- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 26
- 33
canım yani yeşil damarlar bi görünüp bi kayboluyorlar mı benimki gibi benm bata 10 gün kala göğüslerim çok acıdı resmen ateş yanıyodu sanki içinde uçlarına doğru 2-3 sürdü ve yerini sadece dolgunluk ve hassasiyete bıraktı çok nadirde göğüslerimin uçu sızlıyor gıdıklanıyor gibi oluyor. ama benm bata yakın göğüslerim hassaslaşır zaten ama böyle olmazdı ama yinede emin olamıyorum :26: benmde 3 gün kaldı ama ben bat geçmeden test yapmayı düşünmüyorum nasıl sabredecem bilmiyorum ama etmeliyim...kuzummmmm aynı şeyler ben de de vardı sabah giyinirken baktım sanki her yer yeşillenmiş eşime göstereyim dedim hiç birşey yokkkk benim de bata 2 gün kalmıştıısabırsızlandım
amin canım inşallah benmkiler de öyle canım şu an baya dolgun gibiler 75idoldurmazdı göğüslerim şimdi ise dolu sütyenn içi ama dedim ya adete yakın oluyordu göğüslerde hassasiyet ama bu ay 10 gün önceden başladı ve arada yeşil damarlar beliriyor :26:İnşallah hamileliktendir...
Benim göğüs belirtimin herkes farkına varacaktır.Minik minikler
ayyyy ne güzel canım ya tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına almayıda nasip etsin bendeki değişiklikleri yazdım üstte arkadaşa sendede var mı :26: oldu mu bunlar?1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.7-8 ay pco tedavisi gördüm ve adetlerim gününü bile şaşmaz olmuştu ki ben hala gebe kalamıyordum.ve hsg çektirince öğrendim ki tüplerim tıkalıymış.ben de ameliyat oldum temmuz ayında.ağustosta adet gördüm hemen sonrasında tekrar hsg çekinip tüplerin durumuna bakıldı.ve açık oldugu görülünce aşılama yaptırmaya karar verdik.eylül ayında aşılamam da tutmadı.ve üzerine sadece 1 kez adet gördüm.asılamayı olduğum günden itibaren hergün meryem surasi okudum ve adet olunca da babam okudu.ve üzerine adet bile olmadım.
veeeeeee bomba haberi veriyorum kızlar.bugün test yaptırmaya gittim.meryem suresi vesilesi ve rabbimin izniyle aşılama sonrası kendiliğinden hamileyiiiiim.
RABBİM isteyen herkese nasip eder inşallah.