canım yani yeşil damarlar bi görünüp bi kayboluyorlar mı benimki gibi benm bata 10 gün kala göğüslerim çok acıdı resmen ateş yanıyodu sanki içinde uçlarına doğru 2-3 sürdü ve yerini sadece dolgunluk ve hassasiyete bıraktı çok nadirde göğüslerimin uçu sızlıyor gıdıklanıyor gibi oluyor. ama benm bata yakın göğüslerim hassaslaşır zaten ama böyle olmazdı ama yinede emin olamıyorum :26: benmde 3 gün kaldı ama ben bat geçmeden test yapmayı düşünmüyorum nasıl sabredecem bilmiyorum ama etmeliyim...kuzummmmm aynı şeyler ben de de vardı sabah giyinirken baktım sanki her yer yeşillenmiş eşime göstereyim dedim hiç birşey yokkkk benim de bata 2 gün kalmıştıısabırsızlandım
amin canım inşallahİnşallah hamileliktendir...
Benim göğüs belirtimin herkes farkına varacaktır.Minik minikler
ayyyy ne güzel canım ya tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına almayıda nasip etsin bendeki değişiklikleri yazdım üstte arkadaşa sendede var mı :26: oldu mu bunlar?1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.7-8 ay pco tedavisi gördüm ve adetlerim gününü bile şaşmaz olmuştu ki ben hala gebe kalamıyordum.ve hsg çektirince öğrendim ki tüplerim tıkalıymış.ben de ameliyat oldum temmuz ayında.ağustosta adet gördüm hemen sonrasında tekrar hsg çekinip tüplerin durumuna bakıldı.ve açık oldugu görülünce aşılama yaptırmaya karar verdik.eylül ayında aşılamam da tutmadı.ve üzerine sadece 1 kez adet gördüm.asılamayı olduğum günden itibaren hergün meryem surasi okudum ve adet olunca da babam okudu.ve üzerine adet bile olmadım.
veeeeeee bomba haberi veriyorum kızlar.bugün test yaptırmaya gittim.meryem suresi vesilesi ve rabbimin izniyle aşılama sonrası kendiliğinden hamileyiiiiim.
RABBİM isteyen herkese nasip eder inşallah.
Amiiinn dualarında unutma bizleri de...
ay canım gözlerim doldu ya rabbim bizlerede versin tez zamanda1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.7-8 ay pco tedavisi gördüm ve adetlerim gününü bile şaşmaz olmuştu ki ben hala gebe kalamıyordum.ve hsg çektirince öğrendim ki tüplerim tıkalıymış.ben de ameliyat oldum temmuz ayında.ağustosta adet gördüm hemen sonrasında tekrar hsg çekinip tüplerin durumuna bakıldı.ve açık oldugu görülünce aşılama yaptırmaya karar verdik.eylül ayında aşılamam da tutmadı.ve üzerine sadece 1 kez adet gördüm.asılamayı olduğum günden itibaren hergün meryem surasi okudum ve adet olunca da babam okudu.ve üzerine adet bile olmadım.
veeeeeee bomba haberi veriyorum kızlar.bugün test yaptırmaya gittim.meryem suresi vesilesi ve rabbimin izniyle aşılama sonrası kendiliğinden hamileyiiiiim.
ay canım gözlerim doldu ya rabbim bizlerede versin tez zamanda
canım bende çok bi değişiklik yoktu.zaten kan vermeye gittiğimde negatif diye bekledim.pek pozitif olcağını düşünmemiştim.
bikaç gündür sık tuvalete çıkmaya başlamıştım bi de göğsüm şişti ve ağrıyordu.onun dışında bi değişiklik yoktu anlayacağın
Kızlar az önce bir sitede okudum.Kadın 2 ay adet görmüş düzenli bir şekilde.3.adeti de gelince adetliyken hormon testine gitmiş bi sorunmu var diye.11+2 hamile çıkmış
rabbimin mucizesi çok işte bende allahıma sığınıp bu akşam başlıycam soğan suyuna acaba tadı çok mu kötüdür
Test yaptim ve negatiffff
Sıkma canınııııı.Adeti 10 gün geçtikten sonra öğrenenler var.Sabııırrr
Gerçekleri istersen kötü.Ben denedim içmeyi beceremedim.İltihap ve kistlerimden kurtulayım diye denemiştim.Ama bekardım ve bir amacım yoktu(bebek gibi) Şimdi olsa içerim.Tahlil sonucu bekleyip hayıflanmaktan iyidir.
Ilık içmen lazım.Hemde aç karnına.Limon sıkıp içiyorlarmış.Burnunu tıkayıp tek nefeste içersen daha iyi olur.
ne yapım bebeğim için içerim rabbim yardımcım olsun bu kötü tat en leziz tat olarak gelsin ağzıma
kuzum 2günüm vardı adetime ama vücudumun içindeki garip değişimden anladım sol yumurtam sürekli batar halde,bel ağrısı,kokuları çok hissediyordum,doysam bile yiyiyordum ve çok sancılı bel ağrısı çektim.Eşime söylemiştim ama inanmadı bana
1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.7-8 ay pco tedavisi gördüm ve adetlerim gününü bile şaşmaz olmuştu ki ben hala gebe kalamıyordum.ve hsg çektirince öğrendim ki tüplerim tıkalıymış.ben de ameliyat oldum temmuz ayında.ağustosta adet gördüm hemen sonrasında tekrar hsg çekinip tüplerin durumuna bakıldı.ve açık oldugu görülünce aşılama yaptırmaya karar verdik.eylül ayında aşılamam da tutmadı.ve üzerine sadece 1 kez adet gördüm.asılamayı olduğum günden itibaren hergün meryem surasi okudum ve adet olunca da babam okudu.ve üzerine adet bile olmadım.
kızlar merhabalar,sarı lekelnmem olmuş bugün daha adetim 8 kasımda 3 gün var,zaten test yapmıştım oda negatif çıktı,bu ayda olmadı sanırım ...hayırlısı..zaten cok antibiyotik kullanmıştım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?