Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam
5günün var daha zaten çıkması zor.
bence negatifi görüp bozma moralini batı bekle tatlım

beklıycem canm ama adet dönemıım bıraz degısıo ağustosta 29 gun surdu sonraki aylar 25-26 gun oldu.sadece ağustos dönemınde o kadar uzamıstı normalde hep 25 gun sürer

yanı 11 kasım dıorum bat ıcın ama acaba 17 kasıma kadr beklesemmı 17 ekımde olmustm daha önce

ya kızlar bat gününüzü nasıl belirliyorsunuz anlatırmısınız bana...şimdi örnek veriyorum..eylül 7 de oldunuz ekim 7 mi bat ? bu şekilde 32 gün oluyor.

canım kac gunde bir oluyorsan dıelım kı ben 17 ekımde oldum 17 ekımden ıtıbaren sayıyorum 25 gunde bir oldugm ıcın ayın 11 ınde olacgm yanı adetın baslangıcına kac gunde bır oluyorsan eklıyorsn umarım anlatabılmısımdr :)

Canım, DPO 7 de (yumostan sonraki 7. gün) çook açık kahvemsi bir akıntım oldu. DPO 9 da da kremsi kıvamda beyaz akıntı oldu. Onun dışında bir belirtim yok. Bugün DPO 10... Bu da ateş tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb

bir önceki ay 14 günü olduğumu anlamştım ama bu ay anlamadım acep benmi fark etmedim
evde herhangi bir test yapmadım evet herşey olabilir o zaman
geçen ay neden geçikti hiç aksamazdı ne zaman korunmayı bıraktım adtim geçikti sizde de öyle oldumu
yada olan arkadaş var mı???

bende 30 günde bir oluyorum canım tabi bazen 31 oldugu oluyor bugun 31.günüm hala olmadım..hayırlısı bakalım.

Ebson, canım soğan için pes etme lütfen. Bak burnunu tıka ve bir dikiste bitir bardağı. Sakın koklama hiç... Yapabilirsin, ınan bana...

aybikekayra hanım acaba bu adet düzensizliği ne zaman başladı benim hep düzenliydi
korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti sizde de öylemi oldu acaba

Merhaba kızlar adetim bitiyor bugün çalışmalara başlıcazz

canım sen bugünden sonra 2 gün daha bekle,sonra test yap bence.varsa çıkar zaten

Ebson, canım soğan için pes etme lütfen. Bak burnunu tıka ve bir dikiste bitir bardağı. Sakın koklama hiç... Yapabilirsin, ınan bana...

tekrar denerim canım keşke içebilsem ama bi kez huylanırsam da hasta olurum hiçbirşey yiyemem böyle kötü bi huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…