• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Allahım ne güzel bi duygu.....Tebrikler canım.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Darısı başımıza inşallahh...
:16::16::16::16::16::16: :46::46::46::46::46::46::46:

Yap hadi :)

tebrikleeer canım Allah kucağına almayı da nasip etsin,bol bol dinlen kendini yorma tekrardan hayırlı olsun :nazar:

Allahım ne güzel bi duygu.....Tebrikler canım.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Darısı başımıza inşallahh...
:16::16::16::16::16::16: :46::46::46::46::46::46::46:

Yap hadi :)

..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM Allah herkese nasip etsin evde test yaptım ama daha sonra gideceğim doktora daha 2 gün vardı adetime ama bugün dayanamayıp çıkıp aldım sonuca inanamadım...:52:

saol canım teşekkür ederim o zaman bata 5 gün kaldı...hiç belirtim yok bu ay pek çalışamadık hakkımızda hayırlısı :34:
Belirtilere takılma.Psikolojik onlar.İnşallah hamileisndir...

tebrikleeer canım Allah kucağına almayı da nasip etsin,bol bol dinlen kendini yorma tekrardan hayırlı olsun :nazar:

Ay yorumu bana yazmışsın heyecan yaptım bi an.Birgün bana da böyle yazacaklar inşalllah :52::52::52::52::16::16::16::16:

çok büyük değilmiş aslında kistin.dr.lar evet doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü alternatif tıbbı önermiyorlar.Hiç bir dr. sen bu ay soğan kürü dene bakalım demez.benim dr.um hep hap verdi.hatta son gittğimde tedavi için başlayacaktık günde 2 tane içtirdi.canım karar senin tabiki eğer soğan kürü yaparsan doğal yolla kistinden kurtulmuş olabilirsin boşuna hormon ilcaı almadan geçmezse doğum kontrol hapına(soğan suyundan şifa bulan çok insan var bir ara bende denemiştim) dönersin buda seni ekstradan 1 ay daha attıracaktır.

biraz karışık anlattım galiba :44::44:

canım bu soğanı çok araştırdım ve inanıyorumda onun faydası olacağına mutlaka bugün başlıycam ama o ilacı kullansam mı bilmiyorum aslında hiç almak istemiyorum

ayy canimmm cok sevindim gunun gecmismiydi peki?bide belirtilerin nelerdi cok sordum ama bende test yapmayi dusunuyorum cesaret almak icin soruyorum

kuzum 2günüm vardı adetime ama vücudumun içindeki garip değişimden anladım sol yumurtam sürekli batar halde,bel ağrısı,kokuları çok hissediyordum,doysam bile yiyiyordum ve çok sancılı bel ağrısı çektim.Eşime söylemiştim ama inanmadı bana :53:

ya kızlar bu benim göğsümdeki yeşil damarlar arada çok belirgin oluyor arada kayboluyor mesela gece duş aldım duşta duştan çıkınca yemyeşil belirgindi şimdi bişe yok nedendir ki acaba:26: bata 3 gün kaldı

topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr:54: kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm:52: ve ağlıyorum

canım hayırlı olsun hemen kan testi yaptır

ya nasıl yapsam bilemiyorum ki ikisini birden mi kullansam hem kür hem ilaç

Gel sen sadece soğan kürünü yap.Daha olumsuz sonuç alan görmedim bu kürden.Söküp atıyor herşeyi ne var ne yoksa.Temizliyor rahmi.Kimyasallarla nereye kadar.Tabi yine de sen bilirsin ama ben her zaman alternatif tıp taraftarıyım.Derdini veren de Allah dermanını verecek nimeti verende...

ya kızlar bu benim göğsümdeki yeşil damarlar arada çok belirgin oluyor arada kayboluyor mesela gece duş aldım duşta duştan çıkınca yemyeşil belirgindi şimdi bişe yok nedendir ki acaba:26: bata 3 gün kaldı

kuzummmmm aynı şeyler ben de de vardı sabah giyinirken baktım sanki her yer yeşillenmiş eşime göstereyim dedim hiç birşey yokkkk benim de bata 2 gün kalmıştıı:52:sabırsızlandım

İnşallah hamileliktendir...
Benim göğüs belirtimin herkes farkına varacaktır.Minik minikler :1::1::1::1::1:

kuzum 2günüm vardı adetime ama vücudumun içindeki garip değişimden anladım sol yumurtam sürekli batar halde,bel ağrısı,kokuları çok hissediyordum,doysam bile yiyiyordum ve çok sancılı bel ağrısı çektim.Eşime söylemiştim ama inanmadı bana :53:

allahhiiiiiimmmm bende istiyorum :)rabbim sorunsuz bir gebelik ve kolay bir dogum nasip etsin dayanamicam bende test yapicam 1 saate kadar olumlu yada olumsuz haber veririm size dua edin nolurrr:(

topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr:54: kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm:52: ve ağlıyorum

Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağınadan alırsın inş...

Gel sen sadece soğan kürünü yap.Daha olumsuz sonuç alan görmedim bu kürden.Söküp atıyor herşeyi ne var ne yoksa.Temizliyor rahmi.Kimyasallarla nereye kadar.Tabi yine de sen bilirsin ama ben her zaman alternatif tıp taraftarıyım.Derdini veren de Allah dermanını verecek nimeti verende...

en iyisi soğan kürü yapmak bu ay denerim soğanı zaten 15 gün sonra tekrar gidecem doktora onda bakar kiste bi değişiklik varmı rabbim o güne kadarda verir inşallah şifamı bu ilaçları kullanmak zorunda kalmam

canım bu soğanı çok araştırdım ve inanıyorumda onun faydası olacağına mutlaka bugün başlıycam ama o ilacı kullansam mı bilmiyorum aslında hiç almak istemiyorum

soğanın belli bir başlama günü var ona uyarsan daha verimli olur diye düşünüyorum canım

canım çok sevindim yaa eminim çok güzel bir duygudur. Rabbim tüm isteyip dileyenlere nasip etsin inş.

allahhiiiiiimmmm bende istiyorum :)rabbim sorunsuz bir gebelik ve kolay bir dogum nasip etsin dayanamicam bende test yapicam 1 saate kadar olumlu yada olumsuz haber veririm size dua edin nolurrr:(

evasude hayırlı olsun canım inş bizde yaşarız o duyguyu ....

sareee benim annemin adısa saree inş hayırlısı olur hakkında canım

Back