Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Bende sık üşütürüm.Hamilesin deseler yok yok üşütmüşümdür diyeceğim korkarım
Bende okuyordum geçen ay.Bu ay da okuyacağım.Tüm gebelik süresince de okuyacağım.Doğumu da kolaylaştırıyormuş bu sure.Allah sabır versin bekleyenlere
Hoşgeldin ebson.Kimseler yok zaten bugün.Çok şey kaçırmadın
merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum
merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum
Bugün çatlamazsa hiç çatlamaz bu teste göre Kolay gelsin iyi çalışmalar
Hatta ben senin yerinde olsam sadece soğan kürünü yapardım.İlaç kullanmazdım...
kistin ne kadarlık canım.Çok engel olmasada dr.lar kistin gebelik için engel yaratabileceğini söylüyorlar.ama bebnim çevremde kisti olupta hamile kalabilen çok insn var(
ara ara bendede çıkardı bu kistler en son 2,5 ay önce yoktu ama şuan için bilemeyeceğim.Benim dr.umda doğum kontrol hapı verirdi.1 kutu içerdim adetle beraber kistimde atılırdı
aslında benimde aklımdan geçiyor öyle yapmak sonrada gerek olmasa doktor vermezdi heralde diyorum
Günaydın üzülme canım allah büyük elbet olmayan herkese ve isteyen herkese verecek bebişini...
1.24mm lik canım kistim
Uzulmemeya calisiyorum ama olmuyor 2. Asilamanin yolu gorundu bugun izin aldim doktorda randevum var bakalim doktor ne diyecek
topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm ve ağlıyorum
Kizlar test yapsammi?
Bence doğru.Çünkü doktorlar da son adet gününün başlangıcından hesaplıyorlar.Gecikmesi veya erken gelmesini önemsemiyorlar.
topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm ve ağlıyorum