kolestrol degerlerine hic baktırdın mi canim ,benim esiminki yuksek mesela biraz rahatsiz oldugu zaman çarpıntısı olur ,gogsu ağrır genelde dokunan besinden sonra oluyor. herkeste aynı etkisi olmayabilir ama yorgun dusurucu bir hastalıkTamamdır
Sağol canım. Kalp ağrısı gibi tuhaf bir his var bende. Benim kolesterol diyeti yapmam lazım. Ben diyet yaptığımı sanıyorum ama kolesterol çok yüksek. Ona göre hareket etmeliyim. Böyle olmayacak. Tansiyon buna bağlı çıkmadı bence. Stresten oluyor ama bu da çok önemli
Tamam kalkınca atamIstiyorum
Yarin guncellicem tabloyu
Teşekkür ederim canım ateş bulantı kusma halsizlik ama neden boyle oldugu bilinmiyor tahliller temiz
İnfluenza olabilir mi? Bakteriyel olsaydı testlerde dusukte olsa cikardi. Crp yüksek olurdu. Rabbim şifa versinÇok şükür daha iyi doktor taburcu etti bugün tedaviye evde devam edecez ama neyden kaynaklı olduğu bulunamadı ona canım sıkıldı tahliller yine temiz yine temiz
Tamam canimChocolita ben yine 14 gibi bildirim yapacagim ise gidecegim icin
Baktırdım canım trigliserid kolesterol falan sınırın çok üzerinde. Yine de ilaç vermiyorlar. Esin ilaç kullanıyor mukolestrol degerlerine hic baktırdın mi canim ,benim esiminki yuksek mesela biraz rahatsiz oldugu zaman çarpıntısı olur ,gogsu ağrır genelde dokunan besinden sonra oluyor. herkeste aynı etkisi olmayabilir ama yorgun dusurucu bir hastalık
Valla doktor bi tani koymadi dillenmeyen bi virüs var yine ortada eşimde çok kötü 8 gün oldu hala iyilesemedi çok acayip bir şekilde seyrediyor bi de serumlar ilaclar etki etmiyorİnfluenza olabilir mi? Bakteriyel olsaydı testlerde dusukte olsa cikardi. Crp yüksek olurdu. Rabbim şifa versin
Tamam canim
Baktırdım canım trigliserid kolesterol falan sınırın çok üzerinde. Yine de ilaç vermiyorlar. Esin ilaç kullanıyor mu
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Valla doktor bi tani koymadi dillenmeyen bi virüs var yine ortada eşimde çok kötü 8 gün oldu hala iyilesemedi çok acayip bir şekilde seyrediyor bi de serumlar ilaclar etki etmiyor
yaa diyetle duzelmesini mi bekliyor acaba, esiminkide ayri ayri sınırın uzerinde ama totalde yuksek cikiyor evet kullaniyor surekli almasi gereksede dönem dönem birakip basliyorİnfluenza olabilir mi? Bakteriyel olsaydı testlerde dusukte olsa cikardi. Crp yüksek olurdu. Rabbim şifa versin
Tamam canim
Baktırdım canım trigliserid kolesterol falan sınırın çok üzerinde. Yine de ilaç vermiyorlar. Esin ilaç kullanıyor mu
gecmis olsun ,herkes aynı seyi konusuyor bu sıralar okullardada baya artıs baslamısValla doktor bi tani koymadi dillenmeyen bi virüs var yine ortada eşimde çok kötü 8 gün oldu hala iyilesemedi çok acayip bir şekilde seyrediyor bi de serumlar ilaclar etki etetmiyorge