canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam
5günün var daha zaten çıkması zor.
bence negatifi görüp bozma moralini batı bekle tatlım
ya kızlar bat gününüzü nasıl belirliyorsunuz anlatırmısınız bana...şimdi örnek veriyorum..eylül 7 de oldunuz ekim 7 mi bat ? bu şekilde 32 gün oluyor.
Güzelim, herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor. İnternet hesaplayicilari doğru değil. Çünkü herkesin değişken oluyor. Öyle ki aynı kişinin aydan aya bile değişiyor. Sen henüz yumurtlamadigini nerden biliyorsun? Ovulasyon testi yapıyorsan okey, fakat kendin takip ediyorsan net olarak anlayamayabilirsin. Belki de henüz gerçekten yumurtlamamis da olabilirsin. Herşey olası yani...
canım kac gunde bir oluyorsan dıelım kı ben 17 ekımde oldum 17 ekımden ıtıbaren sayıyorum 25 gunde bir oldugm ıcın ayın 11 ınde olacgm yanı adetın baslangıcına kac gunde bır oluyorsan eklıyorsn umarım anlatabılmısımdr :)
tubish cnm hosgeldn
Tubisim hoşgeldin :)
beklıycem canm ama adet dönemıım bıraz degısıo ağustosta 29 gun surdu sonraki aylar 25-26 gun oldu.sadece ağustos dönemınde o kadar uzamıstı normalde hep 25 gun sürer
yanı 11 kasım dıorum bat ıcın ama acaba 17 kasıma kadr beklesemmı 17 ekımde olmustm daha önce
bende 30 günde bir oluyorum canım tabi bazen 31 oldugu oluyor bugun 31.günüm hala olmadım..hayırlısı bakalım.
Merhaba kızlar adetim bitiyor bugün çalışmalara başlıcazz
beklıycem canm ama adet dönemıım bıraz degısıo ağustosta 29 gun surdu sonraki aylar 25-26 gun oldu.sadece ağustos dönemınde o kadar uzamıstı normalde hep 25 gun sürer
yanı 11 kasım dıorum bat ıcın ama acaba 17 kasıma kadr beklesemmı 17 ekımde olmustm daha önce
hayırlısı olsun sizin için umarım gönlünüzde olan ne ise rabbim kabul eyler..
Umarım canım inşallahh
Ebson, canım soğan için pes etme lütfen. Bak burnunu tıka ve bir dikiste bitir bardağı. Sakın koklama hiç... Yapabilirsin, ınan bana...
canım sen bugünden sonra 2 gün daha bekle,sonra test yap bence.varsa çıkar zaten[/QUO
çok etkılenıyrum galıba ruyamda bebegımı emzırdıgmı gördum :)
amin.. yeni mi başlıyorsunuz çalışmalara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?