rainsun bellı olmaz canım batını bekle
rainsun cnm bnde batımı beklıyorum ama hiç bir belırtım yok hamılelıkle ılgılı 11 kasım bat herkeste aynı belırtıler olur mu
yok tatlım,bazıları hiç belirti hissetmez,ben çok hissetmiştim ,kasıklarım şişti göğüslerim çok acıdı,ama benim biçok arkadaşım hiçbişey hissetmemiş,adet belirtin olurmu?olursa aynı belirtileri yaşıyorsun,olmazssa da endişelenme,inşallah hamilesindir tatlım..
cnm en fazla kasıklarıma ağrı girer onun dısında pek adet belirtim olmaz bakalım inş hamıleyızdr
yani işte herkeste olmaz belirti kafaya takma canım,inşallah hamişizdir gerçekten:))
inş cnm bu ay ılk defa gbelık testı yapmak istiyorum yaaa :)
şuanda erken senin için daha çok var 11 kasıma,yaparsan çıkmaz,ama 2 gün önce falan yapabilirsin,ozaman bile çıkmazmış ama bazen çıkıyor..bekle canım,boşuna yapma şimdi..
kızlar benim bat 12 kasım ama ben bugün test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim böyle birşey başına gelen var mı beni bilgilendirin lütfen hamileysem süper olur
kızlar benim bat 12 kasım ama ben bugün test yaptım ve 2.çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim böyle birşey başına gelen var mı beni bilgilendirin lütfen hamileysem süper olur
canım şuan farkettım bir ıslaklık oldu acaba yumurtladm mı eğer öyleyse sıfır umudum kaldı
çok erken tatlım ama olabilir bence gidip kan testi yaptır,benim yakın arkadaşımın 6 gün önce belli olmuş ama çok erken ,çok şaşırtıcı bu kadar erken olması.inşallah hamilesindir..
kaç günde bir adetin olur?o sayıdan 14 çıkaracaksın,3 aşağı beş yukarı a aralıkta olur.Ama senin bata 7 gün var tatlım,şimdi yumurtlama ihtimalin düşük gibi ne bileyim
çok erken tatlım ama olabilir bence gidip kan testi yaptır,benim yakın arkadaşımın 6 gün önce belli olmuş ama çok erken ,çok şaşırtıcı bu kadar erken olması.inşallah hamilesindir..
cnm 2.çizgı sılıkse hamılesın demek oluyor cok varmıs bata inş öyledır canmm :)
canım 2.çizgi silik çıkanlar genelde hamile oluyor.yarın tekrar bi test yap inş.hamilesindir.
canım 25 yada 26 gunde bır oluyorum ama ay bılemedım eşimde yanımda degıl en son 29 ekımde çalısmıstık
evet cnm söylemıstın yan yana gelebılrsek eğer yapıcam testaynı oluyoruz işte benimde aynı 8. gün ile 13. günler arası çalışacaksın dedi bana doktor sana yazmıştım sanki daha önce bunu,bıdahakı ay iyi takip et,ovulasyon testi kullan yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?