Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim

gecmis olsun,
bu sene ilaclar falan ise yaramiyor,
yapacaginiz bolce dinlenmek, agri kesicilerle gunu idare etmek, meyve sebze yiyebilirseniz guzel olur.

Sen de iyilesemedin, tuh ya.
Yatin ailecek napacaksiniz :KK42:

Iyi tatiller tavsan 🥰🤩
Sagol canım 🥰
Su icemiyorum , ama yemek yerim 🤪😜
Gecmis olsun, usuttun mu havalar kotu bi sıcaķ bi soguk ne oldugu belli degil
Simdi turkiyede herkes yaza girmis bile ,biz oyle degiliz bi günümüz yaz bi gunumuz kıs😥
Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim

Gecmis olsun sizede canım neyiniz var oglun iyilemedi mi biraz ,
bayram tatilinden once gorunsemiydiniz tekrar bagısıklıginizi guclendiricek seyler alsaydıniz yemek yiyemese bile meyve, vitamin tarzı ins.dusundugun gibi degildir bol sifalar🌸

ben de hasta degilim ama hastalik hastasiyim
sporu ektim 2 gundur, sanki yorulursam hasta olacakmisim gibi hallere giriyorum :olamaz:
Bu ben 😭
Doktor cagirdi bugun
Enfeksiyon sayisi dususde dedi. Guzel haber diyor.
He dedim 2 gun tekrar yukselene kadar guzeldir. Hic mutlu olmadim

Eklentiler

• IMG_3196.jpeg
    IMG_3196.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 12
Chocolita Chocolita cok gecmis olsun canim. Ay kimse hasta olmasin ya. Herkes perisan oluyor.

gecmis olsun,
bu sene ilaclar falan ise yaramiyor,
yapacaginiz bolce dinlenmek, agri kesicilerle gunu idare etmek, meyve sebze yiyebilirseniz guzel olur.

Sen de iyilesemedin, tuh ya.
Yatin ailecek napacaksiniz :KK42:

Sagol canım 🥰

Gecmis olsun, usuttun mu havalar kotu bi sıcaķ bi soguk ne oldugu belli degil
Simdi turkiyede herkes yaza girmis bile ,biz oyle degiliz bi günümüz yaz bi gunumuz kıs😥

Gecmis olsun sizede canım neyiniz var oglun iyilemedi mi biraz ,
bayram tatilinden once gorunsemiydiniz tekrar bagısıklıginizi guclendiricek seyler alsaydıniz yemek yiyemese bile meyve, vitamin tarzı ins.dusundugun gibi degildir bol sifalar🌸
Sağolun kızlar 🌹 Miracla ben daha iyiyiz şükür. Bugün camları sildim perdeleri yıkadım astım bir sürü iş yaptım. Esim kötü oda toplar inşallah. Virüs değilmiş bu arada

X