• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ben bu ay için incir kürü uyguladım.ek soğan kürü.sonra balçörekotutarçın yedim düzenli.
ha bide klomen kullandım.
bunların hepsini de bana doktor yaptırdı.
bat geçen ay 17 kasımdı.15in de gelmesi lazım.öyle :26:

canım topicten tubiş arkadaşımızda bal kürünü denemişti, kasık ağrısı falan çok olmuştu.
bunların hepsini aynı zaman diliminde yaptıysan vücudun normalden fazla tepki veriyor olabilir.
inş. hamilelik belirtisidir. ama daha erken bunun için.

ben hiç öyle hissetmiyorum aslına bakarsan..
e tabi insan karşısındaki kişinin bunca şeyi yiyip içtiğini duyunca aha kesin bişe vardır artık dio dimi :1:
doktor yumurta takibi falan yapmadı.zor gibi geliyo bana.
hakkımızda hayırlısı hepimizin :30:

Ben yiyip içtiklerinden çok göğüs ağrından şüphelendim.Adetin yaklaştımı?

3.ayım canım 30 günde bir oluyorum ama her zaman 4 gün gecikmeli oluyorum düzensiz olduğum için ovülasyon testi aldım ve hala yumurtlama yok canım kısmet bakalım biz çalışmalara bazen 1 gün bazende 2 gün arayla devam ediyoruz.:16:

peri canım inşallah bu defa seninde benimde herkesinde hayırlısıyla güzel sonuçlanır..
bende 2 gün arayla devam ediyorum bugun 18. günüm muhtemeln 19 kasımda hasta olucam tabi inşallah olmam
ama şimdi çalışmalara devam mı etsem bilemedim son güne kadar devam mı etsek

canım topicten tubiş arkadaşımızda bal kürünü denemişti, kasık ağrısı falan çok olmuştu.
bunların hepsini aynı zaman diliminde yaptıysan vücudun normalden fazla tepki veriyor olabilir.
inş. hamilelik belirtisidir. ama daha erken bunun için.

haklısın.bunca yüklemeden sonra böyle arızalar vermem olağan.
hayırlısı canım.
sağolasın : )

beklenen adet 15i diye düşünüyorum.bu arada ağrımıyo.acıyo.sanki uc kısmı yanmışta..dokundukça yanıo gibi.

Bu doktorumun bana söylediği ilk belirti....Normal ağrıdan daha farklı bişey demişti.Ama tabi bunca yüklemeden sonra vücut isyan etmişte olabilir :) İnşallah başka bişey yüüzündendir..

Bu doktorumun bana söylediği ilk belirti....Normal ağrıdan daha farklı bişey demişti.Ama tabi bunca yüklemeden sonra vücut isyan etmişte olabilir :) İnşallah başka bişey yüüzündendir..

bence vücut isyan etti.hep bu doktorun yüzünden: )
hayırlısı canım ya..olucak olan olucak napalım.sağolasın: )

nerde o phiaa soracam sana:19: girdin kanıma yaptım sabah testi negatif çıktı :20::50: olsa çıkardı herksein 4 gün varken çıkıyor çok moralim bozuldu ya canım kaç gündür ateşim yüksek o nie o zamanofffff 36.5 - 36.7- 36.9- 36.9- 36.8 bugün ve şimdi ölçtüm 37.1 :26: son 5 gün

nerde o phiaa soracam sana:19: girdin kanıma yaptım sabah testi negatif çıktı :20::50: olsa çıkardı herksein 4 gün varken çıkıyor çok moralim bozuldu ya canım kaç gündür ateşim yüksek o nie o zamanofffff 36.5 - 36.7- 36.9- 36.9- 36.8 bugün ve şimdi ölçtüm 37.1 :26: son 5 gün

gecikmeden on gün sonra öğrenende var ama..hiç bu tarafını düşünmüyorsun.bide o ateş oalyı ne alaka :S

peri canım inşallah bu defa seninde benimde herkesinde hayırlısıyla güzel sonuçlanır..
bende 2 gün arayla devam ediyorum bugun 18. günüm muhtemeln 19 kasımda hasta olucam tabi inşallah olmam
ama şimdi çalışmalara devam mı etsem bilemedim son güne kadar devam mı etsek

aynen canım bende 20 kasımda olcam dediğin gibi inşallah hamiş :49:oluruz benim yumurtlamam daha gerçekleşmedi o yüzden 2 gün araylada olsa ilişkiye devam ediyoruz canım kesin olarak bilmediğim için böyle yapıyoruz burda okumuştum kişiden kişiye değişiyor ama adetine 1 hafta kala yumurtlayanlarda olmuştu.:16:

Sıkma canını belki daha yeni alışıyordur yerine sıpan :1:

cnm belkı cıkar bence adet olana kadar ınsan da yınede umut oluyo sıkma canını

bence vücut isyan etti.hep bu doktorun yüzünden: )
hayırlısı canım ya..olucak olan olucak napalım.sağolasın: )

bal çörek otu kürü yumurtaları fazlasıyla büyütüyor canm buna emin olabilirsin kasık ağrıları bu sebepten de olabilir
ateş ölçmeye gelince sen ateşini adetinin ilk gununden itibaren sabah yataktan kalkmadan mümkünse sabah saat 7-9 arası ölç ve gun gun lisetele biz elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz takip ederiz bende ilkinde anlayamıyodum saolsun tubisim yorumluyodu bana şimdi seninkinide yorumlarızz bi süre sonra kendinde takip edebilicek duruma gelirsin :34:

cnm belkı cıkar bence adet olana kadar ınsan da yınede umut oluyo sıkma canını

alt altta tam olarak yollasana guselim su ateş ölçümünü bi bakalım??
ilk gunden beri ölçüyomusun bide kaçıncı gun yumurtladın ??bu ölçümler kaçıncı gunlerin değerleri yaz onları bakalım tekrar??

Son düzenleme:
aynen canım bende 20 kasımda olcam dediğin gibi inşallah hamiş :49:oluruz benim yumurtlamam daha gerçekleşmedi o yüzden 2 gün araylada olsa ilişkiye devam ediyoruz canım kesin olarak bilmediğim için böyle yapıyoruz burda okumuştum kişiden kişiye değişiyor ama adetine 1 hafta kala yumurtlayanlarda olmuştu.:16:

anladım canım bakalım ne zaman olucak o zaman bnde devam edeyim hayırlısı ile olur ne zor işmiş
şimdi kndime kızıyrm neden erteledim bu kadar:((

ilk gunden beri ölçüyomusun bide kaçıncı gun yumurtladın ??bu ölçümler kaçıncı gunlerin değerleri yaz onları bakalım tekrar??

bal çörek otu kürü yumurtaları fazlasıyla büyütüyor canm buna emin olabilirsin kasık ağrıları bu sebepten de olabilir
ateş ölçmeye gelince sen ateşini adetinin ilk gununden itibaren sabah yataktan kalkmadan mümkünse sabah saat 7-9 arası ölç ve gun gun lisetele biz elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz takip ederiz bende ilkinde anlayamıyodum saolsun tubisim yorumluyodu bana şimdi seninkinide yorumlarızz bi süre sonra kendinde takip edebilicek duruma gelirsin :34:

tamamdır.önümüzdeki ay hep birlikte öyle yapalım bari : ) saol.:38:

yanlıs kısıye yazdın sanrm canm

Back