- 11 Haziran 2010
- 7.599
- 13.539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden mesaj gönderemiyorum size23 Nisan Yıldız Savaşçıları
Tank Girl yıldızı asliogretmen
Elektra Natchios yıldızı Gonulmeyvesi ne karşı
Eki Görüntüle 3418213
Black Canary yıldızı teacher_as
Süperwoman yıldızı Fateb e karşı
Eki Görüntüle 3418214
Biliyorsunuz son karşılaşmada Black Canary ve Elektra rakiplerine karşı yenilgiye uğramıştı. Bakalım bu hafta geçtiğimiz haftanın intikamı alınacak mı
Tartıları özelden atmayi unutmayalım
Artık gönderebilirsinÖzelden mesaj gönderemiyorum size
Aman arrim hemen takviye al sıcak bir şeyler iç. İnşallah hasta olmazsınYagmura tutulmam hala donmama sebep. Allahim nolur hastalanmayim
Çok hoşMerhaba kızlar,
Bugün cam Bodrum boncukları aldım. Böyle bir bileklik veya uzun kolye yapacağım.
Dışarı çıkarken adımsayarı şarjda unutup çıkmışım. Geç farkettim.
Eki Görüntüle 3418401
Sağol canım.Çok hoş
Allah kurtarsın kardeşim.Kızlar eşim evde kayınvalide başımda. Wc den bildiriyorum fırsatını bulunca bildirimleri yapicam
Yarin benimle birlikte bu videoyu yapmak isteyen var mi?
Dumbell yerine iki sise su ile de olur
Gonulmeyvesi
Migrenben
@nnurc
asliogretmen
@Pandora27
Chocolita
teacher_as
labellevie
Fateb
Alys
@yiitee
Uzerimi degisip hemen yorgan altina girdim. Aksilik esim de gec cikti. 30dk sekerleme yaptim o iyi geldi. Kalkrig cay yaptim,az Spor,az temizlik. Dinlenmeye gectim yine.Aman arrim hemen takviye al sıcak bir şeyler iç. İnşallah hasta olmazsın
geldim canım eve gel ,cocuklari yeidr uyut derken saat farkıni simdi farkettim su anda tartilip gonderiyim mi?kusura bakma cok gec oldu yol sonrasi her turlu arti olurum diye dusunuyorum Chocolitaİlk sayfa düzenlemesini bu akşam yapicam kızlar. Yeni grup yıldızlarıni da akşam belirleriz. tavsannesi tartı gelmedi.
Dışarı kaçtım 1. İncileri açıklamak için. Şarjım da çok kalmadı biraz yürüyüş yapayim