• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar ev hanımlarına çok özeniyorum ya şimdi hiç halim yok midem bulanıyor ama çalışmak zorundayım keşke evde olsam da yatıp dinlensem:37:

kızlar ev hanımlarına çok özeniyorum ya şimdi hiç halim yok midem bulanıyor ama çalışmak zorundayım keşke evde olsam da yatıp dinlensem:37:

canım biz kadınlar evde olunca da çalışmak istiyoruz =)
ama hamilelik ve çocuğun büyüme döneminde evde olmak büyük nimet bence.

ovulasyon testlerine güvenmiyorum ben ya..kişiden kişiye sonuç değişiklik gösteriyo o testlerde.

Nasıl güvenmezsin ovulasyon testlerine.Yumurta takibinin en güvenilir 3 yönteminden biri bu.Biri dr takibi,diğeri bu testler,diğeri ateş ölçme.Testler tabiki kişiden kişiye değişiklik gösterir.Aydan aya bile değişiklik gösterebiliyor bir kişide.Ben geçen ay 15.gün yumurtladım.Bu ay 10....

canım bat ne zaman?belki adet ya da hamilelik belirtisidir? kür falan denedin mi ?

ben bu ay için incir kürü uyguladım.ek soğan kürü.sonra balçörekotutarçın yedim düzenli.
ha bide klomen kullandım.
bunların hepsini de bana doktor yaptırdı.
bat geçen ay 17 kasımdı.15in de gelmesi lazım.öyle :26:

ben bu ay için incir kürü uyguladım.ek soğan kürü.sonra balçörekotutarçın yedim düzenli.
ha bide klomen kullandım.
bunların hepsini de bana doktor yaptırdı.
bat geçen ay 17 kasımdı.15in de gelmesi lazım.öyle :26:

Bence sende bişeyler var :1: Yaramaz bişeyler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Nasıl güvenmezsin ovulasyon testlerine.Yumurta takibinin en güvenilir 3 yönteminden biri bu.Biri dr takibi,diğeri bu testler,diğeri ateş ölçme.Testler tabiki kişiden kişiye değişiklik gösterir.Aydan aya bile değişiklik gösterebiliyor bir kişide.Ben geçen ay 15.gün yumurtladım.Bu ay 10....

çevremde gördüğüm durum bu.
bu ateş ölçme olayı nasıl oluyo..anlatır mısın bana az ?

Döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz o yüzden kesin bişey söylemek doğru olmaz.Sadece tahmin edebiliriz.Eğer yumurtladığın günlerde döllenme olduysa 15-16.gün belli olur.30da döllenme olduysa 15-16 hadi 20sinde belli olur.Ama geç döllenme olduysa adetin gecikir.O da zaten en büyük belirtidir.Spremin yumurtaya ulaşması 10 saat sürüyormuş.Döllendiğini ve rahme geri döndüklerini düşünürsek -ki bu süreç 10 gün sürüyormuş.Yerleşti derken 15-17 gün diyor doktorum.Yerleşmeden hormonlar yükselmez.O yüzdende kanda da idrarda da çıkmaz diyor.Uzman görüşünü aktarıyorum sana.Yerleşmeden 1 gün önce test yaparsan negatif çıkıyor.Yani her an olabilir.Maalesef yerleşmelerinde 1/3'inde yerleşme kanaması görünüyormuş.(Kahverengi-pembemsi söküntü) O da adete en az 1 hafta kala oluyor.Bazende adetten sonra.Bazende hiç:) Sürpriz tamamen bebişlerimiz.Allah kalbimize göre versin...:16:

sanırım bu ay bende erken yumurtladım

benimde 18. günüm bende halen yumurtlamadım siz kaç günde bir oluyorsunuz?
buarada ilk ayınız mı?

3.ayım canım 30 günde bir oluyorum ama her zaman 4 gün gecikmeli oluyorum düzensiz olduğum için ovülasyon testi aldım ve hala yumurtlama yok canım kısmet bakalım biz çalışmalara bazen 1 gün bazende 2 gün arayla devam ediyoruz.:16:

Bence sende bişeyler var :1: Yaramaz bişeyler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben hiç öyle hissetmiyorum aslına bakarsan..
e tabi insan karşısındaki kişinin bunca şeyi yiyip içtiğini duyunca aha kesin bişe vardır artık dio dimi :1:
doktor yumurta takibi falan yapmadı.zor gibi geliyo bana.
hakkımızda hayırlısı hepimizin :30:

çevremde gördüğüm durum bu.
bu ateş ölçme olayı nasıl oluyo..anlatır mısın bana az ?

Adetin birinci gününden itibaren her sabah yataktan kalkmadan 6 ile 8 arası dil altından ölçülüyormuş.Ben hiç yapmadım.Ama burda yapan arkadaş çok.Yazını görünce daha ayrıntılı bilgi verenler olur.

Back