• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
valla sonunda yazıyorum kaç gündür okuyorum okuyorum yazamıyorum... 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var nisandan beri bebiş istiyoruz yok yok yok... hayırlısı tbi kızmıdada 8 ay beklemiştik... geçen ay çok uumutlanmıştım hatta en çok ağustosta 10 geçti tamam dedim sonra fıssss.... bakalım 26 ekimde hasta oldum şu aralar yumurtlamam lazım bakalım deneyecez güya çin takvimi için kasımı bekleyecektim erkek görünüyo aman dedim gerçekliği yok allaha emanet yeterki olsun.. benide eklermisiniz listeye..bide çok fazla iltihap var oda engel oluyo sanırım başka neler yapıyorsunuz olması için birazda bilgi veririmsiniz bana

iyiyim canım ev temizliğini bitirdim oturuyorum hamişlik :49:nasıl gidiyor bakalım:16:

ohh miss olmuştur evin çok severim yeni temizlenmiş evi valla cnm daha kan testi yaptıramadım doktorumun yoğunluğu yüzünden 7 kasımda gideceğim bakalım ne diyecek gitmeden 1 gün önce tekrar yapacağım test ama belirti felanda yok yaa...

arkadaşlarım merhabalar
adetime 2 gün var evde yapılan gebelik testinin sonuç verme olasılığı var mı 2 gün kala. bilgi verirseniz çok sevinicem.

Evet yaa.. Nasil oluyor anlamiyorum.. :44:

Yumurtlama dönemi erken ise ve döllenme gününde olduysa 15 gün sonra çıkıyor idrarda.Adetten 3 gün sonra yumurtlarsan 20 gün sonra öğrenirsin.Daha adetine 5-6 gün varken..Daha belirtiler bile yokken...

BAT'ıma 5 gün var ve belirtilerim..
Sık sık idrara çıkma.
İdrarda yoğun koku..
Açık sarı renkli yoğun akıntı.
Göğüslerde şişlik ve hasasiyetlik.
Ara ara kasıklarda ağrı kıpraşmaları..
Ve idrar testim negatif:)

Sizce neye yormalıyım bu durumları?

Bugun adet gunum gelen giden yok ve israrla test yapmiyorum zaten sabah kabuslarla uyandim nasil psikolojimi etkilediyse anne olamicam olmek istiyorum diyip durmusum esim uyandirdi.3,5 senelik evliyim ilk defa bu ay bukadar kafaya taktim rabbim sonumuzu iyi etsin daha varligi bile olmayan cocuk hasretimizi biran once hayirlisi ile dindirsin...

Sık sık idrara çıkma.
İdrarda yoğun koku..

Bence hiçbir şeye yorma.Birincisi adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı.İkincisi döllenmeden 4 hafta geçmedikçe belirgin bir belirti olmuyormuş (doktorum söyledi).Üçüncüsü evdeki testlerin yanılma payı var.Dördüncüsü beynimiz bize çok güzel oyunlar oynayabiliyor maalesef...Dua edelim hamile olasın... :16:

Bugun adet gunum gelen giden yok ve israrla test yapmiyorum zaten sabah kabuslarla uyandim nasil psikolojimi etkilediyse anne olamicam olmek istiyorum diyip durmusum esim uyandirdi.3,5 senelik evliyim ilk defa bu ay bukadar kafaya taktim rabbim sonumuzu iyi etsin daha varligi bile olmayan cocuk hasretimizi biran once hayirlisi ile dindirsin...

Bende sırf bu yüzden ara verdim Kasım ayı için.Adetimi de hesaplamadım.Fazla çalışmada yapmadım.Yoksa valla yataklara düşeceğim olmuyor diye.. Takma sende diyeceğim ama işe yaramadığını biliyorum.Dua et bolca.Beni sakinleştiren tek yol bu...

Bence hiçbir şeye yorma.Birincisi adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı.İkincisi döllenmeden 4 hafta geçmedikçe belirgin bir belirti olmuyormuş (doktorum söyledi).Üçüncüsü evdeki testlerin yanılma payı var.Dördüncüsü beynimiz bize çok güzel oyunlar oynayabiliyor maalesef...Dua edelim hamile olasın... :16:

bunların hepsinin farkındayız ama gönlümüze söz geçiremiyoruz:) yok artık idrar yolları enfeksiyonuna yorucam :) üşüttüm heralde:))

Bende sırf bu yüzden ara verdim Kasım ayı için.Adetimi de hesaplamadım.Fazla çalışmada yapmadım.Yoksa valla yataklara düşeceğim olmuyor diye.. Takma sende diyeceğim ama işe yaramadığını biliyorum.Dua et bolca.Beni sakinleştiren tek yol bu...

dogru diyosun tatlim zaten dua bizim sigindigimiz tek kapi derdi veren guzel mevlam dermanida vericek suphesiz.meryem suresini cok okuyorum beni cok rahatlatiyo yinede kendimi bu sikintili ruh halinde alamiyorum rabbim dile gelen gelmeyen tum dualarimizi kabul etsin hayirlisi ile insallah.

Sık sık idrara çıkma.
İdrarda yoğun koku..

Batıma 2 günüm var ve ne adet ne de hamilelik belirtim var:52:

Takmıyorsam bu ay kafama demiştim oysa ki...:34:

Ben yaşadıklarımdan şunu öğrendim ki Allah'ımdan hayırlısını isteyip sabretmek lazım, içimden her ne kadar tüh bu ay da olmadı desem de... Sonra kendime gelip Allah'ıma sağlığım ve sahip olduklarım için şükredip sakinliyorum....

Öpüyorum hepinizi:54:

bunların hepsinin farkındayız ama gönlümüze söz geçiremiyoruz:) yok artık idrar yolları enfeksiyonuna yorucam :) üşüttüm heralde:))

:) Bende sık üşütürüm.Hamilesin deseler yok yok üşütmüşümdür diyeceğim korkarım :1:

dogru diyosun tatlim zaten dua bizim sigindigimiz tek kapi derdi veren guzel mevlam dermanida vericek suphesiz.meryem suresini cok okuyorum beni cok rahatlatiyo yinede kendimi bu sikintili ruh halinde alamiyorum rabbim dile gelen gelmeyen tum dualarimizi kabul etsin hayirlisi ile insallah.

Bende okuyordum geçen ay.Bu ay da okuyacağım.Tüm gebelik süresince de okuyacağım.Doğumu da kolaylaştırıyormuş bu sure.Allah sabır versin bekleyenlere :16:

Batıma 2 günüm var ve ne adet ne de hamilelik belirtim var:52:

Takmıyorsam bu ay kafama demiştim oysa ki...:34:

Ben yaşadıklarımdan şunu öğrendim ki Allah'ımdan hayırlısını isteyip sabretmek lazım, içimden her ne kadar tüh bu ay da olmadı desem de... Sonra kendime gelip Allah'ıma sağlığım ve sahip olduklarım için şükredip sakinliyorum....

Öpüyorum hepinizi:54:

Ağrıdan süründüğüm halde geçen ay hiç ağrım olmadı.Hiçbir belirtimde.1 gün gecikti adetim.Hemen kan testine koştum idrara bile bakmadan.Çıkmadı.Adetim 2 gün sürdü üstüne görmüşsündür dediler bu sefer de doktora koştum.Yine olmadı.Stresten vücudum benimle oyun oynamaya başladı.Adet günümü bilmiyorum.Bilmek de istemiyorum.Geçen yıl bu zamanlar gecikmesin aman olmasın diye sayardım günleri bu yıl gelmesin diye sayıyorum.Say say nereye kadar kardeşim dedim kendime.Bırakıverdim ucunu.Olacaktır günü gelince.Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecektir bizlerinde...:16::16::16:

kızlar ben geldim sabahtan beri elektirik dolayısıylada internette yoktu çatladım ya buraya giremedim diye

Back