• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ilginç bi durum olmuş hayırlısı olsun inş ddiğin gibi kırmızılar gelene kadr ümit hep var :16:

canım bı topıkte kızlar gec döllenmeden bahsetmıs..onlarda cok gec ögrenmısler nasıl olduysa..ama lekelenmenın ne gıbı bır ısaretı oldugunu bılmıyorum sekerım...evet canım..hakkımıda hayırlısı dıyelım canım..sen nasılsın..nasıl gecıyor hamılelık

gıdecektım iste dün kahverengı lekelenme olunca morelım bozuldu gıdıpte kanımı vercem ve üzülcem tekrardan dıye..hec gıtmedım canım....ne oldu anlamadım canım.belkı gelır kırmızılarım bılmem

ah canım ya,beklemek yormuştur seni... hakkında hayırlısı olsun canım,ama inşallah bebeğin seninledirde saklandığı yerden çıkıverir biran önce.:))) çok fazla oldu 11 gün ne demek varsa kanda kesin çıkar ama sen canım sıkılır diyosan o başka...güzel haberlerini alalım inşallah tez zamanda...

krşke gitseydin bellimi olur düşük tehlikei bile olabilir benim nasıl oldu umutlanman için söylemiorum bi ihtimal öyle ise diorum canım :34:

canım ama drar testınde bellı olur dıyorum kendı kendıme..bı belırgın olsa testte hemen gıderım neler oluyor dıye...belım cok agrıyor canım..ve düne kadar akıntım cok vardı bugün hıc u,yok...canım carsamba günü zaten kan aldırım dıyorum ben bıseyımmı eksık bıseyımmı fazla görelım dıye..

ah canım ya,beklemek yormuştur seni... hakkında hayırlısı olsun canım,ama inşallah bebeğin seninledirde saklandığı yerden çıkıverir biran önce.:))) çok fazla oldu 11 gün ne demek varsa kanda kesin çıkar ama sen canım sıkılır diyosan o başka...güzel haberlerini alalım inşallah tez zamanda...

ınsallah canım sagol..valla yordu benı dedıgın gıbı..her gün oldummu olacammı..testlerde nıye cıkmıyor..pıskolojim bozuldu valla..bebegım yoksada moda girecem dıye kendımı tutyorum..sen nasılsın tatlım

canım ama drar testınde bellı olur dıyorum kendı kendıme..bı belırgın olsa testte hemen gıderım neler oluyor dıye...belım cok agrıyor canım..ve düne kadar akıntım cok vardı bugün hıc u,yok...canım carsamba günü zaten kan aldırım dıyorum ben bıseyımmı eksık bıseyımmı fazla görelım dıye..

canım sıkma canını hayırlısı olsun içini ferah tut rabbim selamate kavuştursun inş ve bebeğin seninleysede artık bi göz kırpsın dimi ama anniş çok üzülmüş :16::16::16::16::16::16:

canım sıkma canını hayırlısı olsun içini ferah tut rabbim selamate kavuştursun inş ve bebeğin seninleysede artık bi göz kırpsın dimi ama anniş çok üzülmüşsö:16::16::16::16::16::16:

evet teyzesı kız bebegıme eger bebegım varsa duyarda kendını gösterır belkı :D :D sıkmıyorum ama gün gectıkce alla alla dıyorum ve beklıyorum :D :D: D :D hayatım anormal olacagı sımdıden bellı :D :D :D sen nasılsın canım benım

ınsallah canım sagol..valla yordu benı dedıgın gıbı..her gün oldummu olacammı..testlerde nıye cıkmıyor..pıskolojim bozuldu valla..bebegım yoksada moda girecem dıye kendımı tutyorum..sen nasılsın tatlım

şu testi yaptırıverde çarşambaya sende rahatla bizde canım,bu şekilde sanada yazık bebiş varsa onada yazıkk :))) demi ama :)) bende iyiyim adet oldum bugün 4, günüm ,geçen yaptığım laboquick erken gebelik testindeki yanlış pozitif beni epey bunalıma soktu,ama şuan iyiyim :)) bu ay btç kullanmicam,soğan suyu içicem bakalım nolucak :))

