• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
noel derken ?? :44:
hz.isa nın doğum yıldönümüne noel denir.ve noel yılbaşı günü değil 24 Aralıktır.
ki biz Efendimiz aleyhisselatü vesselam'ın doğumunu kutlamalıyız sadece.tüm peygamberlere inanırız.hepsini Rabbim göndermiştir ama Noel moel geçelim bunları arkadaşlar yaa.
yılbaşı kutluyorsanız kutlayın ama yılbaşı agacı felan süslemeyelim olmazmı?
bunlar tamamen hristiyanlıga özenti oluyor istesek de istemesek de...
hatta bir hadis-i şerif de vardı bununla ilgili. kim bir mezhebin yaptıklarını yaparsa onlardan olur diye.
biz yolumuzdan ayrılmadan ilerleyelim İnşallah...

bunlar benim kendi şahsi fikrim.isteyen eleştirebilir isteyen kınayabilir.
benim yolum Hak yoludur...ve nekadar kimseye yardımcı olabilirsem benim için kar dır.

HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM VE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.
BUGÜN EN AZINDAN 2 ŞER REKAT ŞÜKÜR NAMAZI KILALIMMI ARKADAŞLAR :16:
BELKİ RABBİM BU NAMAZIMIZIN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH..

paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım.aslında herşey tamamen tüketmeye dayandırılmış bir kandırmaca insanlar bu günler için felaket para harcıyorlar(hediyesi,kuruyemişi,meyvesi,eğlencesi)yazık günah.yeni bir yıla giriyoruz elbette mutluyuz.(bizim hicri yılbaşımız geçti aslında)ama bunu hristiyanlara özenerek ,benzeyerek yapmamak gerek bence de ...Mevlam herkesin yar ve yardımcısı olsun..

"Genelde baktığımızda yeni yıla yiyip içerek ve dans ederek girerler. Böylece yeni yıla gülerek, eğlenerek ve mutlu olarak girdiklerine inanırlar. Halbu ki böyle yapanın genelde bütün yılı; kendini bilmeyerek, sarhoş ve her seferinde bir yerde sızıp başıboş olarak geçer. Böylece yeni yılı gene boş bir şekilde tamamlar. Eğer sen yeni yıla güzel bir abdest alıp; namaz kılarak, Kuran okuyarak, dua ederek girersen inan ki o yılın ne kadar güzel geçtiğini, bunu zamanla anlayıp görürsün."

Düşünün seccadenizin başında oturup; Kadir-i Zülcelal'e elinizi kaldırıp:
"Ya Rabbi bu yıl çok kalp kırdım, çok hatalar yaptım, çok günahlar işledim am Ya Rabbi bu yılımın böyle olmasını istemiyorum. Temiz, günahlardan az da olsa uzak ve tevbe edip sana layık bir kul olarak geçirmeyi nasip eyle. Ne olur Rabbim nasip eyle"

Herkes yeni yıla bağırarak, gülerek girerken

Sen ise;

Rabbinle başbaşa, günahlarına ağlayarak gir!

Herkes dans ederek girerken

Sen ise;

Rabbinle konuşarak, Kuran okuyarak gir!

Herkes yiyip içerek geçici açlıklarını doyururken,

Sen ise;

Rabbini zikredip, anarak Önderin Hz. Muhammed Mustafa (sallu aleyhi ve sellem)'e salavat çekerek ruhunu maneviyatını doyur!

Herkes hoplayıp zıplayarak saniyeleri sayarken,

Sen ise;

Sevgiliye en yakın olan secdeye varıp ağlayarak, pişmanlık duyarak günahlarına, samimi bir kalple tövbe ederek yeni yıla SEVGİLİLER SEVGİLİSİ ile tertemiz olarak gir!

Evet bir deneyelim, yapalım ve görelim.
Denemekten zarar gelmez!
Yeni yıla;

KURAN OKUYARAK,

NAMAZ KILARAK,

DUA EDEREK,

herkes gülerken

BİZ GÜNAHLARIMIZA AĞLAYARAK GİRELİM

Rabbim yeni yılda barış huzur ve kardeşlik nasip eylesin
Rızasını kazanma yolunda güzel, hayırlı kapılar açmayı nasip etsin.
Bizleri yolundan ve Peygamber Efendimizin sünnettinden ayırmasın
İnşaAllah!

Boşver tatlım ya bırak kim ne yasarsa yasasın ben bı topikte bı paylaşım yaptım kiz bana saygiztan tut herseyi dedi sende tartışmaya girme kimseyle

canım,benim amacım tartışmak değil asla.
sadece bu konularda çok hassasım.kimseyi kırmak üzmek istemem.
doğru bildiğimiz yanlışlara değinmek istedim.
Müslüman bir kardeşime Güzel bir temennide bulundum sadece.
belki etraftan duydugu noel kelimesinin anlamını bilmiyordu,bende sadece aydınlatmak istedim.
biliyorum ki helena83 arkadaşım çok tatlı ve anlayışlı bir insan.
beni yanlış anlamayacagını düşünüyorum. :16:

paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım.aslında herşey tamamen tüketmeye dayandırılmış bir kandırmaca insanlar bu günler için felaket para harcıyorlar(hediyesi,kuruyemişi,meyvesi,eğlencesi)yazık günah.yeni bir yıla giriyoruz elbette mutluyuz.(bizim hicri yılbaşımız geçti aslında)ama bunu hristiyanlara özenerek ,benzeyerek yapmamak gerek bence de ...Mevlam herkesin yar ve yardımcısı olsun..

Allah razı olsun canım
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah :16:

"Genelde baktığımızda yeni yıla yiyip içerek ve dans ederek girerler. Böylece yeni yıla gülerek, eğlenerek ve mutlu olarak girdiklerine inanırlar. Halbu ki böyle yapanın genelde bütün yılı; kendini bilmeyerek, sarhoş ve her seferinde bir yerde sızıp başıboş olarak geçer. Böylece yeni yılı gene boş bir şekilde tamamlar. Eğer sen yeni yıla güzel bir abdest alıp; namaz kılarak, Kuran okuyarak, dua ederek girersen inan ki o yılın ne kadar güzel geçtiğini, bunu zamanla anlayıp görürsün."

Düşünün seccadenizin başında oturup; Kadir-i Zülcelal'e elinizi kaldırıp:
"Ya Rabbi bu yıl çok kalp kırdım, çok hatalar yaptım, çok günahlar işledim am Ya Rabbi bu yılımın böyle olmasını istemiyorum. Temiz, günahlardan az da olsa uzak ve tevbe edip sana layık bir kul olarak geçirmeyi nasip eyle. Ne olur Rabbim nasip eyle"

Herkes yeni yıla bağırarak, gülerek girerken

Sen ise;

Rabbinle başbaşa, günahlarına ağlayarak gir!

Herkes dans ederek girerken

Sen ise;

Rabbinle konuşarak, Kuran okuyarak gir!

Herkes yiyip içerek geçici açlıklarını doyururken,

Sen ise;

Rabbini zikredip, anarak Önderin Hz. Muhammed Mustafa (sallu aleyhi ve sellem)'e salavat çekerek ruhunu maneviyatını doyur!

Herkes hoplayıp zıplayarak saniyeleri sayarken,

Sen ise;

Sevgiliye en yakın olan secdeye varıp ağlayarak, pişmanlık duyarak günahlarına, samimi bir kalple tövbe ederek yeni yıla SEVGİLİLER SEVGİLİSİ ile tertemiz olarak gir!

Evet bir deneyelim, yapalım ve görelim.
Denemekten zarar gelmez!
Yeni yıla;

KURAN OKUYARAK,

NAMAZ KILARAK,

DUA EDEREK,

herkes gülerken

BİZ GÜNAHLARIMIZA AĞLAYARAK GİRELİM

Rabbim yeni yılda barış huzur ve kardeşlik nasip eylesin
Rızasını kazanma yolunda güzel, hayırlı kapılar açmayı nasip etsin.
Bizleri yolundan ve Peygamber Efendimizin sünnettinden ayırmasın
İnşaAllah!

