Nasildi tadi ?
İnşallah yükselmez ya. Ne yapmak gerekiyormus acaba bu kadar sık tekrar ediyorBu ben
Doktor cagirdi bugun
Enfeksiyon sayisi dususde dedi. Guzel haber diyor.
He dedim 2 gun tekrar yukselene kadar guzeldir. Hic mutlu olmadim
Kendi doktorum degildi. Ne sorsam Persembe randevun kalsin doktorun ile. Onla konusursunuz dedi durdu. Aklima hastanedeki enfeksiyon bolumune yonlendirmesini istemek geldi. Birde yattigimda hastanede kan tahlili almislardi,bakteri varsa nedir diye. Ama 1 hafta suruyordu sonuc cikmasi. Gorebiliyor mu onu ogrenmem lazim.İnşallah yükselmez ya. Ne yapmak gerekiyormus acaba bu kadar sık tekrar ediyor
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar..Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim
uzun zamandir istiyorduk ama firsat olmuyordu canım ,bayramda supriz olsun aileme dediktavsannesi ne guzel kacamak yapmissiniz . Plansizmiydi tamamen
Diyet dışı cezası geldi yarın 10.000 adım bekliyorum. Aslında güzel adim atmışsın bugün ama diyet dışı yediklerini akşam yedigin için yarın hareket etmen iyi olabilirDiyetim cok iyi gitmiyor sanki diyet kafasına girdikçe daha çok yiyesim geliyorama spora gittim öyle dengelemeye çalıştım
Kahvaltı: kaşarlı tost
Öğlen: tavuklu makarna
Akşam: yemek yemedim kandil simidi ve diyet dışı abur cubur
1,5 lt su
16.116 adım
787 kalori
Çok geçmiş olsun. Bu hastalık bir süre sonra tekrarlıyor ama daha hafif geçiyor. Benim eşim de 3-4 gün ateşi vardı halsizlik öksürük vs, iyileşti birkaç hafta sonra tekrar hastalandı ama 1-2 günde iyileşti. İnşallah sizin de biran önce geçer.Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim