Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Chocolita Chocolita Spor tablosunu ben devam ettirebilirim adim ile birlikte
Ortopedi uzmanım dizimdeki rahatsızlıktan dolayı sadece yürüyüş ve yüzme gibi sporları yapmamı istedi.
Sol dizim fena, "yüksek tibial osteotomi" ameliyatı olacabilecek kadar kötüymüş.
Merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum, canım acıyor.
EMS fitness'a gidiyordum,orada ciddi kardiyo antrenman yapıyordum, onu da bırakmak zorunda kaldım.
Spor grubunda yokum A Arrietty_ Chocolita Chocolita
Adım yarışında da olmasam iyi olacak A Arrietty_ Chocolita Chocolita
10000 adım hedefim olacak. Fazlası dizime zararmış, 10000 yeterli dedi doktor.

22 Nisan 2024, Pazartesi günü
Menüm Chocolita Chocolita
Kahvaltı:
*haşlanmış yumurta
*6 zeytin
*1 dilim beyaz peynir
Ara:
*sade Türk kahvesi
*1 kare
Öğle yemeği:
*domates çorbası
*sulu köfte
*salata
Akşam yemeği:
*kıymalı patlıcan yemeği
*zeytinyağlı fasulye
*yoğurt
Su:2 lt.
Adımlarım: 5464
(30 dak. tempolu yürüyüş)
İyi akşamlar🌸

Eklentiler

• 1000031228.jpg
    1000031228.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 10
Baska arkadaslara da fikir olsun diye yazayim, sen biliyorsun zaten.

Ben ilk salona basladigimda bana verdiler 1 saatlik program, bende zaten performans yerlerde, o bana birbucuk saat, gittin geldin dusu falan derken 2 saat neredeyse.

Oyle olunca ben basliyorum birakiyorum, bir turlu duzen tutturamiyorum.

Sonra kendim kendime program yaptim, yarim saatten uzun tutmuyorum. Hatta regl subu zamani 20 dak bole yeter diyorum. Oyle azi hedefleyince düzen tuttu.

Bence sporda düzen tutturamayan kisiler az bir sey hedeflesinler.
Haklısın azar azar başlamak daha uzun vadeli oluyor. Bende salona başladığımda 1 saat sürüyordu hazırlanıp toplanması duş derken 2 saat dediğin gibi. Rutine oturtmak icin günlük kısa 15 dk baslayabiliriz
Ortopedi uzmanım dizimdeki rahatsızlıktan dolayı sadece yürüyüş ve yüzme gibi sporları yapmamı istedi.
Sol dizim fena, "yüksek tibial osteotomi" ameliyatı olacabilecek kadar kötüymüş.
Merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum, canım acıyor.
EMS fitness'a gidiyordum,orada ciddi kardiyo antrenman yapıyordum, onu da bırakmak zorunda kaldım.
Spor grubunda yokum A Arrietty_ Chocolita Chocolita
Adım yarışında da olmasam iyi olacak A Arrietty_ Chocolita Chocolita
10000 adım hedefim olacak. Fazlası dizime zararmış, 10000 yeterli dedi doktor.
Tamam canım özelden de konusmustuk tekrar geçmiş olsun 🌷

Haklısın azar azar başlamak daha uzun vadeli oluyor. Bende salona başladığımda 1 saat sürüyordu hazırlanıp toplanması duş derken 2 saat dediğin gibi. Rutine oturtmak icin günlük kısa 15 dk baslayabiliriz

Tamam canım özelden de konusmustuk tekrar geçmiş olsun 🌷

ben hala yarim saati asmiyorum choco.
az olsun devamli olsun diye dusunuyorum,

haftada 3 gune cikarmayi bile tam basaramadim, surekli bir sey cikiyor.
oldugu kadar artik.

Teşekkür ederim Chocolita Chocolita 🌸🌹
Gruptaki tüm arkadaşların bilmesini istedim sol dizimdeki yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumu. Son zamanlarda diz ağrısı şikayetlerimde artış oldu.

bak sende Karatay hocanin kitabi var, onda yurumekle ilgili bir bolum vardi. Karatay hoca yuksek kiloda yuruyus disinda spor zaten onermiyorum diyor, dizlere yuk binecegi icin.

gerci yapan da yapiyor diye dusunuyor insan. Acaba boyle esnetme yontemleriyle falan mi dizleri koruyorlar, bir fizik tedavi uzmanina danismak faydali olabilir.

benim de kalcadan bozukluk var, bir ara cok kafaya takmistim, unutmusum bak :silah:

Chocolita Chocolita

menu de yazam sonra yatis :rolleyes: aksam yemeginden sonra da yattim ahaha

pazartesi
sabah
protein shake

ogle
ofis kahvaltisi

aksam
sebzeli kepekli makarna
salata
ezogelin corbasi

ay ne acikmisim aksam var ya, corba yoktu normalde menumde ama ekledim mecburen. Yemek bitti hala cok acim dedim en iyisi birseyler daha yiyeyim yoksa gece dayanamaz atistirmalik yerim.

+
10 k adim simdilik. belki biraz yururum, acilirsam.

Chocolita Chocolita

Tablo iki ayri yaparim
Biri Adım sayisi
Biride iste Spor tablosu. Katilamiyacaklar beni etiketlesin ona gore tabloyu sunarim size. Obur konu basliginida degistiririm.

Mesela sali dan cuma ya kadar Max 15 dklik video veya egzersiz olsun bence. Herkesin 15dksi vardir. Seninde Migrenben Migrenben 🤣 misafir sanki yabanci. Deli gibi hazirlik mi yapacaksin

ooo agir misafir :hamarat::hamarat::hamarat:
hadi gazan mubarek olsun, bence her seyden muaf tutulmalisin tum hafta :rolleyes:
Demi bencede :KK70: :KK70:
Chocolita Chocolita

Tablo iki ayri yaparim
Biri Adım sayisi
Biride iste Spor tablosu. Katilamiyacaklar beni etiketlesin ona gore tabloyu sunarim size. Obur konu basliginida degistiririm.

Mesela sali dan cuma ya kadar Max 15 dklik video veya egzersiz olsun bence. Herkesin 15dksi vardir. Seninde Migrenben Migrenben 🤣 misafir sanki yabanci. Deli gibi hazirlik mi yapacaksin
İnanmicaksın şimdiden başladım hazırlık yapmaya 🥴

Menu yazip bende yatacagim.
Yarin is var 😁 5:25 e kurdum saati.
Chocolita Chocolita ben TR saati 14 de evde olurum. Tartiyi ozaman paylasabilirim anca

Sabah
Firinda 120 gr tatli patates
Uzerine humus ve yarim avokado
Yaninda yarim domates
K.k kadar beyaz peynir

Ogle
1 adet onigiri ( dunki sushimsi sey)

Aksam
Bol kiymali 3 yk makarna

Su 1 L

1 saat yuruyus
17bin adim

Eklentiler

• 20240422_212021.jpg
    20240422_212021.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 12
Chocolita Chocolita

Tablo iki ayri yaparim
Biri Adım sayisi

ahahaha
seni gidi poncik yabanci gelin seni :rolleyes:

sen azicik BDV de kulturunu gelistir :KK53::KK45:

X