adetim bittikten bi 5 gün sonra oldum. Sonra döllenme zamanı diye düşündüğüm 14. günde gene oldum. Şimdi bat'a 4 gün var gene oldum:)
Masallah bol bol yumurtlamissin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetim bittikten bi 5 gün sonra oldum. Sonra döllenme zamanı diye düşündüğüm 14. günde gene oldum. Şimdi bat'a 4 gün var gene oldum:)
inş. canım benim yaa bende öyleyim yarı umutlu yarı umutsuzz.işte gögüsleirm hiç ağrımıyor ondan korkuyorumm
ragında cnm umarım bebegın senınledr bncede hemn test yapmamalısın 1-2 gün adet şaşabiliyor umarım olur.
canım geçen ay çok stres yapmış,bekleyememiştim,umutlanmıştım.
biz yine adet olacağız herhalde diyelim,olmazsa hazırdım zaten deriz.
en iyisi bu yoksa yıpratıyoruz kendimizi.
Masallah bol bol yumurtlamissin..
aynen canım,onun için bekliyorum bende.
birde eğer olmazsam da,olursam da hayra yoracağım.
Rabbim en iyisini bilir...
Bir kadın sadece bir kez yumurtluyor bi adet döneminde.Onu da tutturmak mucize demişti doktorum.İlaç,bitki çayı,iltihap olabilir akıntı...Bende de var mesela şu an...birden fazla yumurtlandığını bilmiyordum ben hastalığa yordum..
Selam kızlar :) Var mi bugün güzel haberler? Durumlar nasıl? Benim son 6 gün..
evet tatlım yaaa aynen şahsen bekliyorum umutlu değilim 2 gün önce test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yaaa...birde yerleşme kanamasıda olmadı hiç herkezde farklı belirtiler oluyormuş yaa belirti aramamamk lazım ama olmuyor işte..akşam bir test yapsam mı diyorumm
en dogrusunu o bilir hep en hayırlısını ıstıyorsa hayırlısı böyleymıs dıyecegız.bnde batı beklıorum ama bir belırtıde yok.ragında canm 17 ekımde adet olmustum 25-26 gunde bir oluyorum 11 kasımda olacgm ama sence 17 kasıma kadar beklesemmı test ıcın
canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam
5günün var daha zaten çıkması zor.
bence negatifi görüp bozma moralini batı bekle tatlım
canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam