• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aminn inşalllah bende de br eltı var ben evlendıkten ıkı ay sonra nısanladı kaynım. eltımın bana ılk dedıgı sey nispet yapar gibi "ben evlenır evlenmez cocuk yapıcam" sımdı 1.5 yıllık evlı ama cocugu olmuyo hormanlarında sorun oldugu ıcın. ınsan buyuk lokma yıyecek ama buyuk soz soylemeyecek

kızlar yeni topic hayırlısı olsun, benim BAT gerçekleşmedi hala beklemedeyim, olunca haber veririm. hepimize hayırlı gelsin bu ay inşallah

yarın söyleyimde oda katılsın aramıza ablamda çok sıkıntılı günler geçirdi geçiriyorda eniştem uzman çavuştu istifa etti 8 yıl kayvalideden ayrıydı 3 senedir kayınvalidenin yanında eniştem 2 yıldır boş geziyor baya üzülmüştü ablamda kaynana yokta bir kayınbabası var ben bile tırsıyorum valla.:16:
evet evet katılsın bize biraz kafa dağıtır üzüldüm canım ya herşey yoluna girer umarım ablanın hayatında:16:
kafandan attığın an oluyor diyo herkes...belki senin de olur hemencik düşünmeyi bırak,yani hepimiz bunu yapmalıyızda işte olmuyor..sen unutsan da başkaları unutturmuyor..bende kendimi zor tutuyorum,4 gün kaldı ve ben test yapmamak için direniyorum resmen.:50:

evet işte bende bu noktaya parmak basıyorum:40: insanın elinde değil kafasından atmak olmuyor çok isteyince oldurana kadar kafasından atamıyor istediği şeyi bizi zorlayan da bu ama akışına bıraksak kesinlikle olacak farkında olmadan stres yapıyoruz yok yumurtlama yok bat bunaltıyoruz kendimizi. canım battaşım benmde bat 8 kasım bende kendimi zor tutuyorum umarım güzel haberlerimizi haykırırız burada bütün kardeşlerimize:16:

yine herkesler kaybolmuş yattınız dimi erkenden tavuklar sizi :52: tubişim, phiam , tuğram, perim, rainsunum,parakedisim, mlkim, sevoom, tatlıeebbim ve diğerleriiiii nerdesiniz hadi kalkın sohbet edek yahu bat heyecanı içerisindeyim uyku muyku tutmuyor :50::19:

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım,spora başalayacağım birazdan :32:
yarın bat,tırsıyorum :52: karnımda ağrıyor.

eskiden adet olacağımı hiç anlamazdım,olduğum an bile farketmezdim.
stres bütün dengemi bozdu.
bir dahaki aya daha sakin ve plan yapmadan hazırlanmayı düşünüyorum eğer bu ay kısmet olmazsa...

günaydın arkadaşlare listede ismim var 3 kasımda malesef regl oldum çalışmalara devam

kızlar günaydın ben geldim ya kızlar birşey soracam hani demiştim ya küçük bi kist varmış bende cumartesi doktora gittim kan sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür ama benden bi parça aldılar o kist için teste gönderdiler ama doktor bana ginera diye bi doğum kontrol hapı yazmış bu ne için arkadaşlar

bana cevap yazacak yoookkkkmuuuuuuuuuuuuuu:3::3:

sonuçlaının temiz cıkmasına cok sevindim guselim
yalnızz cok nett cevabı olan bi soru sormuşsun bence bunun cevabını kimse vermezki
doktruna sorma şansın varsa hemen sor derim ne için sana bu ilacı verdiğini
cunku o senin tetkiklerine göre ilaç yazmıştır şimdi biz ne desek doğru olmayabilir :34:

kızlar günaydın ben geldim ya kızlar birşey soracam hani demiştim ya küçük bi kist varmış bende cumartesi doktora gittim kan sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür ama benden bi parça aldılar o kist için teste gönderdiler ama doktor bana ginera diye bi doğum kontrol hapı yazmış bu ne için arkadaşlar

kist oluşumunda veriyorlar cnm doğum kontrol hapını önce hapı kullanacaksın kist kaybolacak sonra bebiş çalışması yapacaksın...

Doktorun biliyormu bebek istediğini.Sana bi açıklama yapmış olması lazım.Telefonla ara sor bence.

Kızlar günaydın.Sabah doktorumdaydım.3 gündür gribim bi ilaç alabilirmiyim dedim.İLK 6 HAFTA ALACAĞIN HİÇBİR İLAÇ ZARAR VERMEZ GEBELİĞE dedi.Aklınızda olsun benim gibi sürünmeyin 3 gün.Antibiyotik ve ağrı kesici aldım çok şükür. Rahmimdeki yara için fitil ve merhem verdi.Akşamları kullan ikisini de dedi.Nasıl süreceğimi sormayı unutmuşum.Bu arada folik asit çok iştah açıyor dedim Folibiol kullan dedi.Bu da ek bilgi :46:

kızlar benim bat bu ay kaçı ki ya:26: normalde 31 güne bi oluyorum geçen ay 4 gün erken oldum.aın 10 unda.bu ayki batımı da 10 u diye hesapladım,doğru mu

kızlar benim bat bu ay kaçı ki ya:26: normalde 31 güne bi oluyorum geçen ay 4 gün erken oldum.aın 10 unda.bu ayki batımı da 10 u diye hesapladım,doğru mu

Bence doğru.Çünkü doktorlar da son adet gününün başlangıcından hesaplıyorlar.Gecikmesi veya erken gelmesini önemsemiyorlar.

Canım kist tedavisi süresince yani kistin yok olması için doğum kontrol hapı veriyo doktorlar

Back