• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
yok kuzum 31 ekimdi bat. 1 kasımda geldi. ama akıntı halinde, bugün de patlamasını yaptı. ama eskiden 29 günde olurdum, şimdi 26 ya düştü..

şimdi bat 26 kasım çıktı hesaplayıcıdan..

çok geçmiş olsun canım...
kendini sıcak tut inşallah geçer agrın az sonra.
bende bildiğin adet agrısı çekiyorum.
bişey geliyor hah adet oldum diyorum.su gibi bir akıntı...
hayra alamettir inşallah :16:

ysmc, sareeee, rmzeynep, Evris, raginda, taydin, peri3866

huuu alttakileerrr neden konuşmuyosunuz yawww :26:

canım arada attığım mesajlar gitmiyor benimde sana sorum olacaktı bugün 16.günüm ama birşey yok daha ateş takibide yapıyorum daha gelmedi yumoşlar.:16:

canım arada attığım mesajlar gitmiyor benimde sana sorum olacaktı bugün 16.günüm ama birşey yok daha ateş takibide yapıyorum daha gelmedi yumoşlar.:16:

canım hata verdiğinde geri gelip tekrar gönder butonuna bas ve bekle.o zaman gider mesajın...
ov.testi yaptınmı canım?
senin siklus uzundu.bugün yarın çatlar sanıyorum.
ateş tablonu buraya yazarmısın?
bakalım duruma.

bende 15-16 gibi yumurtladıgımı düşünüyordum ama daha erken olmuş demekki.
çünki o günlerden önce uzayan akıntım olmuştu çok az.
neyse hayırlısı Allah'tan.bekleyip görücez.

yeni sekmede okuyorum yazdıklarınızı...

canım hata mı veriyor :44:
bende neden problem olmuyor ki?
sayfaya tıkladıgında veya mesaj gönderirken bir defa tıkla ve bekle.biraz zaman sonra açılıyor.
hata verirse bir geri tıkla sonra tekrarla aynı işlemi.açılıcaktır :34:

tubiloşum a
  1. ateş 9.gün=35.9
  2. 10.gün=36.1
    • 11.gün=36.2
    • 12.gün=36.2
    • 13.gün=36.3
    • 14.gün=36.3
    • 15.gün=36.2
    • 16.gün=36.2
    nasıl sence:16:

bata 3 gün var sadece şişkinlik var bende. geçen aylardaki gibi heyecan yok gibi. yine kırmızılar gelir mi bilmem test aliyim diyorum sonra vazgeçiyorum hemen... sanki alınca çıkmayacak...

bugünde yaptım ovü testini ama ne tam koyu ne çok silik anlamadım valla 4 saat çişe çıkmıyorum bir şeyde içmiyorum.:16:

tubiloşum a
  1. ateş 9.gün=35.9
  2. 10.gün=36.1
    • 11.gün=36.2
    • 12.gün=36.2
    • 13.gün=36.3
    • 14.gün=36.3
    • 15.gün=36.2
    • 16.gün=36.2
    nasıl sence:16:

1. canım şu an için güzel gidiyor.çok istikrarlı :)
    ama daha yumurtlama görünmüyor :50:
    inşallah yarın ani bir hareketlenme olur...
    ki yarın veya ertesi gün ateşinde ani artış veya düşüş olur gibi geliyor bana.
    bekleyelim bakalım. atş ölçmeye devam :16:

bata 3 gün var sadece şişkinlik var bende. geçen aylardaki gibi heyecan yok gibi. yine kırmızılar gelir mi bilmem test aliyim diyorum sonra vazgeçiyorum hemen... sanki alınca çıkmayacak...

canım bence acele etmeyelim.bak şunun şurasında kalmış 3 gün...
    bat gününde yap olurmu :16:
    çoğu kişide bat günü gelmeden çıkmıyor.
    inşallah bebişin seninledir canımcım...

kızlar merhaba benim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 5 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;

36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2

dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de yorumunuz nedir?
bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı:26:

Son düzenleme:
canım bence acele etmeyelim.bak şunun şurasında kalmış 3 gün...
bat gününde yap olurmu :16:
çoğu kişide bat günü gelmeden çıkmıyor.
inşallah bebişin seninledir canımcım...[/QUOTE]

tubiloshh
çok teşekkürler iyi dileklerin için...

kızlar merhaba benim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 5 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;

36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2

dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de yorumunuz nedir?
bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı

önceki değerlerini bilmediğmiz için net bişi söleyemeyiz kişiden kişiye sıcaklık ilerleyişi değişiyo
ne zamanlar ölçtün bu değerleri

önceki değerlerini bilmediğmiz için net bişi söleyemeyiz kişiden kişiye sıcaklık ilerleyişi değişiyo
ne zamanlar ölçtün bu değerleri
canım bunların hepsi dijitalle dil altından ölçüldü.. 15 inde adet oldum ve adetliyken merakımdan bir iki gün sabah yataktan kalkmadan ölçmüştüm 36,2 ve 36,4 çıkmıştı bu da son 5 gündür ölçülen ateşim yine sabah 7 gibi( işe gittiğim için) her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum..

canım bunların hepsi dijitalle dil altından ölçüldü.. 15 inde adet oldum ve adetliyken merakımdan bir iki gün sabah yataktan kalkmadan ölçmüştüm 36,2 ve 36,4 çıkmıştı bu da son 5 gündür ölçülen ateşim yine sabah 7 gibi( işe gittiğim için) her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum..

ateşin gayet iyi görünüyo canım
aslında bu işi en iyi bilen tubilosh umdurr bide o incelesinn
yanlış bilgi vermek istemem sana
ama bana gayet güzel gibi geldi ateşinin durumu ve gidişatı:34:

pericim 0.2 derecelik veya daha fazla bir düşüş olması lazım.
belli eder zaten.bu ateşte bir acaiplik var dersin görünce :34:

36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2

bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı:26:

canım bat a nekadar var??

selam kızlar ben geldiim :34:

hoşgeldin canımcımmm
nasılsın? :16:

ateşin gayet iyi görünüyo canım
aslında bu işi en iyi bilen tubilosh umdurr bide o incelesinn
yanlış bilgi vermek istemem sana
ama bana gayet güzel gibi geldi ateşinin durumu ve gidişatı:34:

ayyyy kuzumm estaa piti pitiii daha iyi bilen arkadaşlarımız da vardır.hem sende artık çok iyi biliosunnn :23:
bak güzel gittiğini anladın mesela :46:
adete kaç gün kaldıgını öğrenelim sonra daha güzel yorum yaparız demi kuzummm :29:

Back