Geçen ay başlamıştık canım bu 2. ayımız olacak
Sana da sürpriz olabilir bu ay bakarsın :)
Bende de sabırsızlık, heyecan, korku, ümit ve ümitsizlik hepsi bir arada. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte...
kızlar ev hanımlarına çok özeniyorum ya şimdi hiç halim yok midem bulanıyor ama çalışmak zorundayım keşke evde olsam da yatıp dinlensem
kızlar ev hanımlarına çok özeniyorum ya şimdi hiç halim yok midem bulanıyor ama çalışmak zorundayım keşke evde olsam da yatıp dinlensem
kızlar bugün adetimin 18. günü ve ben hala yumurtlamadım ovü testi hala koyu olmadı
kızlar bugün adetimin 18. günü ve ben hala yumurtlamadım ovü testi hala koyu olmadı
kızlar göğüs uçlarım çok acıyo benim.ben yanlış bişi mi yapıyorum acaba ya..
Gerçeğini de yaşatsın aybikecim Rabbim sana inşaAllah
ovulasyon testlerine güvenmiyorum ben ya..kişiden kişiye sonuç değişiklik gösteriyo o testlerde.
canım bat ne zaman?belki adet ya da hamilelik belirtisidir? kür falan denedin mi ?
ben bu ay için incir kürü uyguladım.ek soğan kürü.sonra balçörekotutarçın yedim düzenli.
ha bide klomen kullandım.
bunların hepsini de bana doktor yaptırdı.
bat geçen ay 17 kasımdı.15in de gelmesi lazım.öyle :26:
Nasıl güvenmezsin ovulasyon testlerine.Yumurta takibinin en güvenilir 3 yönteminden biri bu.Biri dr takibi,diğeri bu testler,diğeri ateş ölçme.Testler tabiki kişiden kişiye değişiklik gösterir.Aydan aya bile değişiklik gösterebiliyor bir kişide.Ben geçen ay 15.gün yumurtladım.Bu ay 10....
Döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz o yüzden kesin bişey söylemek doğru olmaz.Sadece tahmin edebiliriz.Eğer yumurtladığın günlerde döllenme olduysa 15-16.gün belli olur.30da döllenme olduysa 15-16 hadi 20sinde belli olur.Ama geç döllenme olduysa adetin gecikir.O da zaten en büyük belirtidir.Spremin yumurtaya ulaşması 10 saat sürüyormuş.Döllendiğini ve rahme geri döndüklerini düşünürsek -ki bu süreç 10 gün sürüyormuş.Yerleşti derken 15-17 gün diyor doktorum.Yerleşmeden hormonlar yükselmez.O yüzdende kanda da idrarda da çıkmaz diyor.Uzman görüşünü aktarıyorum sana.Yerleşmeden 1 gün önce test yaparsan negatif çıkıyor.Yani her an olabilir.Maalesef yerleşmelerinde 1/3'inde yerleşme kanaması görünüyormuş.(Kahverengi-pembemsi söküntü) O da adete en az 1 hafta kala oluyor.Bazende adetten sonra.Bazende hiç:) Sürpriz tamamen bebişlerimiz.Allah kalbimize göre versin...
benimde 18. günüm bende halen yumurtlamadım siz kaç günde bir oluyorsunuz?
buarada ilk ayınız mı?
Bence sende bişeyler varYaramaz bişeyler
çevremde gördüğüm durum bu.
bu ateş ölçme olayı nasıl oluyo..anlatır mısın bana az ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?