Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar Chocolita
Yarından itibaren şehir dışında olacağım, izinliyim. Bayram bitiminde eve dönünce aranıza katılacağım tekrardan.
Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum. Sağlıklı, neşe dolu, huzurlu güzel bir bayram olsun inşallah.
Kadir geceniz de mübarek olsun.
5 Nisan, Cuma günü menüm:
*sahanda yumurta (2 yumurta ile)
*8 zeytin
*1 dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam,
*sulu köfte
*zeytinyağlı bezelye
*1 dilim tam buğday ekmeği
*1 kivi
Su:2 lt
Adımlarım:3507

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar
bugunku menum
10:00 kara bugdayli adini yazamadigim yiyecek
13:00 1 kase mercimek corbasi, biraz ispanak yemegi
18:00 4-5 kofte, salata, 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 7739 adim
Chocolita kaptanim ceza 7000 adimimi yaptim

Eklentiler

• IMG_7439.png
    85 KB · Görüntüleme: 16
İnşallah yükselmez ya. Ne yapmak gerekiyormus acaba bu kadar sık tekrar ediyor
Kendi doktorum degildi. Ne sorsam Persembe randevun kalsin doktorun ile. Onla konusursunuz dedi durdu. Aklima hastanedeki enfeksiyon bolumune yonlendirmesini istemek geldi. Birde yattigimda hastanede kan tahlili almislardi,bakteri varsa nedir diye. Ama 1 hafta suruyordu sonuc cikmasi. Gorebiliyor mu onu ogrenmem lazim.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar..

Diyet dışı cezası geldi yarın 10.000 adım bekliyorum. Aslında güzel adim atmışsın bugün ama diyet dışı yediklerini akşam yedigin için yarın hareket etmen iyi olabilir

Çok geçmiş olsun. Bu hastalık bir süre sonra tekrarlıyor ama daha hafif geçiyor. Benim eşim de 3-4 gün ateşi vardı halsizlik öksürük vs, iyileşti birkaç hafta sonra tekrar hastalandı ama 1-2 günde iyileşti. İnşallah sizin de biran önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…