• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
$IMG-20121105-00107.jpg

kızlar en son yaptığım yani bugun yazısız olan bugun mu çatlayacak yumurtalar :16:

:) Bende sık üşütürüm.Hamilesin deseler yok yok üşütmüşümdür diyeceğim korkarım :1:

Bende okuyordum geçen ay.Bu ay da okuyacağım.Tüm gebelik süresince de okuyacağım.Doğumu da kolaylaştırıyormuş bu sure.Allah sabır versin bekleyenlere :16:

meryem suresini ramazanda bende okumuştum.41 e tamamladık annemle beraber.biraydan beri sayıklıyorum tekrar başlasam diye ama bir türlü başlayamadım

Hoşgeldin ebson.Kimseler yok zaten bugün.Çok şey kaçırmadın :15:

merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum

merhaba canım bende şu doğum kontrol hapını araştırıyorum kistin erimesi için önce onu kullanmam lazımmış bugün soğan kürüne başlıycam bu kistten bi an önce kullanmak istiyorum

Soğan küründen hiç şüphen olmasın.Bir tanıdığım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı.Hemde korunduğu halde :1:

kistin ne kadarlık canım.Çok engel olmasada dr.lar kistin gebelik için engel yaratabileceğini söylüyorlar.ama bebnim çevremde kisti olupta hamile kalabilen çok insn var:((
ara ara bendede çıkardı bu kistler en son 2,5 ay önce yoktu ama şuan için bilemeyeceğim.Benim dr.umda doğum kontrol hapı verirdi.1 kutu içerdim adetle beraber kistimde atılırdı

Hatta ben senin yerinde olsam sadece soğan kürünü yapardım.İlaç kullanmazdım...

kistin ne kadarlık canım.Çok engel olmasada dr.lar kistin gebelik için engel yaratabileceğini söylüyorlar.ama bebnim çevremde kisti olupta hamile kalabilen çok insn var:((
ara ara bendede çıkardı bu kistler en son 2,5 ay önce yoktu ama şuan için bilemeyeceğim.Benim dr.umda doğum kontrol hapı verirdi.1 kutu içerdim adetle beraber kistimde atılırdı

1.24mm lik canım kistim

1.24mm lik canım kistim

çok büyük değilmiş aslında kistin.dr.lar evet doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü alternatif tıbbı önermiyorlar.Hiç bir dr. sen bu ay soğan kürü dene bakalım demez.benim dr.um hep hap verdi.hatta son gittğimde tedavi için başlayacaktık günde 2 tane içtirdi.canım karar senin tabiki eğer soğan kürü yaparsan doğal yolla kistinden kurtulmuş olabilirsin boşuna hormon ilcaı almadan geçmezse doğum kontrol hapına(soğan suyundan şifa bulan çok insan var bir ara bende denemiştim) dönersin buda seni ekstradan 1 ay daha attıracaktır.

biraz karışık anlattım galiba :44::44:

Uzulmemeya calisiyorum ama olmuyor 2. Asilamanin yolu gorundu bugun izin aldim doktorda randevum var bakalim doktor ne diyecek:25:

canım hastalanmışsın galiba :31::31:
üzülme desemde üzüleceksin çünkü yolun 2.aşılamaya gidiyor buda sana ekstradan bir stres yüklüyor.Allah ım büyük inş. 2.aşılaman tutar bir an önce sağlıkllı bir bebiş alırsın kucağına

topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr:54: kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm:52: ve ağlıyorum

topiciniz hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrrrr:54: kasım ayına bomba gibi hazırlanmamıştım ama az önce test yaptım ve pozitif çıktı şu an şoktayımm:52: ve ağlıyorum

Allahım ne güzel bi duygu.....Tebrikler canım.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Darısı başımıza inşallahh...
:16::16::16::16::16::16: :46::46::46::46::46::46::46:

Kizlar test yapsammi?

Yap hadi :)

Bence doğru.Çünkü doktorlar da son adet gününün başlangıcından hesaplıyorlar.Gecikmesi veya erken gelmesini önemsemiyorlar.

saol canım teşekkür ederim o zaman bata 5 gün kaldı...hiç belirtim yok bu ay pek çalışamadık hakkımızda hayırlısı :34:

ayy canimmm cok sevindim gunun gecmismiydi peki?bide belirtilerin nelerdi cok sordum ama bende test yapmayi dusunuyorum cesaret almak icin soruyorum

hayırlı olsun canım allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.:nazar::nazar:

Back