şu testi yaptırıverde çarşambaya sende rahatla bizde canım,bu şekilde sanada yazık bebiş varsa onada yazıkk :))) demi ama :)) bende iyiyim adet oldum bugün 4, günüm ,geçen yaptığım laboquick erken gebelik testindeki yanlış pozitif beni epey bunalıma soktu,ama şuan iyiyim :)) bu ay btç kullanmicam,soğan suyu içicem bakalım nolucak :))

ahh ahh su testlerın ve bu vücudumuzun bıze ettıgı oyunlar...ne yanlıs yapıyoruz bılmıyorum...bı tanıdıgım agustosda evlendı su an 8 haftalık hamıle..sasıyorum kalıyorum cıddenı ay en :D :D :D umarım bu yenı ay sana ugurlu gelır ve bebegını getırır canım...cok kafaya takmadan gelecekler bebısler rabbım nasıp etsın ınsallah

kızlar hepinize iyi geceler sunbal,ranana,tatliebbi :)) yarın nöbetçiyim ben :(( sağlıklı ,mutlu ,huzurlu ,bol bebişli , güzel haberli bir yıl geçirmemiz dileğiyle :))

eh ıste söyle böyle sen nasılsın tatlım

Cok şükür bebegim iyi olun her daim sizin canınız sagolsun Rabbim saglık afiyet huzur versin Rabbim ihmal değil imtihan eder ve sevdiği kullarının imtihanı agir olur eyy Allah'ın sevgili kulları sabır ve dua ile Rabbine teslim ol sonu hayirli olur insallah

ahh ahh su testlerın ve bu vücudumuzun bıze ettıgı oyunlar...ne yanlıs yapıyoruz bılmıyorum...bı tanıdıgım agustosda evlendı su an 8 haftalık hamıle..sasıyorum kalıyorum cıddenı ay en :D :D :D umarım bu yenı ay sana ugurlu gelır ve bebegını getırır canım...cok kafaya takmadan gelecekler bebısler rabbım nasıp etsın ınsallah

amin canımmm rabbim tez zamanda inşallah...ama herşeyden önce hayırlı,sağlıklı,ve analı babalı yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim...hamile demişken benim aynı binada oturduğum arkadaşım ağustosta evlendirdik 4 aylık hamile yani evlendi evleneli hasta olmadı ilk aydan :)) kısmet heralde canım o bebeğin zamanı gelmiş,ama biraz rahat olmak lazım ben bu ay denicem ama daha rahat olmayı bakalım olacakmı :))

kızlar hepinize iyi geceler sunbal,ranana,tatliebbi :)) yarın nöbetçiyim ben :(( sağlıklı ,mutlu ,huzurlu ,bol bebişli , güzel haberli bir yıl geçirmemiz dileğiyle :))

Sana da hayirli geceler canim Rabb'ime emanet ol Alkah rahatlıklar versin :54::54::54::54:

Cok şükür bebegim iyi olun her daim sizin canınız sagolsun Rabbim saglık afiyet huzur versin Rabbim ihmal değil imtihan eder ve sevdiği kullarının imtihanı agir olur eyy Allah'ın sevgili kulları sabır ve dua ile Rabbine teslim ol sonu hayirli olur insallah

rabbimden tek dılegım bu zaten..verdıgı ımtıhanları sabırla ve basarıyla gecmek..sen nasılsın canım

amin canımmm rabbim tez zamanda inşallah...ama herşeyden önce hayırlı,sağlıklı,ve analı babalı yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim...hamile demişken benim aynı binada oturduğum arkadaşım ağustosta evlendirdik 4 aylık hamile yani evlendi evleneli hasta olmadı ilk aydan :)) kısmet heralde canım o bebeğin zamanı gelmiş,ama biraz rahat olmak lazım ben bu ay denicem ama daha rahat olmayı bakalım olacakmı :))

:D :D :D :D rahat olmaya calısırsın ınsallah canım arkadasım..bu ay ümitlerle kendımıze ıyı bakmayla gecırecegız ınsallah..rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah...

rabbimden tek dılegım bu zaten..verdıgı ımtıhanları sabırla ve basarıyla gecmek..sen nasılsın canım

Ne mutlu sana bitanem ümitsizlik biz Muhammed ümmetine yakışmaz ümidiniz hep var olsun
Kötü demek ne haddimize...
Hamdolsun her halimize...

Son düzenleme:
Ne mutlu sana Viyana'm ümitsizlik biz Muhammed ümmetine yakışmaz ümidiniz hep var olsun
Kötü demek ne haddimize...
Hamdolsun her halimize...

aynen canım..rabbim bizı bizden cok ıyı bılır ve en layıkını bıze nasıp eder..ümmeti muhammedın her zaman en büyük sılahını kullanır yanı duasını...rabbim bızden ümidini kesmesın

Back