle 2 kere sildim. Bugün başka bir iş yapamadim. Acayip yoruldum anlatamam
Adım fotosunu eşime çektirdim bulanık çıktı biraz. 12.867Migrenben
1496 kalori yakmisim ama bu saat takılıyken saydığı. Sonra çıkarıp temizliğe giriştim
Bugün sabah kahvaltılık ettim hepsi bu.
Onu da 5 e doğru edebildim.
1 dilim peynir, 3 yumurta
Az çemen
Ekmeği abarttım
Ama ceza da kalmadı
Ofiste kahvaltının içinde neler var. Yasaklı şeyler mi yoksa.Aksam bir yere gidiyorum, biraz cepte kalori biraktim, ikramliklardan alirim az
Chocolita
Ogle
Ofiste kahvalti
Aksam
Peynirli makarna
1100 kalori,
2 lt su
Gece adim aticam, bugun cezami tamamlayayim yeter, spor yok.
Tamamdir bugünden itibaren tamamlayayimEvet canım atabilirsin. Haftalık sonuçta alınan 3 gün 10.000 adım cezası salıya kadar istedigin günler atılabilir. Diyet dışı 10.000 adım cezası 24 saat içinde atılır
Dünkü menüm
Ofiste kahvaltının içinde neler var. Yasaklı şeyler mi yoksa.
Kızlar benim işim bugün gece 3 de bitti. Evin holü boyadım. Bir de temiz iş olsun diye incik cincik özendim. Koyu gri kapattım. Dünden beri bununla uğraşıyorum. O bitti bu sefer yerdeki süpürgeliklerdeki boyaları telledim. Sonra yerleri elimle 2 kere sildim. Bugün başka bir iş yapamadim. Acayip yoruldum anlatamam
Adım fotosunu eşime çektirdim bulanık çıktı biraz. 12.867Migrenben
1496 kalori yakmisim ama bu saat takılıyken saydığı. Sonra çıkarıp temizliğe giriştim
Bugün sabah kahvaltılık ettim hepsi bu.
Onu da 5 e doğru edebildim.
1 dilim peynir, 3 yumurta
Az çemen
Ekmeği abarttım
Ama ceza da kalmadı
Canım menü göndermeme hakkımı kullandım.
Bantladim ama bazı yerlere yetmedi ya. Kapıları da bantladim güya ama sildim durdum. Yine de değdi biliyor musun beyaz beyazYoruldun ama emeğine değeceksüpürgelikleri bantlıyorlar boya damlamasın diye. İş çıktı şana ekstra.
Cıss 7.000 geliyaayok her gun ofiste ayni seyi yedigim icin uzun uzun yazmiyorum.
Kalorisini hesapladim, kolay oluyor uygulamaya girmesi :)
530 kalori
1 dilim ekmek, peynirli,salam
1 dilim ekmek, fistik ezmesi, recel
mini kase salata
Ay doğru ya tamam canımCanım menü göndermeme hakkımı kullandım.
Çok güzel olmuş canım, eline sağlık.O alt soldaki 3 kat atılmış haliydi
Eki Görüntüle 3428486