Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam da menü yazmaya gelmiştim chocom,
Tamamdır ben yanlış anladım sanırım .Sadece yarın için değil kızlar genel anlamda egzersiz listesinde olmak istiyorsaniz arriety etiket yapabilirsiniz
hadi bakalım hayırlısı23 Nisan Yıldız Savaşçıları
Tank Girl yıldızı asliogretmen
Elektra Natchios yıldızı Gonulmeyvesi ne karşı
Eki Görüntüle 3418213
Black Canary yıldızı teacher_as
Süperwoman yıldızı Fateb e karşı
Eki Görüntüle 3418214
Biliyorsunuz son karşılaşmada Black Canary ve Elektra rakiplerine karşı yenilgiye uğramıştı. Bakalım bu hafta geçtiğimiz haftanın intikamı alınacak mı
Tartıları özelden atmayi unutmayalım
İnşallah diyeyim en hafiflerinfen birini geçirdim şükür 1 hafta sureni bile olmuştu kafa yedikten cinstenSon olsun inşallah, bir daha olmasın.Acil şifalar dilerim,zor bir durum.
Teşekkür ederim hepinizden uzak eylesin cok Bi durumÇok geçmiş olsun
Vallahi mi kiz
Hoş geldin canım
Sen şimdi gönder canım. Sabah aç karnına dedik haksızlık olmasın. Yüzde fazla olsun ondan çekinme. Haftaya vereceğin yuzdeyle farkı daha çok açmış olursun. Haftaya yatırım yani. Krizi fırsata çevirChocolita ben de artiyim, aksam eve donunce yeniden tartilmak istiyorum ama belki biraz yuzdem insafli olur.
Olur mu, gondereyim mi simdi.
Her turlu ceza yazacaksin bana da
acikcasi tarti bozuk mu diye bile dusundum, hic beklemedigim sekilde artiyim.
Olsun dutum. +2 den düştün say. Bayramı bayağı salladik. Tatlı tuzlu karıştı hormonlar fırladı. Moral bozmayalim. Bu hafta çok güzel hareket ettin. Beslenmene de dikkat ettin. Haftaya güzel fark atarsın
İlk eksimiz geldi Eksi eksidir delficim tebrik ederimMerhabalar Chocolita
23 Nisan kilom 100,2 kg
Yüzdem 0,199
2 Nisan'daki son tartı bildirimime göre 200 gr eksideyim.
Eki Görüntüle 3418289
Hoş geldin canım
Sen şimdi gönder canım. Sabah aç karnına dedik haksızlık olmasın. Yüzde fazla olsun ondan çekinme. Haftaya vereceğin yuzdeyle farkı daha çok açmış olursun. Haftaya yatırım yani. Krizi fırsata çevir
Olsun haftaya bu düğüm çözülmüş olur. Ödem atarak başlamak lazımBende artidayim valla bayram ve sonraki hafta mahvetti bizi
bayram öncesi 86 kg geliyordum
+1 kg
Chocolita