- 30 Ocak 2017
- 12.410
- 192.259
Yuzdeni de alayım canımBende artidayim valla bayram ve sonraki hafta mahvetti bizi
bayram öncesi 86 kg geliyordum
+1 kg
Yüzdem +1.14
Chocolita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuzdeni de alayım canımBende artidayim valla bayram ve sonraki hafta mahvetti bizi
bayram öncesi 86 kg geliyordum
+1 kg
Yüzdem +1.14
Chocolita
İnşallah diyelim o zaman sıkı çalışmak lazım bu haftaOlsun haftaya bu düğüm çözülmüş olur. Ödem atarak başlamak lazım
Yazmayı unutmuşum sonradan ekledim + 1.14Yuzdeni de alayım canım
Çok heyecanliyimmmTamamdır ben yanlış anladım sanırım .
hadi bakalım hayırlısı
Şimdi bunun kararını sen ver alysim. Dersen ki cumartesiye kadar hazırlık gibi devam edeyim kal. Aylık sonuca 2 hafta kala ara vermiş olursun. 5 gün önceden izin alıp psikolojik olarak tatile bugünden başlayip salmam dersen simdiden de izin alabilirsinonu da soracaktim,
ben cumartesi tatile cikiyorum, aile ziyareti seklinde olacak, 2 hafta yokum.
O yuzden izin isteyecegim, simdiden mi sayalim, direk o gun mu cikayim?
Tamam canım bi dahakine haber veririm aslında girerim diye dusunuyirdum ama yoğunluktan giremedimCuma günü menünü buldum 2 günlük açığın kapandı an itibariyle. Böyle bildirim yapamayacağın zaman öncesinden haberim olsun canım
Bir de cumartesi gününden diyet dışı cezası iliştirdim
Yine dolu dolu faydalı öneriler geldi teşekkür ederim canim topiğe çok şey katiyorsun
Üşeniyorum. Üşenmedigim bir an yoğurdumu kendim yapicam. Az önce yoğurt alip geldim. Kendimi yoğurda vericem
Merhaba emzirme sırasında aralıklı oruç ne kadar doğru olur bilemedim. Sonuçta uzun süre aç kalıyorsunuz. Ama normal şartlarda gebelik emzirme dışında düşünürsek açlık iyidir. Sürekli yiyoruz zaten. Boş mide candır
Şimdi bunun kararını sen ver alysim. Dersen ki cumartesiye kadar hazırlık gibi devam edeyim kal. Aylık sonuca 2 hafta kala ara vermiş olursun. 5 gün önceden izin alıp psikolojik olarak tatile bugünden başlayip salmam dersen simdiden de izin alabilirsin
Gördüm canım 14 olur. Ac olduktan sonra öğlene kadar yolu varChocolita ben isteyim. Dun gordun mu yazdigimi bilmiyorum.
Iki bardak su ileyim.
14 gibi evde olurum. Ozaman tartilacagim. Sabah 5.30 da tartilmak istemedim.
TamamdırTamam canım bi dahakine haber veririm aslında girerim diye dusunuyirdum ama yoğunluktan giremedim
Cezamı aldım yapıp yazicam inşallah
Benim liste sıkıntı olmaz canım nasıl yapmak istersen öyle yaparızyok gerek yok bugunden, senin listeyi bozmayacaksa cumartesiye kadar buradayim.
Ben de mutlu oldum. Teşekkür ederim.İlk eksimiz geldi Eksi eksidir delficim tebrik ederim
Yarin benimle birlikte bu videoyu yapmak isteyen var mi?
Dumbell yerine iki sise su ile de olur
Gonulmeyvesi
Migrenben
nnurc
@asliogretmen
Pandora27
Chocolita
@teacher_as
@labellevie
@Fateb
Alys
yiitee
Gormedim
Ben galiba beni kim etiketlerse onlari eklerim tabloya.
VallahaVallahi mi kiz
Yo moral bozmuyorum çokom pes etmek yok bi kaç gündür tansiyonla ilgili sıkıntı yaşıyorum ödemim de varOlsun dutum. +2 den düştün say. Bayramı bayağı salladik. Tatlı tuzlu karıştı hormonlar fırladı. Moral bozmayalim. Bu hafta çok güzel hareket ettin. Beslenmene de dikkat ettin. Haftaya güzel fark atarsın