:46::46::46::46::46::46: HELAL OLSUN. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM.SÜPER BİR YAZI ...

ranana
Benimde Cümlelerim VaR...

birdgirl kullanıcısından alıntı
rica edicem dini alet ederek kimseyi yargılayıcı birşey yazmayınız!dininiz imanınız size hanımefendi..Allah'la sizin aranıza olan bir şeyi kimseye doğru budur diye empoze etmenize gerek yok..eğlenerek,bağırarak,yiyip ,içerek yeni yıla girmenin kendini bilmemezlik olduğunu savunarak insanlığı bu kadar basite indirgemenizi kınıyorum ve inancınızı Allah'ın da buyurduğu gibi kendi içinizde reklam yapmadan yaşamanızı rica ediyorum! zira kimsenin eğlencesi, kimsenin doğrusu, sevabı, günahı sizi ilgilendirmez! hepinize iyi yıllar olsun arkadaşlar!

Ranana:Burada herkes bilgi vermek için paylaşım yapmıyor mü bende bilgi olsun diye paylaşmıyorum eğer sen gayri Müslim olsaydın o zaman kuran'da bulunan kafirun sitesindeki sizin dininiz sana benim dinim bana derdim hem yarası olan gucunur size hitap etmedim senin de benim nasıl paylaşım yapacagım ilgilendirmez görmeyi verin Efendim alacak olan alır

Anlıyorum seni canim samimiyetini de biliyorum bende yukarıdaki paylaşımı yaptım bir topikte ve ustteki cevabı aldım kısa bı tartışma yasadım o yüzden uyardım seninde tartışmaya girmeni istemedim

selam kizlar
off ya moralim cok bozuk gunum gecti test negatif cikti
doktora gidemiyorum benm kasikim agriyo ya dis gebelikse
dis gebelikte kanama ne zaman oluyor bilgisi olan varmi bide idrar testi negatif mi cikiyor
:18::18::18::18::18::18:

selam kizlar
off ya moralim cok bozuk gunum gecti test negatif cikti
doktora gidemiyorum benm kasikim agriyo ya dis gebelikse
dis gebelikte kanama ne zaman oluyor bilgisi olan varmi bide idrar testi negatif mi cikiyor
:18::18::18::18::18::18:

canım dış gebelikte test pozitif çıkıyor,bütün hamilelik belirtileri oluyor ama şiddetli kasık ağrısı ve kanama da oluyor.kasıka ağrısı tek taraflı oluyor.yaşadığım için biliyorum çok kötü Allahım kimseye yaşatmasın.testin negatifse değildir korkma..

canım dış gebelikte test pozitif çıkıyor,bütün hamilelik belirtileri oluyor ama şiddetli kasık ağrısı ve kanama da oluyor.kasıka ağrısı tek taraflı oluyor.yaşadığım için biliyorum çok kötü Allahım kimseye yaşatmasın.testin negatifse değildir korkma..

cnm tesekkur ederim aslinda kotu dusunmemek lazim ama insanin aklina geliyor iste :31:
insallah hamileligin cok rahat gecer senin de dogum haberlerini aliriz :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar gözünüz aydın, hayırlı olsun hamileliğiniz. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, kucağınıza alıp kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin..dua ile..

canım sen ne yaptın? 10 gün geçti yanlış bilmiyorsam. kan tahlili falan yaptırdın mı? hadi güzel haberlerini bekliyoruz canikom:)

merhaba takvimler 2013 ü göstermeden son bir mesaj yazayım dedim.:1:

bu ay hiç gelemedim topiğe... biraz da gelmek istemedim, kızmayın bana.. çok stres yapmıştım sanırım, biraz mevzudan uzak kalmak istedim.. maalesef bu ay da gelmedi bebişim.. cuma günü regl oldum.

yeni bir yıla başlıyoruz. yeni hayaller, yeni umutlar, mutluluklar, veeee en önemlisi güzel haberler bizimle olsun.. bol bebişli bir yıl diliyorum topiğimize... öpüyorum hepinizi kızlar.. bu ay devamsızlık yapmıycam inşallah.. iyi gecelerrr hepinize..:71::71::71:

2013 ün ilk mesajı benden olsun..herkes yeni yılın heyecan ve mutluluğunu yaşarken unutulan şey ömrümüzden giden 1 yılın daha olması..herkes hayatını gözden geçirmeli,kendini muhasebe etmeli..geçen 1 yılı nasıl geçirdi..bu 1 yıl bize neler kattı neler aldı..umarım bu yıl geçen yıldan daha dolu daha faydalı geçer..rabbim gönüllerimizdekini hakkımızda hayırlı eyler..öncelikle iman sonra sağlık sıhhat mutluluk,hayırlı ve helal kazanç ve bol bol bebek diliyorum rabbimden hepimiz için..

