Ben teraziyim ya. Yükselenimi de bilmiyorum. Bana nasıl yansır acaba. Genel bir yansıma olur mu diyorsunAkrep yeni ayı Bi çok burc için cok zorlayici gecti her anlamdi maddi manevi ruhsal battik battik ciktik boga yeni ayında hersey düzelecek bolluk bereket saglik ne varsa gelecek ama burç bazinda bakmak lazım her burca aynı oranda etki etmiyor boga burcu hangi evindeyse ona Gore etki goruyon benim hem ay burcum hem yukselim boğa. Mesela Bi çok yenilikleri beraberinde getirip Bi üst seviyeye çıkaracak beni gerek maddi gerek manevi astrolog hande kazanova var çok güzel anlatıyor YouTube kanalına Bi bakın derim
Ay inşallahGökyüzü karışık hepimiz ondan böyleyiz akrep dolunayi kaosu getirir beraberinde duzelecez cicek acacaz insallah
Bak mutlaka güzel şeyler geliyorAy inşallahbir bakayım videolara
Dogum saatini biliyosan yükselen öğrenmesi kolay ama net bilmen lazim ama burclara genel olarak iyi gelecek bu ayBen teraziyim ya. Yükselenimi de bilmiyorum. Bana nasıl yansır acaba. Genel bir yansıma olur mu diyorsun
boyle durumlarda faydasi daha fazladır diye dusunuyorum canim ,tabiki her ilacin yanetkisi varNe bileyim diyorlar ki bu ilacın yan etkileriyle uğraşma bu yaşta. Ne yan etkisi var ki bu kadar? Sonucta faydası çoktur
Doğum saatimi bilmiyorum işte. Annem akşama doğru doğdun diyor. Elimdeki tek bilgi buDogum saatini biliyosan yükselen öğrenmesi kolay ama net bilmen lazim ama burclara genel olarak iyi gelecek bu ay
Dur kız spoiler verme
Bugün benim mood
Aslında rektifikasyonla doğum saatini buluyorlar ama biraz maliyetli bir işlem ama annenjn e devlet sifresi varsa orda dogum belgelerine ulasip yada doğum belgelerini talep edip doğum saatini öğrenebilirsin ben iki defa başvuru yaptım kendi e devletimden bahanelerle doğum belgemi ve saatimi bildirebilir Bi turluDoğum saatimi bilmiyorum işte. Annem akşama doğru doğdun diyor. Elimdeki tek bilgi bu
Dur kız spoiler verme
Ceza beklerken ödül motive etti teşekkürler emeğine sağlık30 Nisan Yıldız Savaşlarında Bu Hafta
Ağır sıklette Tank Girl yıldızıasliogretmen
Elektra yıldızıGonulmeyvesi yle karşı karşıya gelmisti
Ve kazanaaaannn
asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3421144
Ve böylece geçen hafta Elektraya yenilen Tank Girl bu hafta zaferle döndü
Eki Görüntüle 3421146
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda
Süpernova yıldızıAlys
Black Canary yıldızılabellevie le karşı karsiya gelmişti
Ve kazanaaaannn
Alys oldu
Eki Görüntüle 3421147
Geçen hafta Black Canary yıldızına yenilen Süperwoman bu hafta yakıp geçti
Eki Görüntüle 3421148
1'incilerimiz
Alys asliogretmen
2 gün geçerli dokunulmazlık (menü egzersiz bildiriminden muaf)
Geçmiş cezalarınız silindi (bugün dahil)
500 kalori ödül hakkı
Tebrik ederim süpersiniz
2'incilerimiz
labellevie Gonulmeyvesi
Geçen hafta çok güzel kilo verip lige çıktınız
Sizleri de tebrik ederim
300 kalori ödülünüz var
emegine saglik canım30 Nisan Yıldız Savaşlarında Bu Hafta
Ağır sıklette Tank Girl yıldızıasliogretmen
Elektra yıldızıGonulmeyvesi yle karşı karşıya gelmisti
Ve kazanaaaannn
asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3421144
Ve böylece geçen hafta Elektraya yenilen Tank Girl bu hafta zaferle döndü
Eki Görüntüle 3421146
Hafif siklet Yıldız Savaslarinda
Süpernova yıldızıAlys
Black Canary yıldızılabellevie le karşı karsiya gelmişti
Ve kazanaaaannn
Alys oldu
Eki Görüntüle 3421147
Geçen hafta Black Canary yıldızına yenilen Süperwoman bu hafta yakıp geçti
Eki Görüntüle 3421148
1'incilerimiz
Alys asliogretmen
2 gün geçerli dokunulmazlık (menü egzersiz bildiriminden muaf)
Geçmiş cezalarınız silindi (bugün dahil)
500 kalori ödül hakkı
Tebrik ederim süpersiniz
2'incilerimiz
labellevie Gonulmeyvesi
Geçen hafta çok güzel kilo verip lige çıktınız
Sizleri de tebrik ederim
300 kalori ödülünüz var