• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inş. canım benim yaa :( bende öyleyim yarı umutlu yarı umutsuzz.işte gögüsleirm hiç ağrımıyor ondan korkuyorumm :(

canım geçen ay çok stres yapmış,bekleyememiştim,umutlanmıştım.
biz yine adet olacağız herhalde diyelim,olmazsa hazırdım zaten deriz.
en iyisi bu yoksa yıpratıyoruz kendimizi.

canım geçen ay çok stres yapmış,bekleyememiştim,umutlanmıştım.
biz yine adet olacağız herhalde diyelim,olmazsa hazırdım zaten deriz.
en iyisi bu yoksa yıpratıyoruz kendimizi.

evet tatlım yaaa aynen şahsen bekliyorum umutlu değilim :( 2 gün önce test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yaaa...birde yerleşme kanamasıda olmadı hiç herkezde farklı belirtiler oluyormuş yaa belirti aramamamk lazım ama olmuyor işte..akşam bir test yapsam mı diyorumm :D

Selam kızlar :) Var mi bugün güzel haberler? Durumlar nasıl? Benim son 6 gün..

merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinirim
bugun reglimin 18. günü
normalde 28 bazen 27 günde bir adet olurdum
korunmayı bıraktıktan sonra bu süre 31 oldu hatta acaba gebemiyim diye şüphelendm kan testi yaptım
ama negatif çıktı zaten 31.günü hasta oldum.
şimdi 20 ekimde hasta oldum bugun 18. günüm halen yumurtlamadım
normalde 28 güne göre hesaplarsam 14. günüm oluyor ama olmadı sizce geç mi olucak?
10.12.14.16. eşimle brlikt olduk şimdi anlamadım acaba olduda ben mi fark etmedim
lütfen bir cevap..

aynen canım,onun için bekliyorum bende.
birde eğer olmazsam da,olursam da hayra yoracağım.

Rabbim en iyisini bilir...

en dogrusunu o bilir hep en hayırlısını ıstıyorsa hayırlısı böyleymıs dıyecegız.bnde batı beklıorum ama bir belırtıde yok.ragında canm 17 ekımde adet olmustum 25-26 gunde bir oluyorum 11 kasımda olacgm ama sence 17 kasıma kadar beklesemmı test ıcın

birden fazla yumurtlandığını bilmiyordum ben hastalığa yordum..
Bir kadın sadece bir kez yumurtluyor bi adet döneminde.Onu da tutturmak mucize demişti doktorum.İlaç,bitki çayı,iltihap olabilir akıntı...Bende de var mesela şu an...

Selam kızlar :) Var mi bugün güzel haberler? Durumlar nasıl? Benim son 6 gün..

Selam phia.Herkes uslu uslu batını bekliyor.Biraz heyecan,biraz ümitsizlik,biraz da korku içinde :) Bir ben beklemiyorum.Bir ben var benden içeri o ne yapıyor bilmiyorum :9::9::9::9:

evet tatlım yaaa aynen şahsen bekliyorum umutlu değilim :( 2 gün önce test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yaaa...birde yerleşme kanamasıda olmadı hiç herkezde farklı belirtiler oluyormuş yaa belirti aramamamk lazım ama olmuyor işte..akşam bir test yapsam mı diyorumm :D

doktorların dediğine göre zaten canım bu zamanda belirti falan olmazmış,ama biz duramıyoruz:)

sen 31. günüm demişsin kaç gün geçti battan?

geçmediyse 2 gün geçir öyle test yap derim ama geçtiyse neden olmasın:))))))))

en dogrusunu o bilir hep en hayırlısını ıstıyorsa hayırlısı böyleymıs dıyecegız.bnde batı beklıorum ama bir belırtıde yok.ragında canm 17 ekımde adet olmustum 25-26 gunde bir oluyorum 11 kasımda olacgm ama sence 17 kasıma kadar beklesemmı test ıcın

canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam
5günün var daha zaten çıkması zor.
bence negatifi görüp bozma moralini batı bekle tatlım

Sana da sürpriz olabilir bu ay bakarsın :)

Bende de sabırsızlık, heyecan, korku, ümit ve ümitsizlik hepsi bir arada. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte...

kızlar o kadar halsizim ki kolumu kaldıracak halim yok bi an önce eve gidip uyumak istiyorum dün yaptığım soğan kürünün kokusu hala burnuma geliyor midem bulanıyor

Güzelim, herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor. İnternet hesaplayicilari doğru değil. Çünkü herkesin değişken oluyor. Öyle ki aynı kişinin aydan aya bile değişiyor. Sen henüz yumurtlamadigini nerden biliyorsun? Ovulasyon testi yapıyorsan okey, fakat kendin takip ediyorsan net olarak anlayamayabilirsin. Belki de henüz gerçekten yumurtlamamis da olabilirsin. Herşey olası yani...

canım bende 25-26da bir oluyorum.ben 2-3 gün geçmeden test yapmamaya niyetliyim eğer adet olmazsam

ya kızlar bat gününüzü nasıl belirliyorsunuz anlatırmısınız bana...şimdi örnek veriyorum..eylül 7 de oldunuz ekim 7 mi bat ? bu şekilde 32 gün oluyor.

beklıycem canm ama adet dönemıım bıraz degısıo ağustosta 29 gun surdu sonraki aylar 25-26 gun oldu.sadece ağustos dönemınde o kadar uzamıstı normalde hep 25 gun sürer

yanı 11 kasım dıorum bat ıcın ama acaba 17 kasıma kadr beklesemmı 17 ekımde olmustm daha önce

beklıycem canm ama adet dönemıım bıraz degısıo ağustosta 29 gun surdu sonraki aylar 25-26 gun oldu.sadece ağustos dönemınde o kadar uzamıstı normalde hep 25 gun sürer

yanı 11 kasım dıorum bat ıcın ama acaba 17 kasıma kadr beklesemmı 17 ekımde olmustm daha önce

Back