arkadaslarım canlarım..takvımımız 2013 ü gösterıyor..allahım tm günlerımızı hayırlı kılsın..bol bol bua edelım sadece bu gece degıl her gece...rabbım bızlere sabır versın..artık kutlamaların, eglencelerın, umarsızca para harcamaların cok oldugu bu devırde bızlere rabbım sabır versın..hamıle olan arkadaslarım bılhassa tebriklerımı ıletmek ıstıyorum..darısı bekleyen ve saskın olan bu mazlum arkadasınıza( yanı bana) dua edın olurmu..hepınızı öpüyor ıyı uykular dılıyorum

Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatın bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu öğrendim.

Zamanı öğrendim.
Yarıştım onunla…
Zamanla yarışılmayacağını, zamanla barışılacağını, zamanla öğrendim…

arkadaslarım canlarım..takvımımız 2013 ü gösterıyor..allahım tm günlerımızı hayırlı kılsın..bol bol bua edelım sadece bu gece degıl her gece...rabbım bızlere sabır versın..artık kutlamaların, eglencelerın, umarsızca para harcamaların cok oldugu bu devırde bızlere rabbım sabır versın..hamıle olan arkadaslarım bılhassa tebriklerımı ıletmek ıstıyorum..darısı bekleyen ve saskın olan bu mazlum arkadasınıza( yanı bana) dua edın olurmu..hepınızı öpüyor ıyı uykular dılıyorum
ne oldu canım sonuç bişi yazmamışsın

ne oldu canım sonuç bişi yazmamışsın

hala muallattayım canım ben..dün su gıbı akıntımla beraber kahverengı lekelenme oldu dedım kesın kırımızların ısaretı test yapmım ama o andan sonra ne gelen oldu ne gıden...bugün test yaptım hafıfden bı cızgı gördüm sankı ama hayal etmısde olabılırım :D :D:D bı tuhaflık var gögüs ucumda kuruluk var epey..ve günüm yarın 11 gün gecmıs olacak tatlım..ne yapacagımı sasırdım yarın sabaha ilkd ıdrarımla tekrar test yapacagım..kırımızılar gelene kadar ümit var canıkom :D :D :D yarın ıtıbarıyle adet gecıkmesının 11 günü olacak

hala muallattayım canım ben..dün su gıbı akıntımla beraber kahverengı lekelenme oldu dedım kesın kırımızların ısaretı test yapmım ama o andan sonra ne gelen oldu ne gıden...bugün test yaptım hafıfden bı cızgı gördüm sankı ama hayal etmısde olabılırım :D :D:D bı tuhaflık var gögüs ucumda kuruluk var epey..ve günüm yarın 11 gün gecmıs olacak tatlım..ne yapacagımı sasırdım yarın sabaha ilkd ıdrarımla tekrar test yapacagım..kırımızılar gelene kadar ümit var canıkom :D :D :D yarın ıtıbarıyle adet gecıkmesının 11 günü olacak

ebbicim okuyorum sürekli yazdıklarını ama kaçırmış olabilirim,kan testine gidecektin bugün noldu canım naptın?

ebbicim okuyorum sürekli yazdıklarını ama kaçırmış olabilirim,kan testine gidecektin bugün noldu canım naptın?

gıdecektım iste dün kahverengı lekelenme olunca morelım bozuldu gıdıpte kanımı vercem ve üzülcem tekrardan dıye..hec gıtmedım canım....ne oldu anlamadım canım.belkı gelır kırmızılarım bılmem

ilginç bi durum olmuş hayırlısı olsun inş ddiğin gibi kırmızılar gelene kadr ümit hep var :16:

gıdecektım iste dün kahverengı lekelenme olunca morelım bozuldu gıdıpte kanımı vercem ve üzülcem tekrardan dıye..hec gıtmedım canım....ne oldu anlamadım canım.belkı gelır kırmızılarım bılmem

krşke gitseydin bellimi olur düşük tehlikei bile olabilir benim nasıl oldu umutlanman için söylemiorum bi ihtimal öyle ise diorum canım :34:

Back