- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen negatife takılma kırmızılar gelmiyosa ümit var hala demektir:) bazı bünyelerde geç gösterir:) inşallah vardır bebişintbler canım inş kandada cıkar...benim içnde dua etsene,benım bat dundu negatf cıktı hala adet olmadım bakalım nolcak
kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar 3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr
kızlar gene benim sol tarafımda batma oluyor ya....
anlamadım giti kırızılarda yok ortada dun batı teste negatf... sizce noluyo bna
kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar 3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr
bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....
napıcamı sasırmış vaziyetteyimm suandaa
bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....
Tebrikleeeeeeeeeer ::) inşallah sag salim kucağına alırsın , cok sevindim :)
tugraaaaaaaa tebrikler..
Hemen belirtileri ve neler yaptıgını anlatır mısın ?
Ovulasyon testi kullanmışmıydınn anlattt anlattttttttttttttt
saol canım darısı bekleyen tum arkadaşlarımın başına tez zamanda
bu 5.ayımdı bebek çalışmalarımın
ovulasyon testini bu gectiğimiz 2ay kullandım ..gecen ayda kullanmıştım bu ikinci seferinde bebeğim geldi
belirtiye gelince bende ölee aman aman bi belirti yoktu sadece arada kasıklarımda hafif batma oluyodu
bide kremsi akıntım vardı başka burda okuduğum hiçbişeyi yaşamadım ben ....
Hadi bakeeem bu ay inşaallah bizde güzel haberler veririz sizlere :)
Gelmeyesice bat ım 12 ocak :)
Mutlu noeller.. :)
noel derken ?? :44:
hz.isa nın doğum yıldönümüne noel denir.ve noel yılbaşı günü değil 24 Aralıktır.
ki biz Efendimiz aleyhisselatü vesselam'ın doğumunu kutlamalıyız sadece.tüm peygamberlere inanırız.hepsini Rabbim göndermiştir ama Noel moel geçelim bunları arkadaşlar yaa.
yılbaşı kutluyorsanız kutlayın ama yılbaşı agacı felan süslemeyelim olmazmı?
bunlar tamamen hristiyanlıga özenti oluyor istesek de istemesek de...
hatta bir hadis-i şerif de vardı bununla ilgili. kim bir mezhebin yaptıklarını yaparsa onlardan olur diye.
biz yolumuzdan ayrılmadan ilerleyelim İnşallah...
bunlar benim kendi şahsi fikrim.isteyen eleştirebilir isteyen kınayabilir.
benim yolum Hak yoludur...ve nekadar kimseye yardımcı olabilirsem benim için kar dır.
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM VE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.
BUGÜN EN AZINDAN 2 ŞER REKAT ŞÜKÜR NAMAZI KILALIMMI ARKADAŞLAR
BELKİ RABBİM BU NAMAZIMIZIN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH..