Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki düzelmiş gibi hızlı girebiliyorum dün akşam bir türlü giremedim.
slm cnm yanı soyle kı son uc aylık adet tarıhlerımı gırdıgım zaman 31 ekımde adetımın olması gerekıyor ama hala olmadım adet belırtılerım cok fazla. acaba hamıle olabılır mıyım hayalkırıklıgıda yasamak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım test yapsam cıkar mı ya da bıkac gun daha beklemem gerekır mı? :44:
perim nasılsın canım?ogün konusurken net gidiverdi.Benim bata 4 gün var ama bende gıdım kadar belirti yok,sadece sivilceler cıkıyor gıcık oluyorum,bari göğüsler felan şişseydi umutlanırdımm beaaa..
hani bizimleydin kızzz
çıkmışın hemnnn??
yesalp nasılsın canım bata kaç gün kaldı heyecan varmı siz batı bekliyorsunuz ben yumurtlamayı neyseki allahtan kociş yarın 1 hafta izne çıkyor
iyiyim canım umutla bekliyoruz canım ben daha yumurtlamadım onu bekliyorum herkeste hamilelik belirtisi aynı değildir canım umudunu yitirme biz hep burdayız canım
gergin bekleyiş sürüyor pericim heyecan olmaz mı tavan yaptı vallahi bat perşembe son 4 gün bakalım ne olacak:26: aman iyi takip et kaçırma o günleri iyi değerlendir oh ne güzel bir hafta kocişinde senle koca bi hafta çıkmayın yataktan barim
düşünmüyor değilim canım inşallah rabbimin izniyle bu ay hamiş kalırız
doğrudur tatlım,bazıları hiç hissetmiyormuş hiç belirti,sende değerlendir günlerini belki farketmezsin yumurtladığını,ben bazen farketmiyorum canım
bencede düşün yani kaçmaz bu fırsat inşallah canım benim ya tek dileğimiz bu
eğer günün 31 ekimse testte mutlaka çıkar canım yap istersen yada sağlık ocağına gidip kan testi yaptır garanti olsun inşallah hamilesindir sen nasıl sabrediyosun test yapmadan ben anlamadım ki ben perşembeye kadar nasıl duracam bilmiyorum:26:
evet canım şimdiden planlarını yapıyorum bu arada ablamda 2.yi istiyor onada tüyolar veriyorum oğlu 8 yaşında baya ara verdiler şimdi 2. olmuyor nerdeyse 1 senedir çabalıyorlar bakalım bu ayda olmazsa doktora gitcem diyor.
3 yıldır her adet döneminde test yapıyordum. artık cok sıkıldım herseyı akısına bırakmak ıstıyorum sureklı hamıle mıyım dıye düşünmekten cok yoruldum cunku bu yuzden de bu ay bırazz bekleme ıstedım ınsallah sonuc pozıtıf cıkar :18: rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın bır an önce
iyi bari yap canım yap Allah onun da yardımcısı olsun tez zamanda kavuşur inşallah bebişine söyle oda gelsin aramıza
3 yıldır her adet döneminde test yapıyordum. artık cok sıkıldım herseyı akısına bırakmak ıstıyorum sureklı hamıle mıyım dıye düşünmekten cok yoruldum cunku bu yuzden de bu ay bırazz bekleme ıstedım ınsallah sonuc pozıtıf cıkar :18: rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın bır an önce
kafandan attığın an oluyor diyo herkes...belki senin de olur hemencik düşünmeyi bırak,yani hepimiz bunu yapmalıyızda işte olmuyor..sen unutsan da başkaları unutturmuyor..bende kendimi zor tutuyorum,4 gün kaldı ve ben test yapmamak için direniyorum resmen.
çook dogru soyluyorsun aslında evlendıgım ılk gunden berı esımın aılesı her telefon gorusmemızde torun torun dye dıye benı bu hale getırdıler. kulun elınde olan bı durum degıl kı bu allah ne zaman nasıp ederse o zaman olur. onlara laf anlatıcam dıye resmen göbegım catladı en sonunda 2. yılın sonunda esım cocuk konusunda annesıne mudahele edınce sustular ( benım esımın hatasında var tabı 2 yıl boyunca annesını kırmak ıstemedıgı ıcın tek kelıme etmedı )